Отново за кърменето на обществени места

• 77 843
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Абсолютно нищо грозно няма в една кърмеща жена.Напълно естествен и красив акт.....Но както отбелязаха повечето потребителки интимен.Нищо интимно няма да се разпищолиш в средата на мола.Нищо красиво няма в това да гледаш преминаващите покрай теб с предизвикателен поглед,сякаш крещиш "вижте ме коя съм аз,майка героиня,само аз кърмя".Това е грозното в цялата ситуация,това е дразнещото в повечето демонстративни прояви на кърмачките.Тази жена не се стреми да задоволи нуждите на своето бебе,а задоволява своето его и своята жажда за център на внимание.
Слезте на земята,не правите някакво изключително геройство.Повечето жени кърмят,и аз съм кърмила,и баба ми е кърмила,и много жени след нас ще кърмят.
И никой няма против това,че кърмите,а имат против начина по-който го правите.
Касита писали сме едновременно,това искам да кажа и аз.

# 346
Трябва да се шокираме ли  newsm78 Магазин -ревю на миски .
Не че и кърмеща жена ще ме шокира де .
Не разбирам защо обаче трябва да е на публично място .Да се опънеш в средата на магазин да си храниш двумесечното и около тебе да си сядат хората да си мерят обувки ,ми не го разбирам .Не бих го направила.

# 347
Трябва да се шокираме ли  newsm78 Магазин -ревю на миски .

Оф, кои сте вие? От чие име пишеш? ... Чиста загуба на време, знам, ама... Simple Smile

# 348
Не вярвам да е толкова тъпа, че да си въобразява, че печелейки делото ще промени обществените нагласи.

Ей това е.
Поднесени по подобен начин чрез такива акции е войнствено, натрапчиво и ефекта е обратен.

# 349
Като се наблегне на лявото гребло, лодката завива на дясно.

Припомням тази азбучна истина, защото след медийната еякулация на тема "кърмене" в последните два дни, единственият гарантиран ефект е, че досадата и отвращението на хората от темата ще достигне небивали върхове. Само сутринта докато дойда на работа, чух няколко човека, които се възмущаваха "Айде стига вече с това кърмене!" Факт е, че всички медии, сайтове и социални мрежи буквално преливат.

Затова казах, че всичко, до което се докосне БХК се скапва, защото с кресливостта си винаги успяват да постигнат обратен на желания ефект. Смешници.

# 350
Блокирах още онзи ден всеки, дръзнал да ме призовава и да ми тика възмУтата си.

# 351
Трябва да се шокираме ли  newsm78 Магазин -ревю на миски .

Оф, кои сте вие? От чие име пишеш? ... Чиста загуба на време, знам, ама... Simple Smile
Добре де , аз не ние ,е и .......

# 352
  • Пловдив
Като се наблегне на лявото гребло, лодката завива на дясно.

Припомням тази азбучна истина, защото след медийната еякулация на тема "кърмене" в последните два дни, единственият гарантиран ефект е, че досадата и отвращението на хората от темата ще достигне небивали върхове. Само сутринта докато дойда на работа, чух няколко човека, които се възмущаваха "Айде стига вече с това кърмене!" Факт е, че всички медии, сайтове и социални мрежи буквално преливат.

Затова казах, че всичко, до което се докосне БХК се скапва, защото с кресливостта си винаги успяват да постигнат обратен на желания ефект. Смешници.
Абсолютно! Начина по който е поднесено всичко това, даже мен отврати. А аз намирам кърмеща майка за най-милата и красива картина, която мога да видя в живота....

# 353
Направо съм шокирана, че втори ден се вихри въпросния скандал, а още няма тема за него в бг-мамма (или има, но аз така и не я открих).
Много мнения прочетох, и повечето са изключително крайни.
Та-кажете си сега, вие на чия страна сте-на хората, които нямат против кърменето, но не и да е толкова натрапващо, или тези, които стоят плътно зад идеята, че няма проблем гърдите да се показват по всяко време, на всяко едно място?

А аз съм шокиран, че това е повод за скандал.

# 354
  • София
на кого пречело кърменето в моловете и на публични места, ами на Елътн Джон и хилядите знайни и незнайни гей двойки  поръчали си дете от сурогатна майка. Ами всяка кърмеща жена е напомняне , че той никога няма да бъде истинска майка на детето си, никога няма да изпита това  сакрално чувство на интимност . Така че кърменето на обществени места е проява на хомофобия.

# 355
Елтън Джон е бил в мол Парадайз?
Кога?

# 356
Не мога да изчета цялата тема, но помещенията са за майки, на които им е некомфортно да кърмят на пейката! Кърменето НЕ Е ЗАБРАНЕНО!, за да се наказва или гони майката!

# 357
Майката не е наказана, нито гонена. Направена и е забележка и е помолена. Crazy hahaha

# 358
Ами всяка кърмеща жена е напомняне , че той никога няма да бъде истинска майка на детето си, никога няма да изпита това  сакрално чувство на интимност .

Нали си даваш сметка, че освен хомосексуалните, осиновилите дечица също нямат възможност да ги кърмят?
О, сега сигурно ще кажеш, че само за Елтън Джон си писал и никой не те е разбрал, тцъ, тцъ, тцъ; напомняш на една друга потребителка в онази тема.

# 359
Майката не е наказана, нито гонена. Направена и е забележка и е помолена. Crazy hahaha

И къде е разлика? В "моля"?
Айде, моля!

Общи условия

Активация на акаунт