Искам да кажа ... (29)_23.03-29.03

• 51 622
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 945
Нино, малката е много сладка  Heart Eyes Като четох историята с изчезналата завивка, в началото помислих, че малката е изчезнала и се ужасих  Crossing Arms
Жаки, щом дъщеря ти се смее, докато разговаряте, явно понася добре наказанието. Ако беше моята, хич нямаше да преживее лесно отнемането на дрехите, телефона, че и фейсбука  Mr. Green

# 946
Сетих се, че днес както си карах колата, по любимата ми малтийска радиостанция пуснаха българска чалга между Колдплей и The Cure. Жена пееше Обичам те, обичам те, а припевът беше Хабибийй, хабибийййй и го пееше мъж. ooooh!

# 947
Искам да кажа, че чак сега си давам сметка, че доста трудно съм преживяла прехода от майчинство към завръщане в работен режим.
На пръв поглед всичко си беше ок - трудности с работата не съм изпитвала никакви, дори напротив -всичко ми изглеждаше много лесно. Макар откъсването да беше максимално възможното.
Но самото завръщане сред много хора,  живеенето в градска среда в по-голямата част от деня, обграждането с възрастни, а не деца, ме е стресирал по някакъв начин. И разни условности в общуването.... Сглобих си картинката тази вечер с помощта на няколко бири Simple Smile
Нино, много е сладка Heart Eyes
Кажете ми що за спорт е този кендо и става ли за деца на 7-8 години? От шест часа сутринта ми говори за това нещо, даже се оплакал в училище, че не искам да го запиша Rolling Eyes  /аз дори не знам има ли някъде тренировки/Прочел в някаква енциклопедия и вече е супер запален.

# 948
  • HH
Попаднах на статия, в която е поместено изречение за самолетната катастрофа. Статията е за несправедливото отношение към Николетка, заради прекрасната и последна фотосесия. Заради тази, за пореден път непознат ме нарича злобарка и хейтър, защото не харесвам Никито.

Сега очаквам БХК да вземе страна. Това е дискриминация на полов признак. Все пак мъж-плеймейтчо няма /или поне аз не знам да има/ и не е редно само на жени да се обръща толкова медийно внимание  Joy

# 949
  • Пловдив
Кендо е бой с японски меч Simple Smile Ама споко - за тренировките не използват истински Simple Smile

# 950
Янтра, ама има ли на много места в България да го тренират, че за първи път го чувам?
п.п видях сега, че в Младост в едно училище в супер удобното време 7-9 вечерта

# 951
  • Пловдив
Янтра, ама има ли на много места в България да го тренират, че за първи път го чувам?
п.п видях сега, че в Младост в едно училище в супер удобното време 7-9 вечерта
Не знам, аз само веднъж съм виждала, попаднах случайно. Дете на позната тренираше.

# 952
Браво на детето!  Mr. Green Синът ми правеше такъв номер, но с буркан с мед и ставаше мазало.

Е, са нали съм махнала килимите и като е наръсила захар и се пързаля по паркета  Mr. Green  
Ставам да разчистя, че ше се очисти  ooooh!

Янтре, добро е, нема такава кротушка. Тва е малка беля, иначе е бебе мечта.

Оня ден взела судо крема и го държи и аз веднага - защо си го взела, а тя ме гледа, мига и ми каза - мамо, инявай!  Heart Eyes  Ооооооооооооооо, разтопих се.

Пак като е разсипала захар! Когато "учех" моята на гърне, през лятото и махах памперса и и слагах памучни гащи през деня. Аз съм в кухнята, тя е в дневната (свързани са), дървен под, широко пространство. Объщам се и що да видя! Тя се напишала и се пързаля на мокрото! Целия под беше станал на пързалка. Друг път беше решила да ползва гърнето на Ана (куклата и). Пак мих под. Дпобре, че поне го правила в банята.

# 953
Софи, пак че се е пързаляла на пиканото, а не на аканото  Laughing

# 954
Елени, ЧРД! Да си жива и здрава и много, много щастлива!
Съни, честит Киндъл! Да прочетеш много и интересни книги.

Искам да кажа, че ме запалихте за четец, но много обичам досег с книга, да си прелистя страницата, да ми замирише на мастило...
Да имашп четец не означава никога да не пипнеш хартиена книга. Повечето от имащите четец четат и по двата начина. А и четеца ти спестява доста пари от купуването на нови книги.

Жаки, пожелавам ти търпение!
Бъни,, благодаря за отговора!

# 955
Аз вече не чета хартиени книги, защото нямам и няма от къде да си ги купя. Само на детето купувам, но тя повечето ги взема от библиотеката. Изобщо вече не ми прави впечатление липсата на хартия. Същото важи и за документите. Съхранявам не знам колко хиляди броя и само 3-4 папки от тях са на хартия.

# 956
Попаднах на статия, в която е поместено изречение за самолетната катастрофа. Статията е за несправедливото отношение към Николетка, заради прекрасната и последна фотосесия. Заради тази, за пореден път непознат ме нарича злобарка и хейтър, защото не харесвам Никито.

Сега очаквам БХК да вземе страна. Това е дискриминация на полов признак. Все пак мъж-плеймейтчо няма /или поне аз не знам да има/ и не е редно само на жени да се обръща толкова медийно внимание  Joy

Да вземем да направим един протест?  newsm78

# 957
Добро утро! Спахме до 7.30ч! Явно детето е "разбрало", че е почивен ден Grinning
Утре ли сменят времето?

# 958
  • София
Добро утро! Спахме до 7.30ч! Явно детето е "разбрало", че е почивен ден Grinning
Утре ли сменят времето?
Късметлии! Дребосъчко ме събуди в 6 и 15: "Ставай, светло ие! На светло не се спи! Ставай! По улицата ходят хора и коли. Хайде ставай!"  Tired

# 959
  • Ямбол
Добро утро.
Тази нощ в малките часове на неделя ще сменят времето.
Ние имаме задачи с малката и след малко взимам душ и я вдигам да хапне и да тръгваме.
Не мога да си почина през почивните дни, а се очертава и ваканцията да е така. Имам много малка надежда, че поне за 3-4 дни ще успеем да се откъснем и тя ме крепи.

Общи условия

Активация на акаунт