Искам да кажа ... (29)_23.03-29.03

• 51 709
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 780
  • Луната ни пази
Добро утро!
Да кажа, че не вярвам на версията, че ко пилота е разбил самолета. Сега пишат, че е психично болен. Не вярвам.
Слушам нашите експерти по Нова и един от тях спомена, че е напълно възможно пилота да е получил инсулт, тогава пак ще се чува дишане. Също така в началото на инсулта човек извърша автоматизирани движения, а при тях обученията водят до такава автоматизация. Толкова не ми се иска да е нарочно това, което е направил, че съм склонна да приема версията с инсулта. Явно БГ компаниите са малко по- напред в правилата, защото като излезе пилот от кабината, задължително влиза стюардеса.
Ох, честно да ви кажа, много ме докосна тази драма...

Статията на Дона за кърменето и на мен ми допадна.

Тук вали и не ми се мърда от къщи, а след 15 минути трябва да излитам, уф...

# 781
  • Ямбол
Добро утро.

Елени, честит рожден ден, бъди здрава и обичана.

Аз искам да кажа, че съм се капсулирала относно новини и свят. Не се вълнувам от трагедии, политика, кърмене и още такива натоварващи работи.
Достатъчни са ми моите проблеми и не ми се ще да си добавям още грижи.

И тук вали.

# 782
Добро утро!
Да кажа, че не вярвам на версията, че ко пилота е разбил самолета. Сега пишат, че е психично болен. Не вярвам.
Слушам нашите експерти по Нова и един от тях спомена, че е напълно възможно пилота да е получил инсулт, тогава пак ще се чува дишане. Също така в началото на инсулта човек извърша автоматизирани движения, а при тях обученията водят до такава автоматизация. Толкова не ми се иска да е нарочно това, което е направил, че съм склонна да приема версията с инсулта. Явно БГ компаниите са малко по- напред в правилата, защото като излезе пилот от кабината, задължително влиза стюардеса.

Чак пък българските компании да са по-напред от немските.... Не успях да ги слушам, но за мен версията с инсулта е измислена от нашите, които си говорят просто ей така. Този човек е блокирал вратата от вътре, така че да не може да се отвори с код отвън. Които каквото и да ми каже инсулта не може да го накара да извърши такива движения.

# 783
Страхотна Дона.
Янечек , hahaha
Добро утро и от мен. Не спах, дребното кашля. Тъкмо вчера се хвалех на колеги, че има няколко седмици без прекъсване в детската. Вчера баба му го е завела при братовчедката, защото не даваше абсолютно никакви признаци, че се разболява. Дано да не е заразил бебето Praynig
Чакам с нетърпение ученическата ваканция. Взела съм отпуск, малкият също няма да ходи на детска. И дано баща им свърши възможно най-бързо с едно задължение, за да се махнем за малко от София.
elenii , честот рожден ден  bouquet Здрава и щастлива.

# 784
Елени, честит рожден! Да си много обичана, здрава и желана!

И аз като Лиляна - пълно информационно затъмнение. Не мога да си натоварвам системата с излишен негативизъм. Силно филтрирам информацията, която стига до мен.

Тук е дъждовно, но топличко. Пролетно. Аз ще помързелувам в офиса, днес ще е лека програмата.

Хубав ден ви пожелавам!

# 785
elenii, честит рожден ден!

# 786
  • Луната ни пази
Добро утро!

Чак пък българските компании да са по-напред от немските.... Не успях да ги слушам, но за мен версията с инсулта е измислена от нашите, които си говорят просто ей така. Този човек е блокирал вратата от вътре, така че да не може да се отвори с код отвън. Които каквото и да ми каже инсулта не може да го накара да извърши такива движения.
Одри, извини ме, че ще те контрирам, но съм виждала човек получаващ инсулт, два пъти. И то двама различни души, баба ми и първият ми братовчед. Наистина човек продължава да върши обичайните си действия като на забавен каданс. И, да, версията за инсулта си е лична на нашия човек, пилотът- обучител, той сам си каза, че е просто вариант, върху който е мислел. А за практиката за стюардесата, наистина си е на нашите компании, прието е в правилниците им.

Елени, честит рожден ден и от мен! Наслаждавай се на деня си.  bouquet

# 787
  • София
Който каквото и да ми каже инсулта не може да го накара да извърши такива движения.
Одри, и аз съм на това мнение. Той може да си върши движения, но не и толкова безумно нелогични, целящи разбиване на самолета и отрязване достъпът за влизане на капитана в кабината.
Вчера като чух какво се е случило, всеки милиметър от тялото ми настръхна. Това е просто нечовешко.

Тази Дона със статията за кърменето известна ли е?  Crazy Понеже всички казвате Дона, та Дона.
Иначе споделям всичко написано от нея.
Когато става дума за кърмене, ведната се сещам за "Часът на мама" (имаше едно такова предаване преди години). В него гостуваше майка с 3-годишното си дете и една педиатърка. Майката гордо заяви, че детето й до този момент е хранено само с кърма и нищо, абсолютно нищо друго. Педиатърката щеше да получи инфаркт.

# 788
Добро утро и от мрачен Добрич!

Наистина новините напоследък са от ужасни по-ужасни. Стресиращо е. То не са убийства, касастрофи, наводнения...  Sick Аз не разбрах - от тук нататък за вечни времена ли след всеки дъжд ще чакаме наводнение???  Thinking

А относно самолета - Не е изключено последната версия да е самата истина. Преди време гледах по дискавъри аналогичен случай - пилот нарочно разби самолет, защото на същата дата преди години оцелял от самолетна катастрофа. Не можел да понесе факта, че другия пилот бил загинал тогава, а той не. Само не разбирам защо им трябва да повличат със себе си още 150 човека. Ако самоубийството е грях, не знам това какво е.  Rolling Eyes

Обаче обърнете внимание как се търси истината и се анализират различни версии. Това, ако бяха САЩ, веднага щяха да го изкарат терористичен акт и изобщо повече нямаше да ровят. Гадни манипулатори!

# 789
Значи има и други като мен дето са в информационно затъмнение  Mr. Green от няколко дни само чета, че не мога да се включа адекватно. Викам ще се изложа пред момичетата. Тържествено обещавам да си пусна новини.
ПП: Къде е Катя?

# 790
Тонка, тази Дона е Dona от бг мама.

# 791
Добро утро!
Пак мрачно и дъждовно време.
Искам да ви попитам.
Как да се преборя с човек 'енергиен вампир'?
Имам чувството, че един човек край мен, ме спъва във всяко начинание.

# 792
Добро утро!
Пак мрачно и дъждовно време.
Искам да ви попитам.
Как да се преборя с човек 'енергиен вампир'?
Имам чувството, че един човек край мен, ме спъва във всяко начинание.
С игнор, колкото по-малко контактуваш с него, толкова по-добре ще се чувстваш.

# 793
Валери, прочетох, че са те диагностицирали с радикулит. Препоръчаха ли ти да ходиш на масажи?

# 794
Значи има и други като мен дето са в информационно затъмнение  Mr. Green от няколко дни само чета, че не мога да се включа адекватно. Викам ще се изложа пред момичетата. Тържествено обещавам да си пусна новини.
ПП: Къде е Катя?
Болна е. Поне вчера така ми каза, дано вече да е оздравяла.

Общи условия

Активация на акаунт