Отново за кърменето на обществени места

• 78 286
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 630
В хубав ден минах през МОЛ. На две крачки има парк, градинка.  В МОЛа имаше доста повече бебета, отколкото в парка.

всъщност, не знам дали забелязваш/дали се забелзязва, че проблема в/у който всъщност се жужи деликатно е точно този;-)

# 631
Вие поне сте единни - или кърмите, или не, а аз като жабата - кърмих само едното, другото и без това си беше хубаво и умно, та прецених, че не е нужно да се мъча.

# 632
Ахахаха, виждаш ли, казаха ни го, Трещи. Жилави били.

Оцеляли как да е.

Една умница се беше изказала, че кърмените били по-умни. Ама не разбрах от кого. Ако тя и мъжът й са толкова умни...

# 633
има ли стая  за майки с бебета ? - има .  там им е мястото.
ако аз се изсера на някой етаж дали ще ви е приятно ? все пак си е човещинка. това че майката не е използвала предназначеното за това място не е оправдание. ако мястото е мръсно може да се жалва за това , но да си пльоснеш цицките насред мола .... ми не ща да ги гледам.  
ако и ги погледна в реално време ще ме съдят за сексуален тормоз. сега аз ли да ес оплаквам от такъв ? Laughing

# 634
  • SF

Не съм чел цялата тема, не смятам и за нужно, за мен това е излишно...
Значи съдим по форумите, а в рейса или в парка като стане нещо - всичко живо се покрива - така най-обичам...

Еми познай от кое съм  Simple Smile
Thinking Не знам ти как най-обичаш, а и не ме интересува. Аз правя това, което ми е удобно на мен.
Забележки на хората по улицата не правя. А ти, ако искаш го наричай "покриване".
Не само във форума си споделям мнението и вкуса, просто ти само тук можеш да го видиш.

# 635
  • До хладилника, който обичам
И тези мацоранки от Ла Лече в момента са набрали скорост!
Сори за невежеството,но каква е разшифровката на това Ла Лече  newsm78
Нали не бъркаш БХК с други?
"Мацоранки", мерси. "Ла Лече" е мляко на испански.

Бу-то ако ме чете моля да ми отговори на един прост въпрос -свободно ли е кърменето на обществени места в България?
10-те цента, няма законови ограничения.

Бу-то не може да не те чете. Тя, като чуе кърмене, реагира като бик на червено.  Идеята й е много добра, но я изпусна и вече е далеч извън контрола й.  Не може да спре фанатизираните кърмачки .
Очарователна, както винаги  Laughing
Коя е идеята "ми"? Моята идея, за предоставяне на информация и подкрепа за кърмене на майките, които желаят, за да постигнат своите си цели в кърменето, работи чудесно.
В личния си живот кой как постъпва, си е негова работа. Аз теб, например, изобщо не те държа отговорна за всички изтрещели баби, които се бъркат в живота на дъщерите/синовете си, само защото ти си активно пишеща по форумите баба, която си споделя мнението по всички въпроси.

# 636
Нямам угризения, разбира се.

Не е  разбира се. Аз имам две здрави, пораснали, некърмени. Четейки тук-там, установих  какъв ужас съм им причинила.  

Децата са много жилави. И слава богу.

Знами моите деза и тези на Трещи са изкарали късмет, че са жилави. Thinking А, и на Нино.

# 637
Въпросът не е защо майката е била в мола, а не в градинката и т.н., а в това, че охраната й е направила забележка да не кърми там. Иначе по същия начин би следвало да обсъждаме защо има толкова майки с бебета в мола, в магазините по време на грипния сезон, а не стоят по градинките и вкъщи.

С моето дете се притеснявах да кърмя навън. Ако някога имам второ, ще го разнасям в слинг, ще го кърмя където ми падне и ще се опитам да нагодя режима на детето по нашия в семейството.
Относно това, че се виждали гърди, всичко зависи от кърмещата. Има шалове, блузи, сутиени, от които абсолютно нищо не се вижда, когато бебето суче.

И не знам как може някой да сравняват срането с храненето Sick. Бонго, предполагам у вас не сереш на масата, но се храниш там ooooh!  

# 638
Нямам угризения, разбира се.

Не е  разбира се. Аз имам две здрави, пораснали, некърмени. Четейки тук-там, установих  какъв ужас съм им причинила. 

Децата са много жилави. И слава богу.
Кърмена си доста нали ?

# 639
Въпросът не е защо майката е била в мола, а не вградинката и т.н., а в това, че охраната й е направила забележка да не кърми там.

Точно така. Много важно, че точно в МОЛ-а е трябвало да накърми.

Изобщо, този случай наистина преекспонира много неща и изобщо не се гледа обективно.

Иначе е тъпо, че са й направили забележка. За това съм категорична!

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 21:41 от NinoTino

# 640
Цитат на: Пролетен дъждец link=topic=834931.msg30463322#msg30463322
 [b
Бонго[/b], предполагам у вас не сереш на масата, но се храниш там ooooh!  
у дома не е обществено място. правилата са други , а и никой няма да ме види. и ще ме е яд ,че не мога да се оплача на някоя телевизия  Laughing

# 641
Бу-то не може да не те чете. Тя, като чуе кърмене, реагира като бик на червено.  Идеята й е много добра, но я изпусна и вече е далеч извън контрола й.  Не може да спре фанатизираните кърмачки .
Очарователна, както винаги  Laughing
Коя е идеята "ми"? Моята идея, за предоставяне на информация и подкрепа за кърмене на майките, които желаят, за да постигнат своите си цели в кърменето, работи чудесно.
В личния си живот кой как постъпва, си е негова работа. Аз теб, например, изобщо не те държа отговорна за всички изтрещели баби, които се бъркат в живота на дъщерите/синовете си, само защото ти си активно пишеща по форумите баба, която си споделя мнението по всички въпроси.

Ти подкрепяш ли лудата кърмачка?

# 642
За всяко нещо си има място и време. Не ми е приятно да ставам свидетел на подобни гледки и не се чувствам длъжна да изпадам в умиление.

# 643
Голяма работа, че се е разхождала в мола с бебето. На който му е неприемливо, да не си води децата по моловете и готово  Hug Кауфланд и другите подобни халета без прозорци позволени ли са за деца?

# 644
  • София - Рим и обратно

Една умница се беше изказала, че кърмените били по-умни. Ама не разбрах от кого.

Ахахахаха... Laughing. От нея със сигурност са по-умни, милите.

Общи условия

Активация на акаунт