Искам да кажа ... (29)_23.03-29.03

• 51 858
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 165
  • HH
....Янтре, догодина ги дегизирай като пълнени чушки.  Joy Може да ги сложиш в тавичка.  Laughing
Страхотна идея.

Но ги нахрани добре преди това, да не станат канибали  Mr. Green

# 166
  • София
Софи  Peace
Този зъболекар, при който ще ходя ми обеща да пръска с лидокаин  Mr. Green само и само да не припадам. Ама според мен от вида на иглата се шокирам.
Софи, абе много пъти си мисля да те питам и все забравя - ти къде живееш?  Blush
Янтре, представих си тавата с чушките  hahaha

# 167
  • Ланкър, планините Овнерог
При мен лично страха е от детството. Само, като се сетя, се припотявам. Идваха в детската и направо си ни взимаха в поликлиниката. Няма това-онова. После и в училище - всички ставахме по-ниски от тревата, като видехме зъболекарката на вратата. Само да чуя машинката, ми се подкосяват краката. Като седна на стола не се лигосвам и търпя, но да стигна до там е голям проблем. Отделно, че и упойките им не ме хващат. Последния път 3 пъти ми биха и пак на живо ми вадиха зъб, който и без това болеше жестоко. Зъболекарят дърпа на горе, аз се набирам на ръката му на долу  Crazy След мен на стола остана мокро петно, очертаващо гръб, г.з, крака.... Пот, не друго. Иначе за пред децата съм ербап. Трябва да се ходи, няма страшно и т.н.

Тази вечер гледах "Капките". Ненчо е голям образ, ама щом връткат на бутона Деян Неделчев, викам другия път и Джорджано да сложат  ooooh! Криско ме изненада.

# 168
  • Euskal Herria
Ииии, докато ви изчета, станало среднощ. Ама съм на линия за нощната смяна. Ама напоследък са ни много рехави редиците  Grinning
Янтра, хубав ти е ананаса. Първо помислих, че е за празника на буквите, ама после ти ме просветли  Grinning.
Нямам коронки и мостове, ама умъртвени зъби - няколко. Изобщо стане ли въпрос за зъби и лечението им - болна тема.
Тази вечер гледах "Капките". Ненчо е голям образ, ама щом връткат на бутона Деян Неделчев, викам другия път и Джорджано да сложат  ooooh! Криско ме изненада.[/b]
Ооох, Джорджиано...  Joy Joy Joy   Там няма кой да го докара - то глас ли е, извивки ли са, танци...

# 169

Мър е права за машината. Ометох две филии топъл хляб с масло.

Знаех си аз, че такава машина скоро няма да ми влезе в къщата. Защото няма да се спра до 2 филии.

Имам 2 извадени мъдреца и не усетих никаква болка и страдание. За обикновени пломби и за умъртвяване се препотявам, нищо че ми слагат упойка.

# 170
  • Луната ни пази
Искам да кажа, че съм направила рецидив на кистите на яйчниците.
Тази вечер бяхме на поредния рожден ден, ще ме разори популярността на тази моята щерка. Още по- лошо става като започнем ние да каним. Не върви да пропуснеш поканил те. Малък е градът, всички се познаваме. Иначе пък имам нужда от тези мероприятия. Уж миналата година си говорихме, че за седмите РД само ще ги оставяме, но не би. Пак си правим масата, винцето, приказките, абе може и да мрънкам, ама ми е хубаво.
Да си помрънкам и за друго. От цяла седмица не можем да се засечем с любимия. Уж тази вечер щяхме, но... пак пропуск. Утре сме се разбрали поне да пием кафе сутринта.

Много харесах Ненчо в капките, радвам се, че победи. Икебаната, ама я направи супер Simple Smile Simple SmileSimple Smile Този дори да го пародираш, пак го имитираш.

Бела, за кърменето са ти казали всичко.
Белинда, колко струва хлебопекарната? Утре съм в областия град, може и да отида до Лидл.
Бискит, ужасно е. Сила на тази майчица пожелавам.

Моите зъби са добре. На мъжът ми бяха зле. Малката има кариесче от претъркване с четката за зъби. Лекувахме го, а на нея и купих електрическа четка.

# 171
  • София
Шаги, лекувай се.
Лакирах се с тъмно сив лак и добавих и тук там малко бяло за цвят. Такова ми е настроението нещо. Прочетох поста на едни приятел във ФБ и се разревах. Толкова истинско нещо е описал!

# 172
Цвети, тъжна ли си? Махай тоя сив лак, розАвко тури Hug
Четвърти сезон на Тюдорите не ми върви нещо, скука. А и пети има.
Шаги, те не се ли пукат тия кисти? Дуфастон ли пиеш?

