Отново за кърменето на обществени места

• 78 355
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 080
  И за да я извадиш тая цица, макар и дезинфекцирана от бебешката слюнка от предишното кърмене, нали с ръце трябва да я пипнеш...

Аз в мола нищо не пипам и си бърша ръцете час по час, вие сте много смели хора...

# 1 081
  Не бе, аз сериозно питам? Отрекоха ли го вече миенето на гърдите преди и след кърмене?

Не питай, а чети. Затова в първи клас се учим да четем - не е само, за да пишем (в бг мамма).
То е важно и какво четем се пак. Аз вчера четох, че сме деца на "рептилиите". Съвсем сериозна статия с доказателства... Mr. Green

# 1 082
  • София
Поне ръцете не трябва ли да си измие.  Или то в моловете толкова фонтани. Може и бебето там да заплакне.
Не! Вече не е модерно, а и така стават бебетата по устойчиви на всякакви гадинки. Вие пък гърдите да се измиват...глупости. А миризмата, ....толкова е приятно да миришеш на вкиснато, някак е по- близо до природата...мда. Натюр му се казва на това, а и да се изкъпваш само на 24 ч ....много е даже. Водата изсушава кожата... Mr. Green

# 1 083
Явно ВЕрно не съм в час? До колкото си спомням се препоръчваше измиване с вода единствено преди и след кърмене. Та и аз така я карах и нито са ми се нацепвали зъртана, нито нищо. Проблеми никога съм нямала за сведение на пресните кърмачки. Не можеше да ми мине през подкорието, че ще набутам в устата на бебето лепкащо зърно, както и за да си лепна- или това ги възбужда после /е"""и/
Тия съвсем са го ударили на естествен имунитет.
Стаите нали били бебешки тоалетни и им миришело, предполагам че е нормално да има топла вода като им сменят омазаните памперси да си измият дупетата на бебетата. Е, как няма да им мирише ега ти-те гърдите не си мият, камо ли да си приберат напиканите и не само памперси. Ми, вие си го правите да ви мирише, бе ДАМИ! Или новите тенденции са за забърсване с мокри кърпички, в зависимост от промоцията на дадена марка за седмицата.
Не получавам отговор за критериите в надпреварата? Според новите тенденцци - моля!
Луда работа!

# 1 084
Казвате, че кърмачките са истерясали и агресивни, а тук писанията са не по-малко груби, агресивни и обиждащи Sick След като сте по-големи моралистки, чистофайници и прочие защо се принизявате до нивото на простите кърмачки  newsm78

# 1 085
Ааа-моля, моля. Проста кърмачка съм и аз. И двете си деца кърмих почти до година и половина. И навън съм ги кърмила.
Но този кърмачески ексхибиционизъм вече ми идва прекалено..мм..как да кажа....рекламно изнудвачески. Като са тръгнали някои фанатизирани кърмачки с рогите напред да се дракат по телевизиите то и роги ще получат.

# 1 086
Защото аз лично се чувствам дискриминирана, при положение че не им преча с нищо и не им се демонстрарам по "моцарелки" /произлиза от mozzarella - прясно италянско меко сирИнИ/.

# 1 087
Защото аз лично се чувствам дискриминирана, при положение че не им преча с нищо и не им се демонстрарам по "моцарелки" /произлиза от mozzarella - прясно италянско меко сирИнИ/.

Ми оплачи се в съда.

# 1 088
То направо бойно поле. Не разбирате ли, че всички сме на едно и също мнение. Повечето сме ЗА кърменето навсякъде. Просто по дискретно. Кърмачките наистина могат вместо да търсят проблем какъвто реално няма, да се съсредоточат върху такива, каквито има. До сега не съм влизала в мол, който няма стая за повиване. Нормално е да мирише, нали там се сменят памперсите на вашите бебета. Като искате и специална стая за кърмене, ми работете в тази насока. Протестирайте за това. На пушачите им направиха сециални стаи за пушене, вие защо да сте дискриминирани. Искайте си стаи за кърмене. Изчетох статията за дамата, която кърмила в мола. Ми че то пише, че тя редовно си го храни детето там. Това говори, че просто жената има проблем. Не разбирам какво може да накара една майка да ходи редовно в мола, за да нахрани детето си там. Всички останали на които им се е наложило по една или друга причина да кърмят извън домашните условия, колко пъти ви е правена забележка? Дискриминация няма. Има само недоволство от прекаленото набиване в очите ни, че вие кърмите. И спрете с това колко малко били кърмачките. Не е вярно. За толкова години и две деца и обикаляне по паркове, молове и незнам си къде  Crazy както и запознанства със много майки, единици бяха тези, които не кърмеха. Повечето кърмеха. Просто имам чувството, че тези организациики, нарочно пускат масова психоза, че не се кърми в България, за да набират клиентки, които после да се чувстват някак велики, че са направили нещо, което всъщност всички останали правим, не толкова демонстративно.

