Отново за кърменето на обществени места

• 78 365
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 525
  • SF
Защо не правите забележки на непълнолетните разголени, натискащи се и разхождащи се с 2литрови бутилки момиченца из парковете, а сте седнали да съдите майките, защото видиш ли някоя комплексар/ка се възмутила от смелостта и неблагоприличието да нахрани рожбата си на публично място?!
Верно обществото ни е болно, ама чак пък толкова...  Sick #2gunfire

Ние и тях ги съдим, така както съдим майките, които си водят децата гладни и наакани в мола.

Ако не ми вярваш, прочети последните ми постове в тази тема и ще се увериш, че съм ги осъдила, още преди да си ни попитала.
Иначе забележки не правя нито на едните, нито на другите. Просто не ми харесват.
Ти част от кое общество си? От болното или от никое?

# 526
  • Стара Загора
Не мога да поварвам, че може да се води такъв спор  ooooh!.

Къде сте видели неприлично разголени кърмещи жени?Или просто трябва да си чешем езиците!?

Наистина много жалко за обществото ...

# 527

Къде сте видели неприлично разголени кърмещи жени?Или просто трябва да си чешем езиците!?

Виждала съм повече неприлично разголени кърмещи жени, отколкото кърмачки овикани, изгонени и замеряни с камъни Simple Smile

# 528
  • Пазете Гор
Така и трябва да бъде - това е по-доброто съотношение.

# 529
Не мога да поварвам, че може да се води такъв спор  ooooh!.

Наистина много жалко за обществото ...

Аз лично - в Мол. И се беше изтъпанила на преден план.

# 530
 Аз никъде, и се чудя, колко ли трябва да са се разголили тия активистки, дето чакат да им направят забележка, та въобще някой да им обърне внимание...

Виждала съм възрастна циганка да кърми на гарата, но тя едва ли  е от Каузата.

# 531
Цялата ни мара втасала...

# 532
Имаше една в Градската градина - разхождаше се с 2 бебета висящи на гърдите й. Поглеждаха я хората, но никой не й каза нищо.

# 533
  • София
Аз съм за дискретното кърмене на обществени места.
И да виждала съм разголени кърмещи майки и не ми е било приятно, при все, че аз самата съм кърмила на обществени места.
Иначе ако ще забраняват кърменето в мола, да забранят и храненето от шише и всякакъв вид друг хранене.
Има и възрастни по  заведенията им за бързо хранене, които не са приятна гледка докато се тъпчат като свине Wink

# 534
  • София - Рим и обратно
Аз никъде, и се чудя, колко ли трябва да са се разголили тия активистки, дето чакат да им направят забележка, та въобще някой да им обърне внимание...

Да, наистина. Аз също съм виждала само възторжени реакции и тук-таме погнусени погледи на разни тийнчета... Ама те не са по забележките, дреме им Whistling.

# 535
  • София
Аз вчера в мола видях ,беше си седнала на маса да яде и бебока и той си хапваше сочно  LaughingМасите наоколо бяха пълни с хора обедно време е все пак гладът напъва,На мен не ми пречат,само ме дразни съд ,права.Каква й е целта не се сещам  newsm78Да се узакони кърменето на обществено място ли? hahaha

# 536
Ако съдът присъди кинти очаквам последователки, нищо чудно моловете да се напълнят с кърмещи невръстни ромки, на които БХК да защитава ожесточено правата в съда.
Ще станат още по-приветливо място за разходка и хранене на кърмачета.  Rolling Eyes

# 537
Аз вчера в мола видях ,беше си седнала на маса да яде и бебока и той си хапваше сочно  LaughingМасите наоколо бяха пълни с хора обедно време е все пак гладът напъва,На мен не ми пречат,само ме дразни съд ,права.Каква й е целта не се сещам  newsm78Да се узакони кърменето на обществено място ли? hahaha
Целта е да изкара някой лев. Много модерни станаха вече всички.
В САЩ например съденето е национален спорт. Я си погледнал накриво някой, я почнал да те влачи 10 год. по съдилища...

# 538
  • София
Герри и аз така мисля,че са нарушени моралните и емоционалните бла бла .Онзи ден малко извън темата де,се редя да плащам нещо си сметка и една бабка ме пререди и като й направих забележка,че се прережда и ми каза,че ще ме съди  Joyе няма такъв смях,модерно е май.

# 539
Ти ме остави мен и това, което аз съм искала да кажа, Хелимод. Няма какво да се потрисаш, а да приемеш, че не всички са светци, които се разтапят от умиление при вида на извадената цица и бозаещото на нея дете (бай дъ уей, къде съм написала, че е рисковано да се извежда кърмаче?!).
И не виждам защо това да не е интимен акт между майката и детето, видно, че цицата не е бутилка, няма и как да бъде сравнена с такава; и се напира да бъде обществена дейност.
Добре де, разясни малко мисълта си, възможно е и аз да съм разбрала грешно.
Бебетата, които ги кърмят на обществени места, на какъв точно риск от маниаци ги излагат майките? Ето това не мога точно да разбера, въпреки че тук има явно хора, за които това се разбира от само себе си.
Ето, това простичко нещо питам и млъквам smile3505

Общи условия

Активация на акаунт