Светлината на моя живот - Тема 1

• 93 084
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Като го гледам кладенеца точно за семейството на малката лигла става.. Crossing Arms Twisted Evil Laughing дали Сандия си взе детето обратно,защото Сурадж само гледа отстрани..не ги разбирам двамата точно сега,защо така се държат ooooh! Rolling Eyes

# 91
Като го гледам кладенеца точно за семейството на малката лигла става.. Crossing Arms Twisted Evil Laughing дали Сандия си взе детето обратно,защото Сурадж само гледа отстрани..не ги разбирам двамата точно сега,защо така се държат ooooh! Rolling Eyes

soffita   ох и аз това си го помислих...да не се осъзнаят. Уж много обичат Сандия и когато беше след операцията за даването на бъбрека как само се терзаеха,че не се пазела не знам си какво а сега,да и вземат нещо което се отделя от сърцето и...как не ги е срам.

# 92

soffita  ох и аз това си го помислих...да не се осъзнаят. Уж много обичат Сандия и когато беше след операцията за даването на бъбрека как само се терзаеха,че не се пазела не знам си какво а сега,да и вземат нещо което се отделя от сърцето и...как не ги е срам.

Сега е момента да се появи някой забравен роднина Laughing Laughing който да си хареса малката лигла и да им я вземе,защото ей така..иска и толкоз..да ги видим тогава Анкур и Анкита дали ще му я дадат.. Rolling Eyes как може да си щастлив като вземеш детето на сестра си,защото виждаш ли,били ти обещали?!..а бе малко  ги наказа Господ но има време,при такива сценаристи кой знае какво ще видим още. Twisted Evil

# 93

soffita  ох и аз това си го помислих...да не се осъзнаят. Уж много обичат Сандия и когато беше след операцията за даването на бъбрека как само се терзаеха,че не се пазела не знам си какво а сега,да и вземат нещо което се отделя от сърцето и...как не ги е срам.

Сега е момента да се появи някой забравен роднина Laughing Laughing който да си хареса малката лигла и да им я вземе,защото ей така..иска и толкоз..да ги видим тогава Анкур и Анкита дали ще му я дадат.. Rolling Eyes как може да си щастлив като вземеш детето на сестра си,защото виждаш ли,били ти обещали?!..а бе малко  ги наказа Господ но има време,при такива сценаристи кой знае какво ще видим още. Twisted Evil

А аз като гледам кладенеца ми иде да хвърля там Анкур и Анкита, а и малката Булбул - после ще ги извадя, ама трябва някой да ги потопи и да ги освести ...  Naughty Направо ме вбесяват - стоят и гледат как Сурадж и Сандия плачат и не правят нищо. Що за брат е Анкур - просто нямам думи ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ако наистина имат сърца трябва да върнат бебето на Сурадж и Сандия. Какво като са им обещали - това не става така ...  Crossing Arms Хареса ми как Сандия преди да тръгнат се затича и се върна - взе бебето от Анкур и Анкита и плачейки им каза нещо. Ох така ми се иска да си го вземат и да не ги разделят ...  Praynig Praynig Praynig

# 94

Честити 1000 епизода и от мен! Снимката от партито за 1000 серии е уникална начело с Анас, Депика, Каника/Менакши и Сантош. Надявам се да се появят още много общи снимки, както и клипове от самото тържество ... txtloves txtloves txtloves Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart  love001 smile3521  ura newsm67 newsm38

# 95
  • София
Поздрав за 1000 епизода от Sehrish Ali/ Чави и Сантош - Чави го пусна. Дано пуснат и с другите актьори. Дано скоро видим и партито ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Praynig

https://instagram.com/p/0mibE8SLyb/?taken-by=syed_sehrish_ali

Още една снимка на Чави със съобщение за 1000 серии ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря много на всички зрители на "Diya Aur Baati Hum". 1000 епизода е едно дълго пътуване, но без вашата любов и подкрепа, то би било невъзможно

Роси Мерси за хубавите снимки Hug добре го е написала Сериш, попътувахме си с тях и да сега не го усетих лично аз . Толкова беше хубаво и пълно с емоции.  Аз лично няма търпение за скока и новите неща които са подготвили, ясно е че събирането на децата ще е дълго, но със сигурност ще е интересно Heart Eyes

# 96
  • София

Честито и от мен еп. 1000 txtloves txtloves txtloves newsm44 newsm44 newsm76

txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44

# 97
В новата индийска серия, всичко мина повече от спокойно Rolling Eyes
Сурадж и Сандия си връчиха детето на "нуждаещите  се" и си отидоха в другата стая
като дори им беше много весело Rolling Eyes  doh това което гледахме от сета днес  е в промото за утре..
нямам думи..на човек котката или кучето да му изчезне пък го преживява трагично а нашите  се смеят..
дори Сурадж направи някакъв подарък на Сандия и си разменяха закачки Rolling Eyes ooooh! Thinking

