Искам да кажа ... (29)_23.03-29.03

• 51 659
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 975
  • Ланкър, планините Овнерог
Добро утро / добър ден (зависи кой кога е станал  Laughing)

Констанца е болна и жална. Някакъв вирус гаден. Температура, главобол, гърлобол, кашлицата взе да става все по-гадна, та  до антибиотик стигна. Дано я освести, че е като зомби.

svetal4o27, нашата е Зелмер, вече на 8г. Не беше от скъпарските, не мисля, че и сега са от скъпите, а е читава.

# 976
  • Пловдив
Двойна доза гофрети.

# 977

Тази нощ в 3 ч. го сменят.

# 978
И като загася светлините какво ще покажа? Не ги разбирам тези акции с неизвестна цел.
http://www.wwf.bg/get_involved/earthhour/

# 979
  • София

Онна, как сте, оправихте ли се?
Мисля, че да, Цвети. Вчера след като стана от следобеден сън все едно нищо не не било. Вечерта си хапна доволно супа. Аз с голямо притеснение му я дадох, да не вземе да върне поръчката, но сърце юнашко не трае: "Дай на Гого да амка бе, мамооо! Коремчето казва че иска да амка супичка. И краката казаха, че искат да амкат и дупето иска да амка. Мамо, и пишката иска да амка супа!" и аз се предадох  Laughing

Готино.... ще си загася лампите, защото мисля за реките  hahaha

# 980
Да, и аз отивам за свещи и ВЕФ, че кога иначе да спра тока заради реките ако не в събота вечер?  Mr. Green

# 981
Денят на Земята е на 22 април http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D0%BD_%D0%BD%D0%B0_%D0 … D1%8F%D1%82%D0%B0
 Може би ще бъде проведен Часът на Земята /2009 г. — От 20:30 до 21:30 (българско време) е проведен Часът на земята./ http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0%B0%D1%81_%D0%BD%D0%B0_%D0 … D1%8F%D1%82%D0%B0

# 982
Много мразя тази смяна на време 2пъти годишно....просто е отвратително.

Ден на земята и др. подобни с някакви измислени акции по спиране на осветлението за 1мин. са смешни и жалки...
Снощи изгледах филм за една (не мога да и дам точно определение) групировка в САЩ - "Изтокът", която се бореше срещу големи корпорации. Една фармацевтична, чието лекарство предизвикваше страшни странични ефекти, друга в областта на преработването на въглища, които изливаха отпадъци директно във водата и бяха отровили всичко. Хората живеещи в градовете наоколо страдаха от какви ли не тумори.
Филма не беше документален, но реално си е точно такъв...защото това се случва навсякъде по света.

# 983
Е, ако има нещо, което и аз да мраза, това е смяната на времето  Crossing Arms

Така, както е сега ми е идеално!

Добър ден!

# 984
Сина ми с триста зора става за училище сега , от понеделник не виждам как ще стане Grinning

# 985
Аз пък винаги много се радвам като сменят времето с лятното и се депресирам като върнат зимното. Много обичам лятото и май живея истински само тогава.
Мед ми капе на сърцето като си помисля, че скоро като сложим сандалите и късите ръкави и ще ги махнем към началото на декември най-рано.  Laughing

# 986
На мен сега ми е любимото. Аз пък нали съм на обратно, обичам зимата. Но честно казано бих свикнала и с предстоящото "ново време", но само после да не го сменят. Точно смяната ме разбива.
На мен лично ми влияе.

# 987
Аз само се притеснявам малко за детето, че ще му е трудно докато свикне, защото има навик да става в 5.45, а хваща автобуса от ъгъла до нас в 7.30. И в България беше така. Училището на 50 метра, тя час и половина по-рано става за да не закъснее.  Crazy Което е хубаво де. Баща ѝ е такъв. Мен и сина ми с топ не могат да ни събудят и аз поне цял живот съумявам да не ставам рано.  Laughing

# 988
И на мен не ми е ясно как ще вдигам щерката....Колкото и да се мъчим, преди 22ч. не си ляга. Добре че имат няма и 1седмица на училище и после са ваканция. Предполагам ще посвикне малко с времето.

За мен е все едно лятно, или зимно....просто да оставят едното целогодишно и толкова.

# 989
Аз харесвам дългите летни вечери.  И това, че има време да се постои навън след работа, училище и детска градина.
Ние се мотахме цяла сутрин по магазините. Снабдих се с две рокли и сега осъзнах, че единственото, което ги различава с всичките ми останали, са само нюанси в цветовете.
Искам къса коса, ама се колебая дали при настоящите килограми ще ми отива.
При нас голямото ще е ок с новото време, то е точно за него, но при малкия ще е ужас. Ляга късно и сутрин обича да спи до 7.30

Общи условия

Активация на акаунт