Биба не ползваме, но не бих облизала нещо от земята, защото съм гнуслива. Иначе като ми бръкне в устата дребосъчка не е като да се пребивам от тичане към банята. В манджите не духам, защото съм готова предварително. Предполагам, ако се наложи, ще го направя.
Искам само да отбележа, че според мен си прекрасна майка, както всъщност всички момичета тук. Всяка гледа децата си както й се получи в общи линии е супер нормално да имаме различия по някои теми. Истината е винаги някъде по средата
Кашите много не ги яде - има периоди, в които направо отказва. Тенденцията е да започна да й давам сутрин попара, не знам обаче кога точно ще стане. След това ще останем на две млечни, с кашата 3, като милилитрите може би ще се качат на 200 и повече мл. и мисля така да е до годинката. Ок ли е това според вас?
Благодаря ви предварително!
Не му давам от моята ябълка - режа му отделно парчета за него. И от моята чаша не му давам да пие - не че изпитва желание, но и да изпита - за момента не бих. Гледам да не ми бърка и в устата, но се случва макар и рядко - не тичам да стерилизирам, но се старая да не се случва много. Храната му е леко затоплена винаги, никога не пари, та и не се налага да духам. По устата не го целувам и не давам други да го целуват.
. Гледам да не прекалява де. А ябълка още не съм му давала да гризе, но банан редовно, от моя.