# 98
Сурадж и Сандия си връчиха детето на "нуждаещите  се" и си отидоха в другата стая
като дори им беше много весело Rolling Eyes  doh това което гледахме от сета днес  е в промото за утре..
нямам думи..на човек котката или кучето да му изчезне пък го преживява трагично а нашите  се смеят..
дори Сурадж направи някакъв подарък на Сандия и си разменяха закачки Rolling Eyes ooooh! Thinking

#Crazy  #Crazy  #Crazy Нямам думи  Shocked
Извинявам се за въпроса, но очевидно съм го пропуснала - сем. Рати докога ще живеят в къщата на Анкур и какво всъщност стана с тяхната къща  newsm78

# 99
  • София
Сурадж и Сандия си връчиха детето на "нуждаещите  се" и си отидоха в другата стая
като дори им беше много весело Rolling Eyes  doh това което гледахме от сета днес  е в промото за утре..
нямам думи..на човек котката или кучето да му изчезне пък го преживява трагично а нашите  се смеят..

#Crazy  #Crazy  #Crazy Нямам думи  Shocked
Извинявам се за въпроса, но очевидно съм го пропуснала - сем. Рати докога ще живеят в къщата на Анкур и какво всъщност стана с тяхната къща  newsm78

Привет от мен, сега след като е родила ще се приберат. Нали проблема бяха стълбите и нейният сомнамболизъм Wink

# 100
  • София

Не мога да оправдая по никакъв начин нашите, те са виновни колкото и Анкита и Анкур Heart Eyes не може така спокойно до възприемеш че губиш едното си дете Shocked
    Утре ще си поплаче и пак ще го даде...и после ще се сещат от време на време че имат и още едно дете.Така както е тръгнало Сантош ще се терзае повече от тях.

# 101
Аз още не съм гледала новия епизод, но след малко ще го направя. Предполагам, че понеже Сурадж и Сандия още са при Анкур и Анкита по-лесно са дали бебето. Нали са в съседни стаи и за тях това още не е раздяла, но вероятно когато си тръгнат, тогава Сандия ще се разчувства като в промото. Ще видим тогава какво ще стане. Дано нещата се променят - тя доста плаче в репортажа, а Анкур и Анкита я гледат. Дори да го остави на тях няма ли нещо да им трепне и да разберат какво е за една майка и един баща да се отделят от детето си. Съгласна съм, че Сурадж и Сандия също са виновни в случая и поведението им е непростимо. Искат да зарадват Булбул, сякаш нещо й има. Тя се разболя в началото, но вече си е добре и не спира да ме дразни с поведението си. Анкур и Анкита също - пак питам що за брат е това? Ако и след като види как плаче сестра му пак й вземе бебето - тотално ще се отвратя от него. Както и да е - спирам, защото само се дразня повече на сюжета.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 102

Не мога да оправдая по никакъв начин нашите, те са виновни колкото и Анкита и Анкур Heart Eyes не може така спокойно до възприемеш че губиш едното си дете Shocked
    Утре ще си поплаче и пак ще го даде...и после ще се сещат от време на време че имат и още едно дете.Така както е тръгнало Сантош ще се терзае повече от тях.

Така е! И нашите са си виновни ...  Peace Все пак си мисля, че когато се върнат в дома на Рати и вече са по-далеч от бебето нещата ще се променят и ще осъзнаят какво са направили ...  Praynig Praynig Praynig Дано после бързо си върнат бебето, че само се ядосвам с този сюжет ...  Cry

# 103

Те са виновни много повече от Анкур и Анкита ooooh! Sad Сурадж  може да нарежда че винаги ще го обича а Сандия да пише бележки и да ги целува вместо детето си, но всъщност Сурадж беше първия който си предложи децата и не се отказа дори когато се родиха и ги гушна,на което се надявахме и което е най-нормалното Peace

# 104
Благодаря за пояснението, Миха   bouquet
Анкур и Анкита не са виновни  Naughty От тяхната си камбанария те постъпват правилно. Правят всичко възможно, за да е доволна и щастлива тяхната дъщеря. Както постъпват всички родители -грижат се за доброто на своето дете. Да, постъпват егоистично и безсърдечно спрямо най-близкия си човек, но за себе си са прави. Докато Сурадж и Сантия......ами те подаряват детето си, като че ли е новородено кученце. Смайващо е , че през цялото време мислят кое е добро за малката лигла, а нито веднъж не се запитаха кое е добро и правилно за техните деца. За мен те са виновни. И сега заслужават Анкур и Анкита да се преместят за живеят далеч, за да прекъснат всяка връзка с биологичните родители на детето. А може и точно така да стане  Cry, от тях двамата очаквам вече всичко  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт