Първа пролет пукна, Августинче бързо хукна

• 28 100
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • Plovdiv, Bulgaria
Относно кофата води се микробасейн и е подходяща за деца от 15 до 36 месеца, което означава, че за нашите бебоци е голяма.  http://bebelandia.bg/userfiles/productlargeimages/product_45399.jpg.
Аз съм в чуденка дали да я купувам, защото нещата за бебето устремно нарастват и накрая няма да има място за нас от натрупания багаж. Принципно ние имаме вана и мъжа ми иска да намерим нещо което да слагаме в нея и да не заема много място.
ymemansi относно ръката те разбирам напълно, и мен ме мъчи, но си мисля че нищо не може да помогне защото няма как да я оставя да почива. Пух все по често иска да го вдигам и тн. неща които на всички майки са им ежедневие. Сложила съм една ръкавица и се надявам да помага Simple Smile.
Приятен ден на всички

# 301
  • София
desimira май ще дам още един шанс на кофата. Дано да е временно затруднение. Ама много чевръст стана малкия разбойник и много буйства вътре, ще я сцепи Simple Smile А какъв е този хамак?
Скрит текст:
Нещо такова. Аз си го преработих малко, така че дупето й опира в коритото, е отгоре е само главата. Но, скоро и аз ще започвам да я къпя седнала и хамака ще отпадне.

silvia45, мисля, че точно този "басейн" бях гледала в Айко.

# 302
Еми не мога да не се похваля - използвахме гърнето по предназначение  newsm44
Миналата седмица го купих (от Икеа, голямото), сложих го и той се разплака  Joy и реших, че още е малък, освен това краката му висят  hahaha. Вчера реших пак да пробвам, стоя половин минута и се изпишка. И днес вече - успех! 2 в 1 - усетих го, че ще върши работа, сложих го и хоп - няма и една минута и беше готов. 
А иначе преобличането вече е ужас - непрекъснато е по корем, изобщо не иска по гръб - даже не знам как закопчавам дрехите отдолу, на магия. И все едно живота му зависи от това да е по корем, като го обърна и реве и ме гледа лошо, все едно кой знае какво съм му направила  hahaha
Намерих един сайт с продукти на Плазмон, видях, че имат кус кус с царевично брашно, някой купувал ли е? Мисля да поръчам за разнообразие малко на кашите  newsm78
Днес пак ще си скучаем, в този дъжд не става за разходки, ама съм се прицелила в Джъмбо, за губене на време. А и бях гледала някъде - може би там, едни неща, дето се слагат на саксиите, да не ровят децата в пръстта. Че моя вече 3 пъти си обръща едно цвете отгоре  hahaha, а другото всеки път му къса листата, скоро няма да имам растения (то не, че сега много имам де).

# 303
  • Пловдив/София
Успях май криво-ляво да изчета последните страници. Бебс днес е ужасно крив, не е бил така не знам откога. Една минута не изкарва сам на пода или ако не се разреве веднага, идва до мен и започва да гризе кабела на лаптопа. Вашите деца обичат ли кабели? Как ги криете? Аз все не успявам, докопва си отнякъде я от зарядно, я от захранване или мишка...и си играе и пъха в устата. Според мъжа не може да го хване ток така, ама аз си мисля, че не е безопасно...

И не мога да разбера как може да е толкова хитър. На лаптопите ни идва и си играе по клавиатурата, много му е интересно. Сложих му на земяата стара клавиатура, никакъв интерес. Извадихме стар лаптоп, същата работа. Иска точно нашите!

Започнал е като му взема играчката да реве, отскоро. Ето сега дръпнах кабела от устата и веднага рев. Може и да е заради киселия му ден, който пък сигурно е от зъби.
Венецът му долу е подут и като гризе нещо, има вадичка от слюнка. Значи расте зъбче, нали? Ама хайде да пробива вече, не се трае...има ли как да ускоря пробиването

# 304
  • София
Ох от сутринта съм в кухнята.....това в комбинация с лягане снощи след РД в 01:30 и ставане на 30 минути до 7:30 доведе до това да се заколя малко и сега съм си увила палеца с 5 слоя лейкопласт, че бая дълбоко се порязах и течеше много кръв. А цялото упражнение е за това да почерпя на работа. Сега чакам ММ да се прибере и да товарим кулинарните ми произведение, че даже се чудя и в колата дали ще се съберат. Луда съм малко, но преди няколко години пак бях организирала голяма почерпка на работа с домашно приготвени неща и от тогава все се спомена Simple Smile и се подпитва кога пак Simple Smile и сега много поводи се събраха Simple Smile Та съм се подготвила да изхраня 20/30 човека Simple Smile

И моето гърне е от Икеа, но по-малкото за 4/5 лв беше. На него си му стигат краката долу и стой доста стабилно, но аз гледам да съм до него и да попридържам или давам играчка в ръцете. Ни ние повече от 5 мин не сме стояли.

