Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 68

• 36 853
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • В полите на Пирин планина
apolonia, много бързаш с тренировките, си мисля  newsm78
Трябва поне 5-6 месеца да минат след секциото, за да се подлагаш на физически натоварвания.

Бобченка, близнаци, а  Mr. Green

# 31
  • София
apolonia, много бързаш с тренировките, си мисля  newsm78
Трябва поне 5-6 месеца да минат след секциото, за да се подлагаш на физически натоварвания.

Бобченка, близнаци, а  Mr. Green

Lady Brinne,
На 09.03 бях на контролен преглед при докторката и я попитах кога мога да тренирам и тя каза, че всичко е наред и е супер и мога да почвам  Sunglasses
Мисля полекичко да започна и да внимавам с корема, въпреки че той е най-голямият проблем  Rolling Eyes
Сега разглеждах тренировки на Руми и много ми допаднаха Wink и мисля да почна с Божествени тела  Wink
Толкова много линкове сте дали, че се главозамаях  Simple Smile Нямам много време да ги разгледам.
Похвала за темата !   bouquet

# 32
Записвам се да следя.

Днес не знам дали ще имам сили за тренировка, но мисля си за йога. Схваната съм..

# 33
Вчерашен отчет: рамене и ръце от Р90Х.

# 34
  • София
Дилянка, да споделям освен, та тъкмо ще се стремя по - диетично да се храня.  Peace Ама понякога ми писва да готвя за всеки член от семейството поотделно и аз общо взето нагъвам каквото има.
Скрит текст:
В някои случаи се получава така, че готвя за малката отделно когато яденето не е подходящо за нея), за сина ми готвя отделно, защото е много злояд и яде само определени неща, за мъжа ми правя разни манджи и за мен -да е нещо по-диетично. Та то само да готвя трябва. Shocked
Трудно ще ми е да го генерализирам, понеже едни дни се храня по-диетично, а други дни не толкова, поради горната причина.
Иначе з днес менюто ми е:
закуска - 1 сварено яйце, 3 чери домата, супена лъжица котидж сирене, 4-5 маслини каламата, 1/2 филийка черен хляб препечен.
обяд - пилешки кюфтенца на фурна (това е яденето и на малката) с гарнитура  замразени зеленчуци на пара.
вечерята ще е - свинска пържола( чисто месо - сега ще ме заклеймите със свинското Simple Smile) със зелева салата (и със сигурност ще си хапна от картофите, които ще приготвя  за мъжЪт).

Последна редакция: вт, 24 мар 2015, 14:21 от Home raider

# 35
Добро Утро!( Все пиша "Добро Утро", а то при вас денят си е заминал.  Mr. Green )

Днес си бях навила часовника за 5.30 и малкият не ме надуши.  Mr. Green Отчитам кръгова тренировка за горна част, в 4 кръга, 40 мин. Изкъпах се, прочетох ви, кафето почти си изпих, а дребосът ми още спи. Днес съм късметлийка.  Mr. Green

Мери, мерси за прекрасната тема!
Меги,  Hug Дано всички притеснения са останали зад гърба ти.
Бобче,  Joy  Mr. Green Само сън е било.  Laughing
Лидси , това твоето е сериозна заплаха.... Mr. Green хубаво отчитаме тренировки, но като ни строиш по къси гащи, ще лъсне голата истина.  Mr. Green
Вив, каква е тази кльощава мадама, която си си избрала, ние трениращи ли сме или....шегувам се, разбира се... Hug

Спорни тренировки!

# 36
  • В полите на Пирин планина
Home Rider, какво ѝ е на свинската пържола? Супер си е. Според мен и менюто ти е добре.

# 37
Мери, мерси за темата   bouquet
За днес час зумба с класа и половин час упражнения за корем и дупе  Grinning
Ох това хранене, никога няма да отслабна, снощи пак откачих посред нощите и ометох един банан и две филии с фъстъчено масло и мед  Embarassed

# 38
Хоум, и на мен храната ти не ми изглежда никак много, освен ако не изяждаш половин препечен хляб на закуска.  Mr. Green Предполагам е половин филия. Аз също предпочитам свински пържоли. Не виждам нищо лошо ако го съобразяваш с останалата част от храната си.

# 39
  • в света на неограничените измерения
Отчет и от мен в новата ни тема.

Това от BiFit, което много обичам.

Разтегнах със стреча на Шон от Т25. Не бях го правила почти от година. Много мило ми стана. Ще си го ползвам по-често.

# 40
  • София
Хоум, аз също намирам менюто ти за супер. Нищо му няма на свинското, идеално си е  Peace
Не ми се вижда да ядеш и много. Нормално хапваш, колкото трябва. Аз ям повече  Whistling

Ванвел, добре че спомена стреча на Шон  Heart Eyes Утре ще си го напарвя, че и аз съм го забравила  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Свети, ами тази ми Аресва, ко на напраЯ  Mr. Green А и ми е постижима като данни, само както казва Любчето, ако успея някога да махна тези слоеве сланини, които от нейде ме сполетяха  Joy

# 41
  • София
Ха-ха, svetty1980 , редактирах се половин филийка е, а не хляб.  Laughing А за пържолата, незнам..и аз си мисля, че не е лошо, но нали в повечето случаи не се препоръчва свинско, а телешко и пилешко, та затова.
Мерси момичета за мнението за храната. Ще напиша още някои дни, че то от един ден не е представителна извадка. И да си кажа, че имам някои забежки понякога- от домашните бисквитки или мъфините приготвени за децата. Особено като нещо не им харесат и аз да не ходят на зян. Simple Smile

# 42
Хоум, аз бих сложила още едно яйце за закуска Grinning

# 43
  • София
Ами, Мери, да ти кажа добре се засищам така. Даже вчера сутринта си правих спанак със сирене и яйце на фурна за закуска. Много по-дълго ме държи сита, отколкото преди като закусвах овесени ядки с банан, прясно мляко, сурови ядки и стафиди.

# 44
Когато бях малка (забележете не млада, за каквато все още се смятам  Mr. Green) изглеждах като мацката долу в дясно от колажа на Гугъл ех!  Whistling

МериHeart Eyes  bouquet  Hug но ти си го знаеш!

В Берлин живее моят бивш Joy

Бобче, дишай дълбоко. Вярвам че няма да ти се случи това пожелание, нали става обратно на казаното в сънищата  Grinning Но така добре те разбирам, защото същото закъснение ми се случи преди два месеца и на мен  Rolling Eyes
И да, току що направих онзи мой опит за чийзкейк със суров блат. Отдавна отлагах, но вдъхновена от твоя вече не издържах  Blush

Хоум, едно гуш от мен другарче по съдба с нощни кърмения  Hug Храненето ми доста прилича на това което ти описа.
Нямам възможност да готвя за себе си, защото моите две маймуни си имат достатъчно капризи. Разликата в храната при мен идва от сурова или почти сурова вечеря за мен в голяма част от дните, на обяд си позволявам от общата храна. Хляб само една филия сутрин, междинно по един до два плода дневно.

Общи условия

Активация на акаунт