Искам да кажа ... (29)_23.03-29.03

• 51 667
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 660
Тони, светлинка значи. Ще стискам палци утре.

# 661
Ее,Тонка дано комшията да свърши работа Simple Smile Ако не му кажи ,че ще му дъниш чалга във безсънните нощи Simple Smile

# 662
Съни, аз бих те посъветвала с подсветка да е Киндъла, ама нищо другия път:) Ей сега у нас пак няма ток и е мрачно и гадно и дори денем сме включили леко подсветките, някак по лесно виждам така. На напълно изключена сякаш ми е мътно, е то аз съм с астигматизъм и очила за четене, та може грешката да е в моя телевизор:)
Мъжът ми каза, че четецът му е най- хубавия подарък, вчера му свалих 20 книги, от неговите за шпиони и терористи и е очарован. С Калибрето, щом аз се оправих съсвсем сама, значи няма как друг да не може:) Да си го ползваш с удоволствие! И калъфче си вземи, по- удобно е, а и пази, аз вече дава пъти го изпускам много лошо и ако нямаше, можеше да се счупи.
На родителска среща съм днес, дано няма неприятни изненади.
Помните ли, че две колежки тръгнаха за Англия, бях писала. Е, едната се върна, много тежко и е било, нямало работа, два дни работят, три дни не. Някакъв руснак им дал кола по наем, за да ходят на работа, която била на 40 км от квартирата. Спряла ги полиция, оказало се колата е кардена! Арестували ги, конфискували и куфарът и, който бил в колата, защото си идвала от болница, получила бъбречна криза.
В куфара били антибиотиците и, за да купи нови искали рецепта, а за това трябвало да иде на частен лекар, нямала нужната застраховка, това струвало много, те с приятелят и без пари. Вчера си дойдоха тя, слаба с ужасни болки и тежък пионефрит. Нервите и са разбити, каза че три месеца и са се видяли години. Много мъчно ми е. Равносметката им е 5000 кредит, който трябва да връщат, теглиха го, за да платят на агенция, уж да им намери работа, за самолетни билети и първоначални разходи. Отидоха да изкарат пари, да стъпят на крака, за брак мислят, а какво стана.
 С още трима българи тръгнаха, никак не са се разбирали, когато е била в болница никой не е отишъл да я види, да занесе нещо, а са живеели заедо, делили са хляба, дето се казва. За да им даде колата, руснакът поискал някой да си даде личната карта, от трима мъже никой не я дал, тя по мъж от тях... След, като са задържали колата онзи не и върнал картата. Казах и веднага да иде в полицията да каже, че е изгубена, кой знае какво може да направи руснакът с нейните документи. Плачеше и разказваше, направо, като филм на ужасите- студ( работили в месарница на 5 градуса) глад, полиции, болници. Едно им обещаха, друго се оказа.

# 663
Жаки, добре, че ме подсети за калъфа.

# 664
Тони, стискам палци. Но наистина, ако може си вземи парите.

Ходихме на репетиции. Радостна съм, че имаше поне 25 млади и мънички момиченца. Така като гледат едни от други и много се палят. Харесва ми да е за такива неща.
Аз малко като в небрано лозе се озовах. Споделих на госпожата по музика, че имам отношение и тя каза пред всички деца - О! Ето, сега тази дама ще се съблече и ще ви покаже танците!  ooooh!
Ми то на деца как да откажа. С пеенето са много добре, обаче танците и облеклото - тц.
Някои дечица изобщо нямат представа как се играе ръченица, а има 5 дена. Освен това лазарските танци са по-специфични. Има едно провлачено игране, дето им е по-трудно. А и ръце трябва да включат и да мислят за фигурите. Не знам, някак ще се скрепи всичко, ще дам всичко от себе си за няколко дни, защото има голямо желание от децата, но няма кой да помага.
Аз и още една майка явно ще сме по хореографията.
Костюмите са другият проблем. Не знам как ще се справят.

Но да ви кажа, за да се върна в залата, трябва да махна едни 10 кила и постепенно да започна, иначе нема пауър и ми беше потресаващо тежко. Хайде, още съм болна, но и без това би ми било тежко  Tired Така съм се обездвижила, че не е истина.

# 665
Moжете ли да ми препоръчате нещо за обезмирисяване на обувки? Може би против изпотяване на крака или комбинация, защото днес влязох със сина ми в пробната и като си събу маратонките, щях да умра. Казвам ви, не съм очаквала, че е възможно да му се осмърдяват така краката. Обувките му не са някакви евтини от изкуствена материя, купувам му качествени. И гъбички няма, просто онази натрапчива миризма на спарени крака  Sick
Да не говорим как ме изтормозва за всяко нещо, напоследък няма случай някъде да отидем заедно (днес например да му купувам дрехи) и той още по път да не се е разсърдил за нещо и да не е започнал да обвинява, да подвиква и да бръчка вежди. И тръгва с бърза походка няколко крачки пред мен, та ми иде, както е по-висок от мене, да го хвана, да го сдрусам и да му напукам шамарите, ама така че бузите да са му червени половин ден после  Close Не го правя, разбира се, защото осъзнавам, че унижението ще е голямо, но много ми се иска понякога.

