Искам да кажа ... (29)_23.03-29.03

• 51 636
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 960
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Одри, наминавам да ти кажа, че съм силно впечатлена от новия ти подпис Heart Eyes

# 961
Одри, наминавам да ти кажа, че съм силно впечатлена от новия ти подпис Heart Eyes

Благодаря, благодаря.  Heart Eyes Hug Подарък ми е от Диди.  Flutter

# 962
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

И аз, Одри. Обичам Холи Голайтли и ми е приятно, че подписът ти ме връща към нея, макар да си е Одри, не Холи.

# 963
Къде е снимката, Нино? Мисля, че майките забравят кое е важно.  Crossing Arms Whistling

# 964
  • София
Добро утро. Работих до 3, а децата ме събудиха с крясъци и разправи иимало ли вчера в магазина кокосово Пингуи в 7.30  #Cussing out
Днес щях да съм бяла и добра, сега ще съм зла. Само ги чакам да се наядат и ги подреждам да учат от сега, вместо първо да отидем навън.
Това, което написа вчера Жаки за Мими ме впечатли. Голямата започва лека полека да придобива такова поведение. Аз също  мисля, че масово децата са презадоволени. А моето е свикнало и всичко наготово да получава. Затова си мислих, че е време малко да сменя тактиката.
Онна, как сте, оправихте ли се?

# 965
  • Варна
А мен ме събуди една мокра целувка от малкия. Не знам в колко часа е било, после продължих да спя.

# 966
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добрютрю в сивото, мокро утро!

Не се поддавайте на провокациите на времето, нека ви е ведро и весело на душата - събота е!

Искам да кажа, че при мен положението е малко като както го учехме навремето -"природната картина е в унисон с настроението на героинята". А е така, защото приготвям разни неща за утрешния помен на баща ми - 6 месеца минаха, кога, как и защо - обаче минаха, panta rei, това е положението. Старая се да гледам философски на нещата, защото А съм изпуснала философската сламка, за която съм се хванала, А съм ревнала с глас и не знам кога ще спра...и дали.

Но вие не се натъжавайте, това си е мое гайле. Радвайте се на съботата, на домочадието си и на това, че имате дом и топлина в него. Не е малко.

Искам един съвет - прахосмукачката ми, и тя древна, сдава багажа. Кажете каква да си купя - искам да е среден ценови клас, мощна и тиха. Сегашната ми е толкова шумна, че всеки път като я пусна, се чувствам гузна заради шума, който причинявам на съседите си. Всеки път очаквам някой да дойде и с право да ми се накара.

Хубав и почивен ден на всички ви!

# 967
Добро утро, през седмицата мога само да ви чета. Относно тийновете, и моята се опитва да си показва рогата, но за сега май удържам положението. Установих, че колкото повече забранявам, толкова повече се ползва и фейс и аск и инстаграм.
Искам да кажа, че тази сутрин направих катми за закуска.

# 968
Добър ден!
 Искам вече слънце и зеленина!
 Тук денят е мрачен и сив!
 Светълчо и аз загубих татко миналата година, все още не мога да го приема ,че е истина.Прегръдка от мен.
 Моята баба остана далеч от мен и е саминка ,на 89г е и е най-адекватната баба ,която познавам. С часове си говорим по телефона и ми е най-близкият човек с който мога да споделям. Да ми е жива и здрава и  скоро да мога да отида да си я видя.
  А и къщата в която са минали най-хубавите ми години и старият люляк и въздуха и всяка тревичка там ми е по-скъпа и мила.
От вчера се каня да правя френска селска торта ,медовик или каквото е там. Споделете ваша изпитана рецепта.
 Правих медовик преди 2г по рецепта от клипче в ютуб , рускиня показа рецептата на баба си .В нея нямаше сушени сливи ,сега се чудя дали е добра идея да сложа. Ама да ги кисна ли във вода -на мен на сушените плодове ми харесва така вкуса  и в другият вид да ми гадни.
  И както се чудя да взема да купя крема сирене и да спретна един чийзкейк - той поне става на две на три Grinning /Идва ми малко тежък за моя вкус обаче./
 И трябва да сваля кг ,взех да се закръглям заплашително и не ми харесва хич.
  Дъщеря ми днес пак е за оглед на рокли и май ще я купи / избрала е обувки и рокля и сама ходи и се оправя /.
  Искам пролет!!!!!!!!!!!!

# 969
Вчера бях сложила едно тесто за "цървулки", обаче от толкова ядене и моите хора решили да го оставят сутринта за мекици. Simple Smile
Така че хапнахме мекици за закуска, не бях яла сигурно от 1година.

Жармен, дъщеря ти абитуриентка ли ще е?

# 970
Добро утро! Аз днес яко се успах, нищо че сънувах и малко кошмари  Crazy Станах преди половин час и забърках едни палачинки след малко започвам да ги правя - е, за обяд ще са очевидно, но се е случвало от закуска да станат за вечеря, та не е за оплакване  Mr. Green От много време не съм си била вкъщи с мъжа ми в събота, без ангажименти, чувствам се много добре така! Обаче до средата на лятото, ако всичко върви по план, все ще имам задължения събота-неделя. надявам се бързо да минава времето, уморява ме вече. Но нищо, за хубаво е  Peace

Довечера сме на рожден ден, на сестрата на мъжа ми, а следобед може да се поразходим, за да му изберем подаръка за неговия рожден ден, защото нали не си мислехте, че ще успея да устискам до датата и да не му кажа, хапах си езика, хапах... и накрая си казах  Tired Много се зарадва на каквото съм му избрала, само това искал! И ще ходим да си го избере, поне ще е 100% вкуса му, макар да съм почти сигурна, че щях да улуча правилното нещо, ама... устатница!

# 971

Жармен, дъщеря ти абитуриентка ли ще е?

Да .
  Вече за не знам кой път ходи до Варна да гледа рокли / още първият ден си е избрала една и обувките и все отлагаше да ги купи ,можело да си хареса друго - но остана та тях ./
 На мен ми харесват. Роклята не е традиционно лъскава и дълга . Харесва ми много .
 Интересното е това завръщане към розовият цвят . Последната година особено / имаше един розов период около 5-6-7 години./
Аз не съм фен на това момиченцата да са винаги в розово и на нея й купувах повече жълти дрехи - обожавам този слънчев цвят.
  Та тя като премина този принцески период и мина на пълно отричане и тази есен като си беше накупила едни розови папки ,несесери и тям подобни  Joy
Роклята е цвят пепел от рози и е много нежна. Не дълга ,нито е крещяща.
 Явно имаме близък вкус с нея. /И аз не си я представях с дълга рокля /.

# 972
И аз сънувах кошмари и се събудих посред нощ и в този момент в дневната се чу силен трясък от чупене на стъкла. Помислих, че е някакво тайно знамение и се скрих под одеалото, но на сутринта се оказа, че е паднало едно огледало, което наемодателите ни очевидно са залепили с двойно залепващо тиксо.  ooooh!

# 973
Днес е Денят на Земята. В 20:30 часа гасим светлините в съпричастност към проблемите на околната среда.

Леки почивни дни ви пожелавам! И дано ни се усмихне слънцето.

# 974
И като загася светлините какво ще покажа? Не ги разбирам тези акции с неизвестна цел.

Общи условия

Активация на акаунт