Искам да кажа ... (29)_23.03-29.03

• 51 606
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 15
Успешна нова седмица!
Ванини, не се притеснявай за килограмите, важното е да се чувстваш добре. После ще влезеш във форма  Hug

Благодаря за темата.

# 16
  • sofia
Хубава седмица на всички!

Сериозна тема сте подхванали. Не помня как сме им обяснявали, когато преди 3 год. почина лелята на моя мъж (тя живееше но долния етаж). Иначе и двамата са наясно, че има смърт.

Цялата минала седмица бях болна (гърло и хрема, ужасна хрема). Ужким се пооправих и в неделя като ме заболя ухо, виех от болка. През съзнателния ми живот така не ме е боляло ухо. Хремата пак се засили и вече нямам сили. ПиснА ми от болести и от гадости.

Шагия, става ми драго като те чета за уроците  bouquet
Колегите ти от другия вид, просто не си готвят уроците и не преподават качествено и оттам им идва и свободното време.

# 17
Ех, че хубаво време беше вчера! Почувствах се пролетно.
Днес - пак мъгла...  Sad

Малката ми дъщеря изкара набързо една болест от четвъртък насам. Слава Богу, нямаше температура. Но пък с ужасни жълти секрети в носа и ужасно обилни.  Sick Едно дете имаше такова в градината и за една седмица изпозарази половината група. щото по-добре да зарази групата вместо бебето вкъщи.  #Cussing out Ей, аман от безотговорни родители значи. Виждаш го, че не може да диша от сополи. С какъв акъл го водиш на градина? И как пък не ти хрумна, че цял ден ще се мъчи горкото като няма кой да му прочисти носа?

А труженичките покрай пътя са Горски феи и им маха, когато минаваме покрай тях и много се радва, когато и те ни махат (според нея правят заклинания). Единствено се чуди защо някои от феите са облечени така, че да им се виждат дупетата и гърдите...

Crazy

# 18
Здравейте любими мои! Ползвам намалението да се запиша в новата тема! Благодаря ви , че питате за мен и бебето. Да ви кажа имам съмненения,че някой му е монтирал будулник с кукувичка в главата на това дете. Буди се ТОЧНО в 12:20,2:20,4:20...ама с тоя режим поне бързо ще стана пак фиданка  Mr. Green
Нали ви бях казала, за проблема с кърмата. Сега имам толкова, че мога да отворя мандра. Някой ако знае дали мога да мина без цедене, но и да ги няма тея болки в гърдите ще съм му много благодарна  Hug
След малко пак ще намина, че едно синьо око наднича от кошарката  Laughing

# 19
  • В Космоса
Лиляна, благодаря за темата!  bouquet

И на мен ми предстои по-подробно обяснение за смъртта в скоро време. Засега се задоволява с "няма го тук" и "няма го вече", и "много е далече" като гледа снимките на дядовците си.

# 20
  • София

А труженичките покрай пътя са Горски феи и им маха, когато минаваме покрай тях и много се радва, когато и те ни махат (според нея правят заклинания). Единствено се чуди защо някои от феите са облечени така, че да им се виждат дупетата и гърдите...
Crazy
утро, да уточня, че мъжът ми е виновен относно определението "горска фея".   Laughing

# 21
Здравейте, здравейте!
Завърнах се от кратко, но много зареждащо пътуване и сега с нови сили се впускам в ежедневието.
На големия ми син моето отсъствие му се е отразило повече от добре, по-често трябва да го оставям само на грижите на баща му.
За смъртта никога не сме водили специални разговори с децата, знаят, че хората умират, но никога не са ме питали какво става после. То и да ме питат, аз какво да им кажа, като не знам. На гробища е ходил само големият ми син, малкият не сме го водили. Баба ми е болна и те знаят, че не й остава още много. Малкият категорично отказва да влиза в стаята, където тя лежи, страх го е. А като се върнем, ляга в леглото, завива се и казва, че сега и той е като баба ми.

# 22
  • Euskal Herria
Добро утро на всички! Успешна седмица!Дано да е по-топла и слънчева! Тук започна с много облаци и дъжд.
Тони, развесели ме с тези горски феи.

Малко снимки от едно китно, кокетно градче в Кантабрия - Кастро Урдиалес. Който има желание и нерви, може да разгледа:
http://yanadg.snimka.bg/travel/castro-urdiales.858820.35091159

Днес ми е ден за шетане, предвидила съм и една торта за рожден ден да спретна.

# 23
  • София, Младост

Нали ви бях казала, за проблема с кърмата. Сега имам толкова, че мога да отворя мандра. Някой ако знае дали мога да мина без цедене, но и да ги няма тея болки в гърдите ще съм му много благодарна  Hug

Бела, има начин да се мине и без цедене, щом Тото суче толкова редовно.. Цеденето само би влошило нещата, защото ще предизвика още производство на кърма. Ако усетиш силно напрежение или болка изцеди само докато получиш облекчение. До седмица-две ще нормализират нещата  Hug.
Питай, пиши... ще помагаме   bouquet

ПП-моето почти три-годишно кърмаче се отби окончателно преди около месец  Crazy

Последна редакция: пн, 23 мар 2015, 10:11 от viliandar

# 24
  • някъде ... тук ...
Бела, и моят съвет е като viliandar - цедиш само колкото да облекчиш. Ще се нормализира производството Simple Smile

Успешна седмица, момичета Hug

# 25
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Лиляна, пак си намерила много хубава картинка за темата. Благодаря за труда ти.
Но и щъркелът беше прекрасен, само като го погледнех и ми създаваше настроение.

Белла, много се радвам, че се обади и че сте добре. Синеок ли е малкият чаровник?
Не е  лошо като намериш 5 минутки да ни зарадваш с някоя снимчица - какво да се прави, той вече е и наше бебе и след като "заедно" го родихме, заедно ще му се радваме. Joy Joy Не може първо да ни зарибиш, пък после да ни оставиш абстинентни. Joy

Тонка, искрено ме развесели с горските феи. Joy Най-вече с това, че мъжът ти им е дал това име. JoyКазах го на мъжа ми, защото ние редовно минаваме покрай тях на околовръстното (той им вика "труженички"). И знаеш ли какво каза? "Ами прав е мъжът на твоята приятелка, и на мен като горски феи ми се виждат Joy"

# 26
Белааааааааааааа, любима моя  Heart Eyes Наминавай по-често.  Hug

# 27
Благодаря за новата тема!  bouquet

Поста на Тонка ме развесели. По-точно частта с феите. Grinning Интересно ми е да чета какво казвате на децата си относно подобни теми и въпроси. А за секса питат ли ви?

# 28
  • София
Поста на Тонка ме развесели. По-точно частта с феите. Grinning Интересно ми е да чета какво казвате на децата си относно подобни теми и въпроси. А за секса питат ли ви?
Цвети, пита, ама не е набарала още точните въпроси и се примирява със съвсем завоалирани отговори.  Според нея секс е когато мъжът и жената се съблекат - мъжът по слипове или боксерки, а жената по бикини и сутиен и започнат да се целуват с отворени усти.  Mr. Green Ще дойде време да я светна, че наличието на гащи не е уместно в правенето на бебета, но засега толкоз.

# 29

Моят племенник като беше малък беше получил следното обяснение - каките седели на пътя, защото нямали работа, нямали деца и нямали мъж/приятел. След няколко минутно размишление детето направило връзката.
- Значи, като леля  hahaha

(В своя защита тогава бях студентка  Crossing Arms )

Общи условия

Активация на акаунт