Искам да кажа ... (29)_23.03-29.03

• 51 734
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 90
Да, моето дете свърши ваканцията и вместо на училище си е у нас. Ангина. Приятелката, с която беше два дни (у нас и у тях), се разболяла на следващия ден, ушна инфекция с пукнато тъпанче. Добре, че мога да работя от вкъщи. Но ми е мъчно, защото виждам, че не е добре. Не зная тази майка какво преживява. Ужас. Преживяла съм го с майка си, кошмар! А за дете не ми се мисли.

# 91
Чака ме поредния ден Sad отивам да спя, макар че ми се говори с вас.

# 92
Чакам да прибера детето от училище. Покрай мен минава баба с около 4 год. си внучка,да прибират баткото. Докато чакат малката започва да танцува и пее в стил Михаела Филева: Аз съм умна,умна съъъъм! Чакам баба,аз съм умна,умна съъъъм! Всичко това с интонация и характерните движения за този стил.

# 93
Много ми приятно да видя Тонка( привет, Тоня) , Жаклин ,красотуля, весел празник ви пожелавам, страхотно предложение за торта видях, и от мен давам за Heart Eyes

# 94
  • София
Точно преди да тръгна от работа прочетох историята на Бискит, не коментирах, трагедия Sad Излизам от работа и срещам една много мила жена, която не бях виждалаот повече от 5 години на въпроса "как си" получих отговор "ами, как да съм, мъжът ми почина преди 6 месеца от левкимия". И съвсем се сдухах Sad Много гадно бе...

Да разсея малко тъгата в темата, като се похваля, че си купих хлебопекарната от Лидл. Сега я изпробвам. Меси като звяр. Чак сега си давам сметка колко е била уморена старата, милата ми, колко се мъчеше моторчето й.

# 95
Вчера ли се похвалих, че Ени не е боледувала от две седмици? Е, днес буха и ще сме си вкъщи три дни. Дано не се влоши, че да мога и аз малко да си почина от работата, че единия почивен ден не ми стигна за нищо. Та тези дни ще следя темата по-редовно. Бискит, кошмарно е това, което си написала...Една моя позната ми разказа за нейна колежка, невероятно красиво, умно и амбициозно момиче, с блестяща перспектива, тъкмо прието да учи в чужбина и ....скоротечен лимфом и всичко приключва за няма и три месеца. Не че човек някога е готов, но най- е мъчно когато става мигновено и болезнено за млади хора Confused

# 96
  • София
Даун, благодаря ти! Hug  Това нещо ме разтърси-като разбрах не спах цяла нощ и плаках.
Човек си дава сметка, че повечето му проблеми са "бели кахъри", че повечето неща са поправими и в повечето случаи се ядосваме за глупости. Peace
Това е единственото нещо, от което изпитвам истински страх.  
Като те прочетох Бискит, просто реших да не пиша друго. Наистина всичко останало са бели кахъри.
Искам да кажа...че много си обичам децата - палави, непослушни, мързеливи, много ги обичам! ММ-също, нищо че сме от толкова години заедно, нищо че понякога ме ядосва, че понякога ми се кара или се мръщи за глупости.
Белинда, честито!
Джули, бързо да оздравявате!

# 97
Колко тъжна е станала темата.

# 98
Ами живота не е само весел, Естел. Знаеш, предполагам.

# 99
  • София
В тази връзка ми е тъжно за детето дето го намериха в куфара ужасно ,ужасно Cry

# 100
От тази новина се смразих, Мид...

# 101
И на мен ми е чудно, но и интересно защо това дете не е обявено за национално издирване. Едва сега се прави фоторобот и се търси самоличноста. Това е по-ужасно за мен....и белег, че държава наистина няма. 

Сутринта гледах и за 2мин репортаж за охранителите-убийци от мола във Варна.  Оказа се, че полицаи са знаели за техни изяви, но отново нищо.
Ето и на какви хора се разчита да осъществяват някакъв контрол, да съблюдават реда и т.н.
Имам и приятели в тази система. ..и не са всички безхаберни и т.н...но процента е голям.

# 102
В тази връзка ми е тъжно за детето дето го намериха в куфара ужасно ,ужасно Cry
Ох, гледах днес, че имат теза, че жена е убийцата. Не знам каква жена може да направи такова нещо. А странното е че никой не съобщава за изчезнало дете....

# 103
  • София
Някой трябва да подаде сигнал за изчезнало дете,за да се обяви за издирване.Като няма подаден такъв  какво да търсят,сега правят фоторобот и търсят.

# 104
  • Пловдив
Ето ме.

Общи условия

Активация на акаунт