# 1 089
Само да вметна- онзи ден гледам вкъщи интервюта на тази кърмачка взривила държавата и моя тийн се заслуша. И без да  гледа клипа ми разправя - "Мамо, тази да не е майката на ...... " Laughing Laughing Laughing
По повод на това, че преди 15г. пред Народния театър се кърмеха и майката инициатор на този акт беше и моя позната по стечение на тогавашните обстоятелства, която фанатично ни облъчваше в градинките как да се промотираме по напращели цици в името на природата. Ние гледахме  #Crazy #Crazy #Crazy и си кърмехме тихо и кротко по домовете.
И по тоя повод за IQ-то, моя тийн постигна бая по-големи резултати на приемните изпити от нейния, следователно живота ни раздели пак на принципа естествен подбор - по-силния и слава Богу.
Още гледам не съм я срещала в тази тема, но може и да пише под друг ник, но съм убедена, че на 30-ти ще е там- въпреки, че отдавна не кърми.

karmelita_007 - повярвай ми обаче, че моята жалба ще бъде уважена и ще се придвижи със скоростта на светлината! А и наистина ще получа парично обещетение! Ама що да ставам за кашмер на жени с постродилен проблем, който вместо да отшумава явно се задълбочава?

# 1 090
 Не бе, аз сериозно питам? Отрекоха ли го вече миенето на гърдите преди и след кърмене?

Не питай, а чети. Затова в първи клас се учим да четем - не е само, за да пишем (в бг мамма).
То е важно и какво четем се пак. Аз вчера четох, че сме деца на "рептилиите". Съвсем сериозна статия с доказателства... Mr. Green

Ми аз когато ми е трябвало съм чела, пишеше си да се замиваш с водичка. Сега пишело да не се миеш по цял ден, боже какво ли ни чака. Ги чака, де, ние вече сме си минали по реда  Grinning

# 1 091
 И за да я извадиш тая цица, макар и дезинфекцирана от бебешката слюнка от предишното кърмене, нали с ръце трябва да я пипнеш...

Аз в мола нищо не пипам и си бърша ръцете час по час, вие сте много смели хора...

Тихо ся, да не почне и едно миене на цици по пейките в мола.

# 1 092
  • на брега на морето
Колко пъти в бг сте виждали с на живо жена кърмеща 'неприлично'?

Един път - хубава и спретната млада циганка беше седнала на една каменна ограда и кърмеше без да се прикрива; усмихваше се и излъчваше щастие; цялата картинка беше тъй хубава и нежна Simple Smile

# 1 093
Просто имам чувството, че тези организациики, нарочно пускат масова психоза, че не се кърми в България, за да набират клиентки, които после да се чувстват някак велики, че са направили нещо, което всъщност всички останали правим, не толкова демонстративно.
Именно де. Кърмят си жените  от памтивека и никой не ги е спрял нито подиграл.
Ама тва с масовките по моловете вече пресоли манджата и направи фанатизираните дойки за смях и на малкоте деца...

Пак да попитам-може ли на масовия млеконадой в понеделник да се наредим с по едно канче? Поне да има някаква практическа полза от това струпване на лактиращи гърди...

# 1 094
  • където ми харесва

Тихо ся, да не почне и едно миене на цици по пейките в мола.
Като гледаш как защитават тезата, че не трябва да се мият гърдите, по-скоро ще почне масово да се носи аромат на кърма из мола...

Общи условия

Активация на акаунт