И на мен Коминг ми се губи....да се обади веднага, че да не я мислим  Rolling Eyes

# 305
  • София
Пак съм аз но забравих....

някой питаше за обръщането по корем в просъница или сутрин...точно същото го правим...но вече не му  се притеснявам...достатъчно е силен и подвижен, за да не допускам, че може да си навреди...

и ние обичаме кабели Simple Smile лаптопа ми, мишката, телефони, дистанционни и въобще всичко което не му се дава Simple Smile

# 306
  • Пловдив/София
за обръщането по корем нощем да кажа и аз- откакто се научи да се дупи, от 1-2 месеца нощем лази. ужасно е, защото леко да се събуди и веднага на корем и се вдига с лазане и се разсънва. Мислех си, че на това се дължи буденето му, ама вече отказвам хипотези..накрая спартански ще го оставя да си реве, ама ми е толкова трудно...

Мога ли да въведа глутен с каша на Хумана праскова и овесени ядки? Нали овес е най-щадящо, но това не е чист овес и затова питам..а педи препоеъча и някаква "три зърна". Мисля тази на Хумана 1 седмица, после трите зърна 1 седмица и после да започна корички хляб и подобни докато стане месец. Ок ли е така? Месото го започнахме скоро, но почти не го яде и не мисля, че е пролем да го въведа успоредно с глутена

Много съм доволна, че от вчера казваме "дядядя", че беше намалил много говоренето. И пълзи от 2-3 седмици много добре напред, едновременно май се научи да седи и да пълзи (напред, назад може от 6ти месец).

# 307
Дребното много говори, дядя, мама, тата, бррр, рррр - това е все едно гаргара прави Simple Smile

Аз да се оплача - днес сме с гостенче за три дни - едно бебе куче голдън ретривър. И ние сме с такова, ама нашата е на 4 години - нищо общо! Забравила съм какви диванета са като бебета и шоуто е пълно. Само викам вкъщи. И на разходката сме с нея, иначе ще се простя с мебелите си. Лудница е, дайте успокоителните! Simple Smile

Уф и заваля... Дано да е леко, че ако се приберем дребния грам няма да спи с тоя цирк.

# 308
И при нас е едно мрачно, дъждовно и ветровито - с две думи, не става за рзаходка на тъкмо закрепило се бебе...
Браво на ходещите на гърне. Ние купихме от кауфланд едно като столче, дето му се маха само контейнерчето. С висока облегалка е, но не знам дали е ОК като цяло - още не съм я пробвала.
desimira, и нахтхерцен ще опитаме май, че още са си там пъпчиците. Благодаря! А за уреда за затопляне - и на мен не ми се инвестира много в такова нещо (гледах и на Joy care отделно за затопляне), но ще видим. В петък ще ходим до Варна и ще видим от там нещо и на място. И в тази връзка - мамите от Варна, къде има сравнително голям бебешки магазин (по-скоро за храни, отколкото за други неща)? Например, къде мога да намеря продукти на Плазмон или Холле? Че у наше село нЕма такива работи. Wink И да мога да се възползвам да си купя на място това-онова, а не както обикновено да поръчвам по нета.
И друго имах да пиша, но мама дойде и отиваме с ММ на пазар, че довечера ще имаме гости и баба и внуче ще се гледат. Simple Smile

# 309
  • Пловдив/София
Дребното много говори, дядя, мама, тата, бррр, рррр - това е все едно гаргара прави Simple Smile

Аз да се оплача - днес сме с гостенче за три дни - едно бебе куче голдън ретривър. И ние сме с такова, ама нашата е на 4 години - нищо общо! Забравила съм какви диванета са като бебета и шоуто е пълно. Само викам вкъщи. И на разходката сме с нея, иначе ще се простя с мебелите си. Лудница е, дайте успокоителните! Simple Smile

Уф и заваля... Дано да е леко, че ако се приберем дребния грам няма да спи с тоя цирк.

