Отново за кърменето на обществени места

• 77 736
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 915

Значи не е въпрос какво виждаш, а къде го виждаш.

Като влизаш в стрийптиз бар очакваш цици, като влизаш в ресторант/театър/мол... - не очакваш.
Нищо странно не виждам.

# 916
  • София
Бу написа, че консултантите трябва да отговарят на определени условия. Напълно нормално.

# 917
Бу написа, че консултантите трябва да отговарят на определени условия. Напълно нормално.

Не е вярно. Написа, че кандидатите за консултанти трябва да отговарят на условия, за да могат да кандидатстват за такива.

# 918
  • София
Значи по цици на обществено място не може, но по цици с бебе - може?
Къде да се оплача, че съм дискриминирана?

# 919
  • Варна
Що,искаш да си по цици пък нямаш бебе ли ?
Хората ти обясниха,че никой не е длъжен да се съобразява с обществото.Развей ги сестро смело  Crazy
Ако желаеш и протест можем да спретнем .

# 920
Значи по цици на обществено място не може,
може бре.  викай ТВ-то и ги развявай наляво-надясно.  а пък аз ще натискам стоп/пуск  на талавизора. и двамата ще сме удовлетворени  hahaha

# 921

Като влизаш в стрийптиз бар очакваш цици, като влизаш в ресторант/театър/мол... - не очакваш.
Нищо странно не виждам.

Не казвам, че е странно. Уточнявам, че не става дума за красиво и грозно, защото циците са същите. Става дума за "така го правим и точка".

Което винаги може да бъде преосмислено - щото нито винаги така са го правили, нито завинаги така ще го правят.

# 922

Нищо странно не виждам.

Да, но в някои ресторанти огромни плакати с голи жени са с/у детския кът... Simple Smile

Аз пак да попитам къде в реалността ги видяхте тези голи гърди на кърмещи жени? Аз в  Б-я не съм виждала, извън Б-я - много пъти.

# 923
Я мъжката аудитория вместо да следи кой кога ще развява цици в мола, да каже тяхното мнение. Обикновено мъжете са дооста по-гнусливи от нас жените. Памперсите знам, че на много от вас ви се опират. Кажете вие как възприемате? Дразни ли ви? Предпочитате ли да сте свидетели на подобни гледки или предпочитате дамите да са по-дискретни?

# 924

Не е вярно. Написа, че кандидатите за консултанти трябва да отговарят на условия, за да могат да кандидатстват за такива.
Например, трябва да са положително настроени към кърменето като за начало, да имат някакъв личен опит и желание да помагат доброволно. Според мен е логично.

# 925
  • Пазете Гор
Безразлично ми е, fiolio. Памперсите не ми се опират, каквото и да значи това. Къде ги намирате тия нежни мъже, дето се потрисат от шепа ако?

Не ме издавайте, искам да споделя нещо, което ми подшушнаха, защото имам връзки с модератори.

Оттук нататък всеки, който каже нещо ново по темата, ще получи бисквитка.

Пълнозърнеста.

# 926
  • София
Що,искаш да си по цици пък нямаш бебе ли ?
Хората ти обясниха,че никой не е длъжен да се съобразява с обществото.Развей ги сестро смело  Crazy
Ако желаеш и протест можем да спретнем .

Ами, тъй де, не виждам нищо неестествено в които и да е човешки форми, а ако включим и естествените мераци... извинете, потребности, то ще си стане цял пърформънс!

# 927

Да, но в някои ресторанти огромни плакати с голи жени са с/у детския кът... Simple Smile

Има и автомобили, минаващи на червено.

# 928
  • До хладилника, който обичам

Така написах, да, но не съм сигурна кое те смущава в това? Не е ли нормално за всяка една организация да има изисквания към хората, които ще я представляват и ще предоставят информация на други хора? За да кандидатства за ЛЛЛ консултант по кърмене, майката трябва да има позитивен 9+ месечен опит с кърменето, да има желание да помага на други майки като доброволец, да разбира и приема философията на организацията, да има желание да се обучи и да поддържа знанията си в областта на кърменето актуални, да иска да развива уменията си за комуникация, да иска да отдели време за това, съответно. Образователния й ценз или произхода не са важни, стига да покрива изискванията за кандидатстване.

# 929

Така написах, да, но не съм сигурна кое те смущава в това? Не е ли нормално за всяка една организация да има изисквания към хората, които ще я представляват и ще предоставят информация на други хора? За да кандидатства за ЛЛЛ консултант по кърмене, майката трябва да има позитивен 9+ месечен опит с кърменето, да има желание да помага на други майки като доброволец, да разбира и приема философията на организацията, да има желание да се обучи и да поддържа знанията си в областта на кърменето актуални, да иска да развива уменията си за комуникация, да иска да отдели време за това, съответно. Образователния й ценз или произхода не са важни, стига да покрива изискванията за кандидатстване.

Нищо не ме смущава. Но условията ви са дискриминационни към хората които не са раждали, към тези които не са кърмили и към тези които нямат кърмачески стаж 9+

Общи условия

Активация на акаунт