Отново за кърменето на обществени места

• 78 062
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 860
Отново и отново се убеждавам, че темата не се занимава с проблема - който и да е той, ако го има изобщо.

Залагам 35 лева, че нито един участник в темата не може да формулира предмета на спора в едно изречение. Залагам 50, че над 3/4 от писалите не могат да посочат ясно  страните по спора, нито пък тезите им.

Намирам това за тежък регрес и ви призовавам да се осъзнаете и спрете. Тъй както и модераторите - какво още смятате, че трябва да се каже по темата, та да схванете, че така не бива?

Може би защото няма.

Ето предмета - "за какво да се захвана, когато ми е скучно" - важи и за десетте страни по темата. Дължиш ми 35.  Laughing

Могат, но защо.

От поне 80 страници насам никой не взема темата на сериозно. А от ден-два насам пишещите намаляват, защото на всички им омръзна. Така че няма страшно.

# 1 861
Респектирате ме, Куркума, какво да направя.  Simple Smile
В темата за третото дете само Вие не се появихте, да знаете. Всички останали форумни групи, плюс няколко неповторими индивида, бяха представени.
За мен е интересно да наблюдавам развитието на темите-мастодонти от игла до конец. Всичко, което става в тях, е показателно. Само че аз не го отбелязвам писмено като Вас, това е единствената разлика. И вече не се възмущавам толкова, а ако се възмутя, си го казвам. Но не го приемам като хапане.

# 1 862
  • out of space
Аз все още не мога да разбера, защо в моловете се мъкнат бебета, които се хранят с цица, шише или пюре.
Ега ти яките нужди ги напъват някои майки...

Куркума, разбрах те  Simple Smile

А, на "Вие" ли е прието да се пише вече? Да не съм изостанала пак?  ooooh!

# 1 863
Не е прието, спокойно.  Laughing

# 1 864
  • Пазете Гор
Не е прието, Ери. Просто със Songes имаме флуид. Респектиращ такъв един.

Зайо - хитруваш. Отговорите, които си дала, се съдържат в тезите ми. Но за подредеността в отговора смятам, че заслужаваш всичките 35 лева. Дължа ти.

# 1 865
  • София
Не, тези са с инвитро - твърде сложно е за обяснение...
И да, раждат със секцио...

А иначе - сериозно - мисля, че идеята за тези кукли (има ги много отдавна) е да се подготвят 3 - 4 годишните за следващата "партида" с по-малко стрес и излишно конкретни въпроси.

Така няма ли опасност от деформиране на представата за раждането на едно невръстно момиченце, че раждането е със секцио принципно... Confused .

Ами не знам точно - не съм маркетингов отдел на Барби. Но сигурно не е проблем - ще останат с впечатление, че раждането е бързо, лесно и безболезнено - и безопасно... и след това жената веднага си възвръща формата, без никакви особени усилия.

Така казано - може пък и да е проблем - и да вземат всички малки момиченца, играли си с такива кукли да се плодят рано-рано...

# 1 866
Куркума, проблемът е в разминаване на гледните точки. За едни майки процес на кърмене е много деликатен и  е само между мама и бебе.
Ясно е също, че има и дами като от днешния репортаж, които изпитват някакво удоволствие от кърмене пред непознати хора, тропат с краче и недоумяват: защо тези непознати не изпитват същото удоволствие.

Последна редакция: вт, 31 мар 2015, 00:32 от La_Valletta

# 1 867
  • out of space
Куркума, проблемът е в разминаване на гледните точки. За едни майки процес на кърмене е много деликатен и  е само между мама и бебе.
Ясно е също, че има и дами като от днешния репортаж, които изпитват някакво удоволствие от кърмене пред непознати хора, тропат с краче и недоумяват: защо тези непознати не изпитват същото удоволствие.

По-сбито не може да се каже. Това е и моята гледна точка.  Peace

# 1 868
# 1 869
Питате по 20 пъти, защото не четете. Отговориха ви, че необходимостта от миенето е мит, даже статия ви постнаха. Crossing Arms

# 1 870
  • София
Пуууу, изтрих си поста през телефона.
Ама исках да попитам и още нещо: колко от пишещите в темата днес бяха на "протеста" в МОЛ-а?
Чек, отивам да чета статията. Страшна новост ще да е това-то миризма, то вкус  Mr. Green

# 1 871
Така няма ли опасност от деформиране на представата за раждането на едно невръстно момиченце, че раждането е със секцио принципно... Confused .

А с куклите с шишенца с мляко няма ли опасност от деформиране на представата на същото, че бозайниците пият мляко на прах с биберон? Принципно и за един приятел питам...  Laughing

# 1 872
  • София
Абсолютно съм ЗА кърменето.Кърмила съм къде ли не.Но винаги е било дискретно.В крайна сметка всеки може да си вземе една кърпа и да се поскрие.
Наистина никой не е длъжен да ми гледа органите.Мое мнение .
Случвало ми се е да кърмя на вънка ,но винаги съм наметвала пелената .

# 1 873
Бих седнала на пейката до нея и бих започнала да се пръскам с някой от бомбастичните ми парфюми или лак за коса, това пък със сигурност не е забранено,а и е по- нормална дейност за мола.
Мога и да легна насред мола на някоя централна пейка и да започна да се опипвам, ама без да се заголвам, дискретно такова Rolling Eyes
Ходело ми се е до тоалетна мн понякога и тоалетните не са били в добро състояние (като прословутите стаички)  и... изненада не съм задоволявала потребностите  си пред всички, била съм лишена да упражня физическите си нужди, понеже все към законите залитате, аз имам абсолютно същите права като ненахраненото дете (даже повече предвид пълнолетието ми), как аз мога да си натоварвам бъбреците, а то не може да седи гладно малко, с какво съм по- малко от това псе, с нищо, т.е. обичате да говорите за права само ако са за вашия задник, другите кучета ги яли.

# 1 874
  • София
разпенявена пикла счупи простомера

Общи условия

Активация на акаунт