Не е истина, не стига, че по поведение припознавам Бебс в постовете ти, ами имаме и същото куче на същата възраст! Започвам да си мисля, че имам шизофрения и пиша от два ника  Laughing Но нямаме бебе-куче, така че явно  не съм аз :Д
Трябва да се запознаем! Дано не съм изпуснала някоя покана за среща назад в страниците.

От три часа се опитвам да изям една пълнена чушка, Бебс кисел и не мога да го оставя, чак навън излязох да приспивам в дъжда, върнахме се, извадих чушката от хлдилника. Бебс се събуди и размрънка в количката. Отидох, клатих 10 минути, кротна се, викам спи, сложих чушката в микровълновата. Пак чувам плач. Връщам се, бутам 5 минути. Отивам и пускам чушката на 1.5 мин да се топли. Бебс се буди окончателно, събличам и слагам на пода, не иска.  Кърмя и уж приспивам, не заспива. Взимам го в скута си и сядаме да ядем чушката. Той бърка в чинията, омазва се, посяга към ножа, събаря чаша вода...отказвам се и си тъпча ядки и шоколад  Laughing После защо не можем да свалим кг. И аз в кюпа, иа з от стрес и неспане не свалям. Все пак от 67 съм на 65, но няколко дена бях 64 и пак качих, много ми е труден точно този кг. Да стана 63 и после си мисля, че ще е лесно.

# 310
Хихи, и аз понякога имам шизофренично чувство, като чета Simple Smile Аз от недоспиване и стрес свалям килограми, затова съм близо до пред-бременното тегло. Но аз нямам време да ям също, а вкъщи шоколади не се задържат дълго. Сетих се, че вчера имаше едно киндерче вкъщи и тръгнах да го търся - ами мистериозно е изчезнало, т.е. мм тайно го е изял Simple Smile

И аз искам да знам как да ускоря пробиването  hahaha вече колко време пробиват, на мен не ми останаха нерви, за дребното не знам Simple Smile

Ох, нашето гостенче - днес го счупих от разходки, а тя търча като луда в градинката, като се прибрахме се трупяса на одеалцето и заспа изтощена. И десет минути по-късно пак обикаля. Това е то, бебетата май всички са така Simple Smile Simple Smile

# 311
  • София
ymemansi, имам същия проблем с ръката и болката от две седмици е адска. Утре или в петък мисля да ходя на лекар. Знам че точно инжекцията, за която говориш, слага и вече я чакам с нетърпение, за да получа малко облекчение ooooh!
Пипи, кабелите са любими Crazy И вкъщи не остана неиздърпан кабел, опитва се и да ги гризе, но ги спасявам навреме. В офиса на мъжа ми е пълно с кабели и като ходим там е направо като в рая Crazy. Мисля да накарам мъжа ми да му изреже парче кабел и да му го дам да му се радва.
Пипи, за глутена - мисля, че по-щадяща е спелтата (с малко съдържание на глутен е и може да се консумира дори и от хора с глутенова непоносимост).
Аз днес сложих малко каша от спелта в следобедната каша, по-натам ще започна и попара със сухари от спелта. Въпреки че Ники още има малко обрив, реших да въведа глутена така.

# 312
ижинка аз постоянно напоявам компреса от вчера и вече има ефект. Болката значително намаля. Ноо, ако ефекта е само временен или частичен и аз ще отида за инжекцията. Подкожна е, а и да не беше пак щях да си я сложа ако трябва.

Пипи одежве щях да пиша по повод, че се е разплакал малкия, когато си му взела "играчката" от ръцете. Номера е да му предложиш нещо друго и той сам да пусне предмета, който искаш да му отнемеш. Освен ако не е нещо опасно за него и трябва светкавична реакция. Или по някакъв начин да му привлечеш вниманието към нещо друго. Иначе всяко взимане води до рев.
Иначе всички деца обичат кабели, телефони, дистанционни и от този род. Simple Smile И то такива, които са в употреба, винаги разбират когато им се пробутва бутафория Simple Smile

Фиона, учиш ли? Simple Smile

# 313
  • по пътя
Днес се опитах да направя каша от овесено брашно: нищо не се получи newsm78.Вчера с лимеца също на камък ударих-докато започна да бъркам и става на топки лимеца, а овеса си стои като  сурово брашно. При вас как се получават глутеновите каши? Иначе с елдата, царевицата, просото, няма проблем.

# 314
  • София
Пипи2013, разсмя ме с тая пълнена чушка!  Joy Това като диетата "варено яйце" - сутринта го вадиш от хладилника, на обяд го сваряваш, следобед го обелваш...  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт