При нас е желателно да се въведе бързо, но не се получва, тя си има нейно мнение . Вчера взех и препоръчаното пюре- тиква с пуешко на хип, не го иска. Пуешко се опитвам да въвеждам след заека, няма как- като ми отказва зеленчуково пюре, опитах с банан да смеся- усеща го. Концентратът на хип ползвах в началото.

- да ми е жив и здрав. До скоро си мислех, че бебетата на 8 месеца са вече големи, а сега като го гледам - ами бебе си е
. Ето сега се влачи по земята основна цел да стигне до чехлите (които са на краката ми), за да ги оближе
. И усещам миризма, май ще бягам да мия дупе
ставам на 30 години
а те минаха 11 години лелееее....и вече трудно мога да се нарека момиче
Най-големия подарък ми е малкото момче....чувствам се пълноценен човек и, че не съм живяла напразно 30 години след като съм създала това малко бонбонче...
Всичко ни е пушка
Пита как са му изследванията и като и казах, че хемоглобина е 134 направо ахна....каза, че е супер и явно още докато съм била бременна съм се хранила добре и самата аз не съм имала тежка анемия. Боян се държа супер и много му се радваха
опитваше се да налапа накрайника на ехографа
усмихва се като му се говори...само тея зъби дето ни почват някъде към 20:00. Вече съм сигурна....надигна се леко от едната страна и точно там супер настървено ръчка. Явно вечер изведнъж му се засилва дискомфорта. Взех мазило от рода на Бочко - билково , но както е писала ymemansi сякаш го дразня повече и още по-зле става. Взех и това с лидокайна и него слагам през нощта и сякаш една идея по-добре от него, но почнах да го слагам с клечка за уши, че иначе се изсмуква преди да съм стигнала до венец.
че искам 100 неща да свърша днес
ние вече близо месец само че моята последователност е друга - усещам го че се напъва и бързо го събличам и слагам да седне. Препоръчани теми