Искам да кажа ... (29)_23.03-29.03

• 51 807
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 150
  • Ямбол
Утре е световен ден за борба с туберколозата. Разбрах, защото дадоха материали на колегите класни да четат на децата.
Много е вероятно някъде да преглеждат безплатно.

На мен нещо не ми е добре на очите. винаги съм виждала идеално надалеч, наблизо, всякак. Тази вечер не мога да видя какво пиша. Замъглено ми е.
Съпругът скоро ще взима направления за него и децата, да взема и аз да се прегледам. Обикновено всяко година минавам профилактично. Тази може да ида по-рано.

Последна редакция: пн, 23 мар 2015, 22:13 от Лилянa

# 151
  • Пловдив
Не ми хвалите ананаса, явно не съм достатъчно креативна. Почвам да мисля за догодина нещо по-така, плюс това догодина ще правя за двама ooooh!

# 152
  • София
А аз от началото на май тръгвам на зъболекар. Тук-там има да се оправи по нещо, но аз все отлагам. Най-сериозното е поставянето на имплант. Ама ако ви кажа аз в какви отношения съм със зъболекарите - военни. Аз припадам, те ме свестяват, ужас просто. Преди 2 години зъболекарката, при която ходих и ми беше свикнала на всички кризи спря да практикува. Оттогава въобще не съм ходила на зъболекар. ММ ме накара да отида при неговия преди 1 седмица, за да ме види и се разберем какво ще правим с тоя имплант. Confused

# 153
  • HH
Нищо му няма на ананаса. Дори реших, че е рисуван, като каза, че си го принтирала го погледнах втори път, за да се убедя. Според мен е яко да си ананас, сещам се за Плодчетата, там имаше такъв, танцуваше на най-любимата ми песничка от интрото на филмчето  Heart Eyes

# 154
  • Пловдив
Нищо му няма на ананаса. Дори реших, че е рисуван, като каза, че си го принтирала го погледнах втори път, за да се убедя. Според мен е яко да си ананас, сещам се за Плодчетата, там имаше такъв, танцуваше на най-любимата ми песничка от интрото на филмчето  Heart Eyes
Мерси, мерси, добре е да си почеша егото Simple Smile

# 155
  • Пазете Гор
Имаше една култова реплика от любим филм: " Нямам нито един кариес!".

А пък тази песничка от Плодчетата наистина е чудесна и весела! Днеска чух някакъв телефон да звъни с мелодията - много забавно. Но не би било сериозно да си курдиша - стокилограмов мъж, разни сериозни теми и изведнъж -там-тарам-та там-тарам. Иди трупай авторитет после.

# 156
Зъболекари, кариеси, пломби коментирате  ooooh!
Аз съм от тези, които са дежурни в тези кабинети.
Много съм кекава в това отношение Sad
Имам коронки. На зъби, които са с големи пломби.
Две направих за последния месец Sad

# 157
  • Sofia
Янтра,чуден ти е ананасът  Whistling. Ама,що не пазиш миналогодишният  newsm78?

Сложила съм си "Столичаните в повече" да ми свирят като рингтон, мноУ мЪ и срам,като задрънкат  Crazy.

Дзъбките са ми здрави  Mr. Green,пу-пу.Две пломбички имам само,стогодишни.Но пък си нося някакъв счупен инструмент в един от каналите на кътниците  Thinking Crossing Arms.Случвало се,видиш ли  Shocked.Ама,късно разбрах...та,сега си чакам,до когато-до тогава  Crossing Arms.

# 158
  • Пловдив
Янтра,чуден ти е ананасът  Whistling. Ама,що не пазиш миналогодишният  newsm78?
Три деца са Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Нищо от хартия не оцелява толкова дълго Simple Smile

# 159
Янтра, с този ананас, докато изчета всичко си помислих, че правиш карвинг от плодове и мислено ти се възхитих. Страхотна ти е короната-ананас Simple Smile
За зъбите - имам една коронка.

# 160
  • София
Добре де, аз не разбирам, от какво точно ви е страх при зъболекаря Rolling Eyes Да сме 1970-та - ок, ама не сме. Аз, откакто започнаха масово да се ползват упойките, не помня да съм изпитвала болка при зъболекар. Щибнат ми една инжекция и съм като след инсулт - половината ми лице тотален релакс, нерви, мускулатура, всичко заминава. Даже вода не мога да пия без сламка, че се уливам Laughing И като кажете - от страх не ходя, се чудя - от болката ли ви е стра или от самия страх Wink В този ред на мисли и от тройните цени на лазера не виждам никакъв смисъл - и децата ми ги лекуват с упойка и не сме имали проблеми с болка досега. Сега,ако има каръци, дето не ги хваща упойка, моите съболезнования, но едва ли всички страхуващи се все така.

Мър е права за машината. Ометох две филии топъл хляб с масло. Едната - да опитам, втората - щото мнооого ми хареса Crazy Голяма излагация...В своя защита ще кажа само, че ми подрани с почти седмица и съм хормонално нестабилна.

# 161
  • София
Бели, мен от инжекцията с упойката ме е страх. Аз имам пълно неразбирателство с всякакви инжекции, игли и т.н. И от страх явно упойката едвам ме хваща. Понякога докато ми бият упойка, припадам. Да ви кажа, предпочитам да раждам /секцио естествено/, отколкото да ходя на зъболекар.

# 162
Нищо му няма на ананаса. Дори реших, че е рисуван, като каза, че си го принтирала го погледнах втори път, за да се убедя. Според мен е яко да си ананас, сещам се за Плодчетата, там имаше такъв, танцуваше на най-любимата ми песничка от интрото на филмчето  Heart Eyes
Мерси, мерси, добре е да си почеша егото Simple Smile

Янтре, догодина ги дегизирай като пълнени чушки.  Joy Може да ги сложиш в тавичка.  Laughing

# 163
Бели, мен от инжекцията с упойката ме е страх. Аз имам пълно неразбирателство с всякакви инжекции, игли и т.н. И от страх явно упойката едвам ме хваща. Понякога докато ми бият упойка, припадам. Да ви кажа, предпочитам да раждам /секцио естествено/, отколкото да ходя на зъболекар.

Поискай да натрият мястото с памук с анестетик. Нищо не се усеща.

# 164
  • Ямбол
....Янтре, догодина ги дегизирай като пълнени чушки.  Joy Може да ги сложиш в тавичка.  Laughing
Страхотна идея.

Общи условия

Активация на акаунт