Лидл ::62::

• 119 129
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
Мината седмица имаше много симпатични кофи, но в магазина в който пазарувах ги нямаше. Така и не смогнах да отида в друг, по-голям. Някой купи ли си? И дали ги има още?

# 46
  • при моите любими
И аз днес забравих да взема мелничка с подправки и зехтин с билки. Утре ще отида пак.  Peace  Някой да сподели за зехтина, дали сте го опитвали.

# 47
Благодаря на всички за отзивите за хлебопекарната, отивам да вземам явно ще е на късмет!

# 48
  • София
Мината седмица имаше много симпатични кофи, но в магазина в който пазарувах ги нямаше. Така и не смогнах да отида в друг, по-голям. Някой купи ли си? И дали ги има още?
Кофи имаше днес в "Студентски град"
Имаше и намален Млечен продукт.
Мисля, че има много неща от минали промоции.

# 49
  • Mediterraneo
Благодаря на всички за отзивите за хлебопекарната, отивам да вземам явно ще е на късмет!

Както с всяка техника  Peace Късмет!

# 50
Похвалвам италианските пълнозърнести бисквити. Много са вкусни, но съдържат палмова масло (нехидрогенирано).
Препаратът за килими и дамаски нищо не свърши на моя килим, същият си е като преди, явно не е имал нужда от освежаване  Laughing.

# 51
  • Пловдив
КОга ще има пъстърва намалена?
от днес до края на седмицата
При нас беше свършила (Пловдив-Тракия).А мелничките ...не намерих моите подправки  Rolling Eyes Поне един чер пипер да имаше Mr. Green Ма то Делукс,бе. Laughing

# 52
Очаквах навалица заради хлебопекарните, ама нищо подобно, чак не повярвах Laughing

# 53
Взет е пасатора, за подарък е и дано се хареса Grinning Мерси за отзивите!

Мелничките с подправки дали са за многократна употреба? Миналата седмица имаше при месата мелнички със сол, черен пипер и чесън, но за еднократна употреба.

cydonia, аз съм взимала преди от подобни зехтини - единият беше с розмарин, а другият с подправки някакви и пипери. Цената му излиза 20лв/литър, което не си заслужава. В лидл има екстра върджин зехтин по 10лв.литъра италиански и гръцки. Ако си от Бургас мога да ти дам клонка розмарин и готово. Даже и други подправки  Grinning

# 54
  • Пловдив

Мелничките с подправки дали са за многократна употреба? Миналата седмица имаше при месата мелнички със сол, черен пипер и чесън, но за еднократна употреба.

cydonia, аз съм взимала преди от подобни зехтини - единият беше с розмарин, а другият с подправки някакви и пипери. Цената му излиза 20лв/литър, което не си заслужава. В лидл има екстра върджин зехтин по 10лв.литъра италиански и гръцки. Ако си от Бургас мога да ти дам клонка розмарин и готово. Даже и други подправки  Grinning
Дааа

# 55
Мерси, утре отивам Grinning

# 56

Хубав е и работа върши, ще го харесат! Peace

# 57
  • Бургас
От френската нуга по 4.90 вземал ли е някой? При великденските сладкиши е.
Здравей, аз взех от нугата, но не бих повторила. Представлява едно голямо парче което трябва да си го режеш. Като го режех то се чупеше и трите пласта се разделяха. Вкуса не беше нещо особено. Поне на мен не ми хареса. Peace

# 58
  • В една слънчева къща...
Аз също имам хлебопекарната /купена от Гърция преди 3 години/. Идеална работа ми върши, не съм имала проблеми. От пасаторът също съм доволна. Правя майонеза много често. Понякога и на мен не ми се получава, но но мисля, че причината е в него. И с другия съм имала провали  Blush Много е важно съставките да са с еднаква температура. А сместа от несгъстилата се майонеза я ползвам за сладкиша с майонеза на Сладка хапка ммммм...

# 59
Аз утре ще ходя... много ми се ще да взема хлебопекарната, че си нямам такъв уред, и евентуално пасатора, за да се подновя...  Crazy
У дома кашкавала с маслини се хареса. Както и шоколада със сметана /200 грамов/, а и пушените пил. бутчета.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт