Сиренето - краве е. Така реших, тъй като гастрото беше ми дала лист ,на който пише кога кое се въвежда и козето и овчето не помня точно кога бяха,но със сигурност беше писала след годинката. И след като нямам достатъчно знания по въпроса- реших да и се доверя
Сега се ровя за добър дерматолог във Варна,че ме притесняват тези кафяви точки и корички по главичката. От оста време си стоят ,че и се увеличиха. Старите станаха на корички,а новите са като бенки
. На вс отгоре и пералнята ми се скапа,а е нова и трябва да се разправям със гаранции ,добре,че успях да изпера 2 от 3 перални на бебата И ние имаме проблеми със съня . Особено сега ,така и развалихме режима,че 300 човека на главата й... НО! Да се похваля - снощи "изгоних" мм да спи на дивана и искам да ви кажа,че успяхме да се наспим и двете
. Нямаше кой да се върти цяла вечер и да ни хърка и детето спа спокойно. Обмислям как да го изпратя и тази вечер там...
Криво ми е, за толкова години не е било да спим поотделно,но и аз се чувствам свежа за 1-ви път . .. 
Викам с днес няма да мога да смогна с четенето, че не съм влизала няколко дни, нооооо успях
Ама той днес си е много крив, мрънка постоянно и реве през 10 мин. Ако и зеленчуковото пюре не иска, поне ще знам, че е от зъбите. 

. Добре, че поне суче, че както последните месец и половина почти нищо не е качил, съвсем ще зазлее.
. LG e пералнята. А за дъвкането- до преди два -три дни чак си вадеше храната заради по-едрите частици. А от тогава насам я забелязвам ,че и сиренето и жълтъка си ги размазва по езика и се опитва да дъвче.
и някак се примирих че ще си цока.