Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 68

• 36 850
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Записвам се в новата тема с непълно 1 ниво на killer buns and things и корем на фитнесблендерите .За закускообяд -баница с пълонозърнести листи.
МТ -десен крак и дупе ?! от вчера, явно натоварвам без да искам повече дясната част.

# 16
  • София
Линдс 007,   Laughing честит имен ден и от мен, на патеричка  Hug Да си ни жива и здрава  Heart Eyes
Гугъл, последната, с черните гащи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 17
Да се отчета с WOD core1, после се опитах йога за разтягане , но такава мускулна треска имам, че си останах само с опита.
Всички ли закусвате? Опитах се няколко пъти, но после съм много отпаднала и не ми се прави нищо.

# 18
  • София
Аз не закусвам, не съм гладна и ми присяда, като си помисля за ядене сутрин.
Гладна съм сутрин, когато за известен период съм увеличила доста В. Тогава сутрин корема ми свири като счупена цигулка напараво и естествено хапвам нещо. Но по принцип не ям сутрин, никога не съм яла.

# 19
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утро Simple Smile.
Берлин и аз много го харесвам  Peace
Дойде ми най- накрая след 10 дни закъснение и си отдъхнах, че много се бях спекла. Сънувах един приятел, който почина преди 7 години в катастрофа и който често ми се явява на сън да си говорим  Cry. Та той усмихнат ме срещтна и ми каза: Борянкеее, четири ще ги родиш, четири ...Crazy Laughing
Ами, после цял ден ми беше спечено, че е станала белята с близнаци  hahaha
Отчитам с 20 минути интервали на пътеката и силова за цяло тяло.
Преди малко се изкуших и си купих протеинови барове на голяма промоция. Отдавна не съм яла купешки такива, следобед ще мушна един с кафето Whistling

# 20
Еййй най-сетне ви изчетох...вчера имах доста задачки и не се доредих до тренировка..., но днес отчитам Pure Strenght 1 на Мишел от до цялата - много съм доволна.

# 21
Запис в новата тема. Мерси , Мери, за новата тема! :*

# 22
  • UK
Радвам се за Берлин, Д_ана! На мен също много ми хареса, но ние като ходихме беше кучешки студено и не можахме максимално да се насладим. На мен малко ми напомня за София, в частта, останала от соца.
Трети ден МТ на прасците, какво толкова им направих в събота, не знам.
Бобче, е ха честито! Grinning

# 23
  • Пловдив
Мери  ,  тенкс за темата! Прекрасна! Гуги, за мен втората мацка отляво най - горе. Понеже ми е не достижимо да съм кльощава като тази на Вив,  си избирам нещо , което мога да бъда, ако някога махна сланините, де.  Grinning
Ех, как ме зарибих те и за Берлин сега. Този живот няма да ми стигне, толкова места имам в списъка. Меги, дано всичко се оправи, стискам палци !
Отчитам Макс Аут Пауър. С тези мускулни трески, с които си ходя последно време, взех да се излагам. Но нищо, кеф е всичко да те боли. На обед Абс УОД 2,  Боб. Гадост неземна, ръцете ми взеха да отказват от тези бърпита и планкове.  ooooh! сутрин,вечер, ту единия, ту другия, какво толкова са се влюбили в клекове, бърпита и планкове, не знам. Та смотах я някак си, да видим ще имам ли утре МТ на корема, мин. Седмица от едно прехвърляне на гирички от ляво на дясно два дни не можех да се засмея.
Изчезвам, отивам да ям. Днес си направих спаначена супа.
Весел тренировъчен ден!

# 24
  • София
Добро утро в новата ни красива тема Grinning

apolonia , добре дошла  Hug Кога беше секциото?

Аз се записвам със снощната тренировка: PIYO Drench.

В последно време тренирам по-рядко, но тържествено обещавам, че след 31.03. ще съм по-активна.
Скрит текст:
Сега ме е подтиснало годишното счетоводно приключване и съм ей така  #Crazy

Обаче почти се преборих с всички декларации  newsm78 та ще се стягам...

Здравей,
Секциото беше на 26.01, сега в четвъртък стават 2 мес.
Но някак си ми е странно на корема и на операцията и все се туткам със започването на тренировки, а лятото идва  Sunglasses

# 25
  • UK
Отчитам си вече намерението осъществено! Кардио 2 + много приятна мускулна треска на дупето от вчера;

Пу за мен първата мацка!  Heart Eyes

# 26
Запис с workout 4 от БР.

# 27
Ето и отчета- днешната кардио тренировка на Руми в три кръга. Разказа ми играта, защото имам МТ на задно бедро от вчера + ден 3 от йогата на Лесли  Peace
Вчера тия картофи уж ги овкусих и направих..сурови повече ми допаднаха, Хахах. Затова си спретнах крем супа от тях, пащърнак и целина.  Heart Eyes

# 28
  • София
Lidsy, то наистина е малко странно да се сравнява храната на един човек с друг, но понеже хапвам и разни неща, които са готвени и  не винаги ми е "чисто" яденето.

# 29
Хоум, ако искаш си сподели менюто и момичетата ще ти дадат съвети, ако прекаляваш или грешиш някъде Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт