Ще вземем и ние да купим гърне, ако не друго, поне е по-екологично да се спести някой и друг памперс. Чудя се дали има смисъл от музикални и такива с дръжки-играчки? Моето шило не го виждам как ще седи повече от 30 секунди, ако нпма с какво да си играе. Но иначе да не го приеме само като игра и по-бавно да разбере идеята..знам ли
Сега правя пилешка супа и се замислих откога можем да даваме на малките от нашата храна преди подправките? Предполагам трябват зъби де, иначе пасирана само. Всичко в супата съм давала вече- морков, картоф, от вчера и пиле, само лук не съм и фидето сигурно има глутен, а го въвеждам едв от вчера. Та този път ще пропусна, но другия сигурно ще му дам да опита.
А леща и грах откога можеше? Ние много ядем леща и е полезна, би било удобство да му дам
Някой ще се записва ли на детска кухня? За нас още е рано, че той яде съвсем по малко, но ако ни потръгне, до 1-2 месеца ще съм въвела почти всичко и се чудя дали да пробваме...
да не ги сваряваме до 3/4 годишни ако може, да не говорим за риска от инфекции.....до скоро акото си им беше от чисто мляко дето се вика
. Изпаднах в еуфория, снимах и пратих на ММ
. А даже не се е напъвал. Според мен позата предразполага.
Не казвам, че приемам всички техни крайности, но определено малко повече свобода е по-добра в отглеждането на децата 
Дали защото сме нямали възможност или просто не съм имала нужда-няма значение.Определено ми е странно като видя 3 годишно дете с таблет и телефон по-хубав от моя(а и разбира повече как да борави с нещата)
ама така сме майките.....и после задължително се оглежда