Nutty, не съм давала зелен боб, ама май само го вариш този на Бондюел без чистене.
) Досадно е и не мога вече дори до тоалетна да ида, ама някак съм свикнала, че все има период на нещо и стискам зъби и не се ядосвам (много). Ето сега ми се пишка и не смея, сигурно на ръце ще го взема в тоалетната..

Точно това се опитвах да избегна 9 месеца,но ... случи се! Само да не свиква.

. Мисля, че на детето много му харесва - давам го вече 4 дни с различни комбинации и всичко се изяжда.
. Купих си уред за подквасване от Лидл, обаче не знам кога да почвам. Няколко пъти съм му давала на върха на лъжичката, когато аз ям и май му харесва
- чудя се да чакам прегледа ли или предварително...
Та аз си карам на спанак със сирене
Първо вече казваме МА-МА....абе то няколко дни го казва, но не смеех да се похваля, че ме съмняваше че е АМ-АМ......то още има шанс де
Но тази сутрин стой изправен в кошарата за игра, гледа ме и вика МА-МА и вече не се сдържам да не се похваля.
Малко фасон няма, че се объркаха нещта с месенето накрая....т.к. не беше много активен реших да го замеся тестото снощи и да го оставя цяла нощ да втасва, но май му е дошло повече и т.к. бях го сложила върху хартия за печене в една кръгла дълбока тава с идеята да си загрея камъка за фурната и да го изтърся от харвитята върху него...но сутринта се оказа, че се е раздуло толкова, че е заело цялата тава и на ширина и височина, а не беше голямо топче. Като пробвах видях, че няма се получи преместването, та го пуснах да се пече дирекно и естествено хатрията залепна, та долната кора отиде зян. Нищо де...хляба в вкусен, дирекно нарязах парчета да се сушат във фурната за сухари, а даже тази сутрин към кашата от брашно на лимец накъсах и от хлебчето и дадох със сирене и масло. Запазих си лъжица от кваса и заложих нова партида. Та мога да кажа за кваса на който иска как стана
дано не е било слувайност.
на мен може и си сложих ще видим.....Фуцитамилик си сложих, а имам и Тобрекс....
.
и сигурно за 10 път описвам ама хайде още ведмъж:
и не ми оставаше време.