Първа пролет пукна, Августинче бързо хукна

• 28 102
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • София
еми моя човек твърде бързо ги върши нещата, за да успея така...той с три напъна е готов...макар, че доста твърдички ги вади, но пък така не се притеснявам, че има проблем или е запечен...щом не се мъчи и е бърз....пък и по-ме устройва да знае, че щом е на гърне е време да се напъне Simple Smile ако има нещо де Simple Smile

Иначе то е ясно, че всеки си решава Simple Smile вчера нефроложката, каза, че при момчетата е важно колкото се може по-рано да се махне памперса т.к. идеята на тестисите от вън е да са на по-студено, но с памперс не се получава. Не, че накрая моя може да махне памперса, когато и дете сложено на гърне много по-късно, ноооо както казах нищо не ми коства това в момента.

# 286
Честит Рожден Ден и от мен, Асти! Tada

Пожелавам ти живот, здраве и още много моменти на пълно щастие с Боян Heart Eyes И, разбира се, купища професионални успехи Hug

# 287
Astined, честит рожден ден! Здраве, семейно щастие и много професионални успехи ти желая!   bouquet А за гърнето - щом се получава - супер!
Беба е по-добре. Днес беше последния прием на АБ, вече два дена няма Т, но покашля още - давам сиропче. Дано наистина да се оправя вече! Но продължава да се пробужда честичко нощем - с плач. като я гушна заспива - иначе не. Ще се гушкаме явно.  Joy
Аз имам питанка - пак. Simple Smile Предполагам, че повечето ще ми кажете, че е безсмислена инвестиция, но мисля да си купя уред за затопляне на бебешка храна за скучаите, в които няма да сме в домашни условия. Някой ползвал ли е? и какъв? С реле или с  дигитален дисплей? Чудя се м/у един на Чико и на Бюрер, но приемам и други съвети и мнения.
Мазах с кърма бузките, но май нямаше голям ефект. Взех на биодерма миц. вода и колд-кремчето от бебешката серия и май е по-добре, но пак си ги има пъпчиците.

# 288
Астинед, честит рожден ден! Много щастие и успехи!

За гърнето - днес за втори път имам успех Simple Smile вчера се прибрахме от разходка, аз отидох до тоалетна и като се върнах по миризмата установих, че той също е свършил тоалетната Simple Smile но днес го усетих и го сложих. И го забелязах, че на гърне ака в пъти по-лесно. Далече сме от отучване, доколкото знам памперса успешно се маха след година и половина, но поне за акането да свикне да го върши в гърне ще е чудесно начало. А за пишкането не виждам как ще стане, както казах ние сме взели гърне за момичета Simple Smile)))

Лина, след като кърмата не е помогнала явно не е бактериално. Някакво кожно раздразнение може би? При нас буквално от едно намазване се махнаха пъпките.

# 289
Astined, честит рожден ден и от нас с малка беба Simple Smile 30-те са най - хубавият период на жените - тогава знаят какво искат и как да го постигнат Simple Smile
На беба й изби втори зъб, хем оня ден на Elliee й писах колко бързо се случва всичко.....
Лина, може да пробваш и с кремчето на Биодерма против обриви около устата от лиги. Аз често изпускам беба да се опъпчи там, но стане ли, започвам да мажа последователно и изчезват за нула време.

# 290
  • Plovdiv, Bulgaria
Честит рожден ден Асти, здраве късмет и мнооого любов!

# 291
Асти честит рожден ден и от нас   bouquet. Много да си здрава и да те слушкат твоите мъже  Party. Весел празник и много подаръци  Joy

# 292
  • София
Благодаря за пожеланията момичета Simple Smile

Не мога да не се похваля....просто не може да е съвпадение...днес трети път го слагам на гърне моя човек и трети път ака. Просто сега бяше явно как докато го сложих и нашия почна да напъва, като не му се получиха веднага нещата, но упорстваше героя Simple Smile знам, че преди година и половина няма как да се махне, но за мен е важно да не ака в памперса, когато може Simple Smile Не че не го сменях веднага ама все пак и малко да постой си е много Simple Smile

Подаръци освен в гърнето още не съм получила Simple Smile

# 293
Асти,честит рожден ден и от нас   bouquet желаем ти да бъдеш обичана и ценена жена,все така всеотдайна и добра мама и успешен и уважаван преподавател!!!

# 294
  • София
Mrs.Petrova, честит осми месец на порасналия човек! Да е много здравичък!
Astined, честит юбилей и на теб! Само хубави неща да те спохождат!
LiNa07, честно казано, мислех си за такъв уред (една приятелка си е взела на Томи Типи на изгодна цена, от olx), но не се реших. Става все по-топло навън и се чудя дали ще имам нужда да затоплям допълнително храната. Иначе някои от мамите от ФБ групата, с които се виждаме, идват на срещите с едни от този тип и са доволни. То е като ''топлинките'' за скиори, където се ''счупва'' една пластинка и затопля гела.
danny_p, ти ме застреля #Crazy Има гърнета за момичета и момчета ли? Много съм непросветена, каква е разликата?

# 295
Хахаха, неее, шегувам се Simple Smile))) мисля, че са един тип, но пишлето му излиза навън и няма шанс да се изпишка вътре - затова им викам за момиченца Simple Smile)) може и друго да е - той нали не стои още съвсем стабилно и като седне на гърнето се обляга назад и пишлето изскача извън гърнето.

