Искам да кажа ... (29)_23.03-29.03

• 51 539
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Пловдив
Сега, ако питам дали Николета има дете, съвсем ли ще се изложа Laughing?
Това е онази жена, която води жълто предаване, нали?
Има дете, на около 4-5 години, момиче. Тя не е най-известна с предаването си Laughing Laughing Laughing Laughing

# 1 081
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Сега, ако питам дали Николета има дете, съвсем ли ще се изложа Laughing?

Не повече от мен, щото аз пък се чудех точно дали въобще да питам коя е тая Николета, щото не съм сигурна, че ме интересува. Ама да не остана по-назад и аз, като свекървата на не помня кого.

Аха, някоя, която води жълто предаване...не ме интересува значи, няма да питам. Гледала съмведнъж една, която води жълто предаване, стига ми за тоя живот.

А в редицата с глиганите се нареждам смело, само че без анцуг, мразя анцузи.

# 1 082
  • Пловдив
Аз научих коя е когато се снима първия път за КАМ. Дотогава не знаех коя е.

# 1 083
Глътнах оцета.

Какво общо има Николета с глиганите в анцузи? И на мен не ми е ясна връзката.

# 1 084
  • Пловдив
,
Какво общо има Николета с глиганите в анцузи? И на мен не ми е ясна връзката.
Отговора е нейде из последните "звездни компрромати".

# 1 085
  • София
Айдееее и тая тема ще я обсъждат вече във ФБ. Как така ще си признавате, че не знаете коя е Ни Ло бъдеща бивша Бож!!!
В един "актуален" новинарски сайт ни обясниха, че тя е най-известната жена в България и добре че съществува, иначе много от журналистите щели да са безработни!
Ай мола ви съ значи!!!

# 1 086
Дайте бабина рецепта за кашлица,моля. Сърцето ме боли да слушам малката как кашля. Sad

# 1 087
иначе много от журналистите щели да са безработни!

Joy

# 1 088
  • Пловдив
Николета Лозанова в най-оплюваната и фотосесия за КАМ (има няколко, аз поне три съм засичала да циркулират из форума, може и да са повече) - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=833979.0;topicrefid=19

Ако някой много иска - може да намеря и първата.

# 1 089
Дайте бабина рецепта за кашлица,моля. Сърцето ме боли да слушам малката как кашля. Sad

Малко мед, краве масло и ванилия. Всичко се обърква добре и се дава по малко.

# 1 090
Ужас.
Ама общо взето синтезирано как количката е аксесоар за някои жени. Смятам, че стига до аудиторията, за която е мислена Laughing
Или какво се рекламира - детска количка или майка Laughing?

# 1 091
  • Пловдив
Намерих първата фотосесия, неочаквано лесно в гугъл, написах "Николета CAM Янтра" и то изскочи. http://www.bg-mamma.comwww.bg-mamma.com/index.php?topic=650226.0;topicrefid=20

А някъде от тук е дошла идеята за темата на Джой за глигани в анцунзи - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=834950.msg30478969#msg30478969

Така, просветлих ви. Щото съм стара баш клюкарка.

# 1 092
  • София
Мерида, все още по пазарите се намира черна ряпа - стържеш, поръсваш обилно с пудра захар или мед, така че да пусне сок и през 20 минути даваш по 1 с.л. от сока.
Друго: 4 ореха с черупките-начупени обаче, лукум, лукчета - 2-3 бр., 1 супена лъжица пчелен мед и ако имаш индрише, се варят в половин литър вода. Пие се по супена лъжица 3-6 пъти на ден.

Янтра
, значииии Никито на теб да ти се сърди!  Mr. Green

# 1 093
Сесили, да, за "цървулките".

Оцет, Лиляна, но колко?
Ако не стане, ще пробвам със зърната черен пипер.

Малко ми е неудобно да давам съвети, щото нали уж съм доктор, но аз зная за оризова вода, както и за лимонтозу. Иначе научния съвет е да се хидрираш, аз пия прахчетата за оводняване за дец-. Иначе се препоръчва(ще), диета от тост, банан, варен ориз и ябълково пюре. Най-важното е да не се де хидрирш и да си поддържаш електролитите.

# 1 094
Пропуснах и много ефикасния сироп за кашлица с кока кола.
1бутилка 0.5л. кока кола и 1пак. лукчета (билкови).
Колата се слага да заври и в нея се изсипват лукчетата. Бърка се, докато лукчетата се разтворят. Охлажда се и се пие при нужда като сироп за кашлица.

Естел, защо не си вземеш някои от препаратите, които ги дават при разстройство? Имодиум върши добра работа, но каквото и друго да вземеш ,предполагам ще е с добър ефект.
Както и хидратин алфа си вземи, точно за поддържане на електролитния баланс.

Общи условия

Активация на акаунт