# 173
Софи  Peace
Този зъболекар, при който ще ходя ми обеща да пръска с лидокаин  Mr. Green само и само да не припадам. Ама според мен от вида на иглата се шокирам.
Софи, абе много пъти си мисля да те питам и все забравя - ти къде живееш?  Blush
Янтре, представих си тавата с чушките  hahaha

Канада! На широка канадска ливада, осеяна с канадски кленове, от които по принцип се прави кленовия синоп. В задния ми двор редовно се разхождат зайчета, еленчета, диви (и питомни!) котки, койоти, само мечка не сме имали още, но имаме предупреждения пролетта да не оставяме боклук, за да не привличаме огладнелите мечки. Иначе не са рядкост, макар да са по-характерни за планинските региони. Поделям къщата с мъж, дете и няколко животни. Нямам много познати, с които да говоря на български и затова "кисна" във форума. У нас само кучето ме разбира.  LaughingМъжът ми знае "наздраве", а дъщеря ми може да казва няколко ключови думи, които произнася с ужасен акцент.

# 174
Да се запиша и аз в новата тема Simple Smile Ходих на "момичешка екскурзия" до Истанбул  Heart Eyes Хареса ми ама полетите бяха много ранни и в двете посоки и ми се отрази... Аз без сън 8-9 часа не мога! Колко баклава изядох  ooooh! ooooh! ooooh! Не трябва да слизам от пътеката следващия месец, ама не ми се ще... Тичам на пътека вкъщи от 2 години, но така и не ми стана приятно! Правя го просто за да се поддържам. Сега ме чака здраво бачкане и никакви развлечения следващите 3 месеца. НЕма отпуска вече Crazy

# 175
Няма по- досдно нещо за мен от пустата пътека! Колело навън много обичам, ама в залата е гадост.
Днес вървях бързо 30 мин. само слушането на Лили Иванова ми помага, викам си още една песен и така.
Разучавах с точност Стари мой, приятелю, ще я пея утре вечер на партито, пак ше ме целят с двулевки да спра:))) Ама нямааа, да не кажа че имам и желание за Ветре, клех те. Нея ще я изкарам, като искам да си тръгват гостите Simple Smile)
Софи, как хубаво го описваш, дощя ми се да ида в Канада.

# 176
Няма по- досдно нещо за мен от пустата пътека! Колело навън много обичам, ама в залата е гадост.
Днес вървях бързо 30 мин. само слушането на Лили Иванова ми помага, викам си още една песен и така.
Разучавах с точност Стари мой, приятелю, ще я пея утре вечер на партито, пак ше ме целят с двулевки да спра:))) Ама нямааа, да не кажа че имам и желание за Ветре, клех те. Нея ще я изкарам, като искам да си тръгват гостите Simple Smile)
Софи, как хубаво го описваш, дощя ми се да ида в Канада.

Уф, хубаво, но тази сутрин като се наложи да излизам с колата и болното дете я затоплят десет минути, че навън пак е минус 14.

# 177
  • София
Ех с това розАвко ще ме скъсате от бъзик.  Mr. Green Лакирах се, утре вечерта съм решила да си сложа наистина розАвко и синичко.  Heart Eyes
Ама искам запис от партито утре вечер, да знаеш. Особено ще се впечатля от Ветре клех те!
И не мога да разбера що се оплаквате от пътеката значи. 1000 пъти предпочитам пътеката и кростренажора пред тормоза на инструкторката ми, която мисля, че е от Инквизицията.

Софи, колко сладко описа всичко  Hug Да и аз си мислех, че си в Канада от някакъв твой пост, ама нещо не бях сигурна. Обаче тия -14 градуса нещо ме смутиха  Grinning

# 178
  • Луната ни пази
Добро утро Simple Smile Софи, Канада, ах Канада. Моята дъщеря иска да живее там. Харесала си е Торонто.
Четвърти сезон на Тюдорите не ми върви нещо, скука. А и пети има.
Шаги, те не се ли пукат тия кисти? Дуфастон ли пиеш?
Жаки, имах през 2012. Изчистих ги с Ясмин. Сега пак това ми изписа докторката. Да видим. Предният път един искаше да ме реже. Тогава отидох при настоящата ми лекарка, тя ме успокои, поговорихме и оправи нещата. Подейства и с медикаментите, и психически. Сега пак ми говори надълго и нашироко. Да видим...

# 179
  • София
Шаги, 99 лева, но като гледах вчера с каква скорост изчезваха, не ми се вярва да има и днес, но дано! А за четката за зъби - моето инфо е че пък точно от автоматичните се изтърква емайла, защото извършват брой движения в минута, които с ръка никога не можеш да докараш, затова не са полезни. А сега де?
Оф, тази сутрин аз съм дежурна по градина, а така ми е дискомфортно на корема, иска ми се само да си лежа под одеалцето и да не мърдам цял ден Tired Все едно съм глътнала автобус! Не че ми е подут наистина - изглежда си както обикновено, просто усещането е такова. Не знам защо цикълът някой път ми докарва такива гадни усещания.

Общи условия

Активация на акаунт