# 666
Янечек, на Шол продуктите харесвам аз, прегледай разни спрейове и пудри, но да ти кажа, според мен си е от обувките и май няма спасение  Tired Аз съм имала такива и миришат на куче. Чисти крака, поддържани, спрей, пудра - не и не. Ами - хвърлям. Щото обувам друга обувка и няма такова нещо. Имах едни боти на Саламндър. Страшен смърдилеж.
Един обущар ми беше казал, че е от лепилата, понякога са некачествени и дори скъпи обувки се усмърдяват.

# 667
Ей, Нино, много ти благодаря! Никога не съм купувала такива неща, понеже не е имало нужда, но ето че сега трябва, не мога да оставя детето да ходи като някакъв смръдляк.
Може да са обувките наистина, не си спомням преди да ме е лъхвало така от негови обувки, но пък и той расте, почва и от дезодорант да има нужда, не само от обезмирисители за крака. Абе момчетата са много гадно нещо, аз все с момичета съм расла и сега се изненадвам непрестанно.

# 668
Обезкосмява ли си подмишниците? Ако не, трябва да го прави.

# 669
Moжете ли да ми препоръчате нещо за обезмирисяване на обувки? Може би против изпотяване на крака или комбинация, защото днес влязох със сина ми в пробната и като си събу маратонките, щях да умра. Казвам ви, не съм очаквала, че е възможно да му се осмърдяват така краката. Обувките му не са някакви евтини от изкуствена материя, купувам му качествени. И гъбички няма, просто онази натрапчива миризма на спарени крака  Sick
Да не говорим как ме изтормозва за всяко нещо, напоследък няма случай някъде да отидем заедно (днес например да му купувам дрехи) и той още по път да не се е разсърдил за нещо и да не е започнал да обвинява, да подвиква и да бръчка вежди. И тръгва с бърза походка няколко крачки пред мен, та ми иде, както е по-висок от мене, да го хвана, да го сдрусам и да му напукам шамарите, ама така че бузите да са му червени половин ден после  Close Не го правя, разбира се, защото осъзнавам, че унижението ще е голямо, но много ми се иска понякога.

Това футболистът ли е? Етерично масло от чаено дърво (според моята козметичка това е някакво универсално средство за справяне с всякаква гад). Киснеш краката във вода, в която има разтворени няколко капки, отделно правиш спрей и пръскаш с него обувките. Не съм изпробвала, само преразказвам. Беше ми препоръчано точно за смърдящи крака на футболисти. 

# 670
Възможно е от растежа, но и от обувките. Даже аз те съветвам сега като е по-топло, обуй му други за два-три дена и виж. Щото аз честно казано само с козметична цел не виждам смисъл на дете да се вапцат краката с пудри и спрейове. Виж, ако се изпотяват много, ако има здравословни причини - да. Та виж. Щото аз буквално като сменях смрадливите боти и край, няма помен от миризма. По принцип не съм със смрадлива крака. Иначе Шол имат хубави неща, да.

# 671
Обувки само от естествена кожа, вън и вътре. Чорапи от чист  памук, никаква синтетика,
Здрава хигиена и да, Шол са добри. Няма начин да смърди при това положение Peace

# 672
И аз съм чувала за чаеното дърво,но не съм пробвала.За съжаление естествената кожа на обувките не е гаранция Sad Носила съм обувки от изкуствена кожа без проблем и такива от естествена,които ме вмирисваха и ги изхвърлих.Обущар ми беше казал,че лепилото ,с което са лепени понякога е източник на лоша миризма.

# 673
Значи са лепени не с квото трябва.   Wink Менте са тоест.
Не ми се случвало  на мен.

# 674
Янтра, вече вмирисани обувки с нищо не се оправят.
Все пак може да пробваш да наръсиш хубаво стелката със сода за хляб (ако се маха пък да изпереш), натъркваш и оставяш така цяла нощ. Абсорбира миризмата.

Аз също имам едни чудесни, качествени италиански обувки. Всичко естествена кожа. Е тези обувки след 2-3месеца носене така засмърдяха....че не е истина. А бях дала бая пари за тях. Търках със сода и какво ли не друго пробвах, обаче си миришат и това е. С никоя друга обувка не съм имала такъв проблем.

Искам да попитам, дали има хора които пазаруват на едно от Метро, или просто по-често? Имат точки и нямат намерение да си купуват чантите, които са с точки?

Общи условия

Активация на акаунт