Аз имам уред 3 в 1 - стерилизатор, за готвене на пара и за топлене на храна в бурканчета. Но като спрях да стерилизирам го прибрах - много по-удобно ми е да си сваря нещата, а ако трябва да топля нещо го слагам в съд с гореща вода. Ако трябва да пътуваме бих сгряла вода и в термобокса. За пюретата надали бих ги топлила, идва лято все пак. За зимата ще го мисля като дойде, нямам идея тогава как ще сме.

# 296
ижинка, много благодаря за идеята. Не се бях замисляла точно за такъв (а и май не ми е попадал). На мен по-скоро за сега ми трябва, че предстоят доста пътувания и гостита, и ще ми е по-удобно да си имам някакъв готов уред, а не всеки път да се чудя как и къде да затоплям.
danny_p, а твоят уред каква марка е? Нищо, че е 3 в 1. Доволна ли си от него?

# 297
Марката е Joycare - подарък ми е и съм доста доволна, но тази опция не съм я ползвала досега. Много ми беше полезен със стерилизирането и няколко пъти съм варила на пара преди да започна да му правя всеки ден пюренца, също много добре се справи. За топленето не мога да кажа, но предполагам, че ще е ок - на принципа на водната баня малко. Той е електрически, така че по път малко трудно ще се ползва, а и му трябва равна повърхност. Но е на доста разумна цена и е много полезен.

# 298
  • София
Mrs.Petrova, честита месечинка!   bouquet
Асти, честит юбилей!   bouquet

LiNa07, грапавите пъпчици по бузките ги оправих с Нахткерцен на д-р Тайс. С него мажа и цялото тяло, бяха се появили сухи зачервени участъци и там - минаха.
За затопляне на бебешка храна имам Авентския уред. Братовчедка ми ми го даде. Ами, ако трябваше да дам пари за това нещо сериозно щях да се замисля. Ползвам го, но същата работа върши и купичка с гореща вода в нея. Другото като минус е, че щом е включен в контакта си загрява, няма функция off. Дали пък не е дефектен моя...  newsm78 Аз не обичам много уреди и посуди и ако трябваше да го купувам не бих. Ти си прецени!  Peace

Приличат на голяма кофа и детето може да седи седнало вътре. Не знам дали стана ясно, но пък не успях да кача линк.
Аз гледах едни такива, но те били за новородени. Големи не съм виждала.... В Айко имаше някакви, но ги гледах отдавна и сега не се сещам за каква възраст бяха подходящи. Ако вземеш да се похвалиш.

desimira люлеещият механизъм на нас ни повреди заключващият., но пък преди това добре люлееше  Party
Бясна съм на "Дундьо". Тя, девойката не била разбрала точно какво искаммммм... Е, за нашата кошара се оказа, че няма люлеещ механизъм, защото е по-висока. Но, още не съм се отказала. Сега търся кой да ми пригоди късия, ако стане, няма да го връщам. По-добре развален заключващ, отколкото още безсъници... Оф!

# 299
Е, толкова дълго невлизане във форума не ми се беше случвало Simple Smile
desimira май ще дам още един шанс на кофата. Дано да е временно затруднение. Ама много чевръст стана малкия разбойник и много буйства вътре, ще я сцепи Simple Smile А какъв е този хамак?
buba2014 за плуване виж в естествени идеи. Аз там ще го водя, но не знам кога. Трябва първо дъщеря ми да се завърне в ДГ, а това май няма да е поне още месец.
silvia45 аз съм с кофа -Tummy Tub, но в момента имам проблем с къпането  Crazy
Mrs.Petrova голяма си свежарка, всеки път се хиля като те чета Wink
Astined Да си жива и здрава и още няколко такива подаръка да получиш ( нямам предвид онези в гърнето ) Simple Smile хахаха
Акането аз го разбирам по едно Ааааа и още едно след него Аааааа Simple Smile и така го хващам. Ако не съм до него обаче може да си стои дълго време така защото НЕ МИРИШЕ! Много ми е странна тая работа.
Ние днес откарахме навън от 12.30 до 18.30, като малкия спа само 30 мин. По едно време се сетих, че не е ял вече над 3 часа, а той си ръфаше усмихнато едно яке мотнато върху количката. Simple Smile
Аз май покрай грижите за разболялото се домочадие пропуснах да се "похваля", че си докарах възпаление на сухожилието на китката на едната ръка. И това преди вече повече от месец. Денонощно съм омотана с един ластичен бинт, че иначе боли ужасно. Мазах с някакъв крем дето никаква работа не свърши. За физиотерапия не се класирам заради кърменето и днес стигнах до ортопед, който срещу 20 лв. предложи да ми бие една инжекция. Ама нещо не съм много убедена, че е ОК с кърменето тая работа. Хубавото е, че също днес се сдобих с един бабешки лек - кестени нарязани на парчета и мариновани с някаква много високо градусова ракия. Дадоха ми половин бурканче и сега съм си сложила компрес, ама мирише, не се трае. Малкия май ще става само веднъж тая нощ и после опиянен ще спи до обед Simple Smile
Дано се оправи, че един пампер да сменя и ме боли ужасно.
Май ще е това. Лека вечер на всички.

Каминг ми се губи

Общи условия

Активация на акаунт