Отново за кърменето на обществени места

• 78 747
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 590
 Да нарушиш режима на бебето си заради някаква си демонстрация...Тези жени доказаха, че мозъкът изтича с кърмата. Както и че трябва да се преразгледа срокът на майчинството.

# 1 591
Да нарушиш режима на бебето си заради някаква си демонстрация...Тези жени доказаха, че мозъкът изтича с кърмата. Както и че трябва да се преразгледа срокът на майчинството.
Peace

# 1 592
Какво лошо има да се кърми, където и когато се наложи? Аз подкрепям, ако кърменето е дискретно! Това е нещо съвсем естествено и не разбирам защо има толкова крайни ЖЕНИ.
В случая няма само черно и бяло!

# 1 593
А масовката в мола какво е, не е ли нарочно организирано мероприятие с цел да ги видят всички?
Масовката в МОЛ-а е да си купиш нЕкой парцал.

И после защо децата в България са затлъстели?!?!Ами защото...така са закърмени,уважаеми героини.
От самото раждане бебето има нужда от режим.Съня е незаменим за бебето.Какъв сън им осигуряват тези гениални майки,на горките деца,ако през 15мин трябва да сучат?

Joy Ей, това със сигурност ще влезе в номинациите. Поне в моя подпис. Държиш ли си на авторството?

Охх моля те.Направо го изпринтирай и си го лепни на входната врата!!!!
Теб като те заболи зъб,като те заболи глава или те за сърби зад*ика,всеки път ли тъпчеш в устата си нещо за ядене?
Вие явно много си противоречите кърмилниците!Не било само кърмене,ами и чесане ..и игра..ама хайде моля ви се...защо да гледаме тогава как бебето джвака зърното или си играе с него У МоЛа??
Аз мога да го гледам,или по-точно да го подмина.Ама каква майка ще си извади зърното насред мола за да поджвака бебето?
Въобще..страшна простотия се сътвори с тази Деница и малоумния и протест!Мега ми опротивял кърменето заради нея и подобните!

# 1 594
Тези ще да са били някакви други май.
Аз знам, че акцията ще е по обяд.
 ПП. Кое дискретно е дискретно? Това е много субективно.

# 1 595
  • София - Рим и обратно
не разбирам защо има толкова крайни ЖЕНИ.

Да де, всички това се питаме.

# 1 596
ПП. Кое дискретно е дискретно? Това е много субективно.
Не знаеш ли какво означава дискретно? Стига да не се разголи жената и да го прави демонстративно, какъв е проблема? Има варианти, при които дори няма да разберете, че жената кърми, когато минете покрай нея!

Ами те да си кажат. Не, че искам да ги обиждам, ама мислят прекалено ограничено.

# 1 597
  • София

Защото завиждат. Още преди няколко страници ви беше отговорено.  Mr. Green

# 1 598
  • София - Рим и обратно

Защото завиждат. Още преди няколко страници ви беше отговорено.  Mr. Green
Ооо, и това е ясно, всички завиждаме Mr. Green.

# 1 599
Какво лошо има да се кърми, където и когато се наложи? Аз подкрепям, ако кърменето е дискретно! Това е нещо съвсем естествено и не разбирам защо има толкова крайни ЖЕНИ.
В случая няма само черно и бяло!

Крайните жени по 100 пъти казаха същото като теб - че няма нищо лошо да се кърми навсякъде, ако кърменето е дискретно. Но няма кой да го проумее.

# 1 600
"Единственото място, където зимата можем да ги заведем на топло, за да не се разболеят е мола????"
Майка на дете, родено през януари.

Мда, чистият въздух е направо отрова. А кърмата явно е достатъчна, за да предпази бебетата от хилядите вируси и микроби, вилнеещи в мола.

# 1 601

Защото завиждат. Още преди няколко страници ви беше отговорено.  Mr. Green
Ооо, и това е ясно, всички завиждаме Mr. Green.

Така е, за сто страници няма кой да го проумее.
Гледах запис на репортаж от търговския център тази сутрин. И там никой не го е проумял, а всички са много възмутени. Ядосах се и не го догледах. Не ща да ставам тъпа, след като родя!

# 1 602
Как оцеляха децата от преди 15+ години, като нямаше молове??? doh doh

Студено било и нямало къде да ги водят?! smile3515

Наистина мозъкът изтича с кърмата, убедих се! Close

# 1 603
Всички твърдят, че кърмят дискретно. Grinning

# 1 604
Всички твърдят, че кърмят дискретно. Grinning

Нали?? Grinning
Е какво тогава ги заведе на масовката?

Общи условия

Активация на акаунт