Отново за кърменето на обществени места

• 77 909
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 890
  • София - Рим и обратно
Майка ми ми беше обяснила абсолютно всичко за цикъла, забременяване и раждане още в предучилищна възраст, точно за да не го науча от улицата или в училище. Струваше ми се нещо толкова нормално и естествено (както тя ми го обясни), че останах изумена, когато децата пред блока започнаха да хихикат като несвестни, като започнах да им разказвам новонаученото Crazy.

# 1 891
Кой изразил подкрепа - Ирина Милянкова. .........

Ако имах дъщеря, щях да  посочвам именно Милянкова за пример какво не бива да допуска да и се случи.

Тези кърмачки изскачат навсякъде вече, по-зле са само досадните реклами  с великденските зайци и яйца. Tired

# 1 892
# 1 893
  • София
Намирам това за тежък регрес и ви призовавам да се осъзнаете и спрете. Тъй както и модераторите - какво още смятате, че трябва да се каже по темата, та да схванете, че така не бива?
Куркума, аз разбирам какво не ти е приятно. Но, голямо но, такива теми генерират трафик.

Апропо по-напред няколко пъти писах, че ми е особено неприятно вменяването на вини по отношение на кърмене-некърмене. Щях да замълча, ако отново нямаше апел да се осъзнаем. Кои да се осъзнаем? Ти самият написа немалко постове тук. Има толкова по-важни каузи, от които се отвръщат очи.  Защото е толкова по-лесно да се иска от вечно даващия, в случая образовани и работещи жени и майки, които наричаме демагогстването с истинското му име и се държим отговорно във всяка житейска роля.

Нищо лично, но не забравяй, че пишейки сам си решил да изоставиш ролята на наблюдател. Така както естественичката е оставила част от естественичеството у дома, щом е решила да заведе децата в мол. Нищо естествено няма в един мол. А въпросният пък е сравнително голям за европейски такъв и е изключително лесно да завъртиш главата. Който е ходил в Дубай и подобни ще ме разбере. На втория ден ти се гади от атракции в молове, тръшкаш се на плажа и не се занимаваш с глупости. Молът не е място за релакс и разходка, това са места, които натоварват нервната система и разумните хора ги посещават само при нужда.

# 1 894

Апропо по-напред няколко пъти писах, че ми е особено неприятно вменяването на вини по отношение на кърмене-некърмене. ....
Молът не е място за релакс и разходка, това са места, които натоварват нервната система и разумните хора ги посещават само при нужда.

На мен пък ми е особено неприятно вменяването на вина по принцип. Например за ходене-неходене в мол.

Не ти харесва да ти кажа, че добрите майки кърмят то три години и другите за нищо не стават, нали? Тогава би трябвало да разбереш, че други пък не искат да бъдат класифицирани като разумни или не от теб.

И изобщо, ако всеки си гледаше в собствената паничка, пазва и т.н., въобще нямаше да навъртим толкова страници. Не знам защо е толкова трудно.

# 1 895

И изобщо, ако всеки си гледаше в собствената паничка, пазва и т.н., въобще нямаше да навъртим толкова страници. Не знам защо е толкова трудно.
Мм, да, защо изобщо трябва да съществуват форуми тогава Crazy ...

# 1 896
Някои, като са си изтъпанили пазвата на показ. 

# 1 897
# 1 898
Ми ето, това е. Колко много казва Трещерицата с толкова малко думи. Едно изречение на стойност 130 страници.

# 1 899
  • София - Рим и обратно
Ето тази истина дъвчем от първа страница до сто и трийсета. Добро утро.

# 1 900

Истина е. И понеже не си наблизо, и няма да схванеш смешката, ще разясня.
Радио Тангра Мега Рок е радио за доста екстремна рок музика. И понеже бяха тръгнали да изтървават коня в реката, поради... ъъъъ... спецификата на аудиторията си, наскоро направиха кастинг и пускат в ефир предаване с жена-водещ. Уж градски момичета, велосипеди и т.н. и т.н. Дамската аудитория на радиото със сигурност е едва 2-3%.

Ето например как ще отбележи радиото първи април:
Ден на черния хумор и мръсните вицове

А ето как отбелязаха четиринадесети февруари:
Ден на омразата

Тамън място за кърмене в ефир и популяризирането на естествения начин на хранене на бебета.

# 1 901
Даже и ББ може да се включи с кърменето:

Скрит текст:

Joy Joy Joy

# 1 902
Няколко дни се хиля като побъркана с тази тема, хората вече подозрително ме гледат, но с ББ и Радио Тангра не издържам вече.
 Joy Joy

# 1 903
Ми ето, това е. Колко много казва Трещерицата с толкова малко думи. Едно изречение на стойност 130 страници.

Мани, страхотно много каза, да. Simple Smile

Оправданията са като задника, всеки ги има - това е поне за 133 страници.

# 1 904
Даже и ББ може да се включи с кърменето:

Преди да отворя линка реших, че ББ е Биг Брадър. Викам си, сега ако направят и предаване само с кърмачки  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт