Отново за кърменето на обществени места

• 78 503
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 650
  • В заешката дупка
Колкото до мола - на мен лично ми прилошава и много се уморявам в молове, ако трябва да остана там повече от час, заради липсата на свеж въздух, изкуственото осветление, шумовете. Не знам с кой акъл са седнали да защитават правото си да кърмят в мола...

Предполагам със същия, с който хранещите с биберон биха си защитавали правата да хранят децата си където намерят за добре, ако имаше подобна обществена нагласа и към тях. Само не ми казвайте сега, че майките които хранят децата си с адаптирано мляко, не го правят в моловете, а ходят само по пейките в парка на свеж въздух.   Wink

# 1 651
Я виж ти.
Че кога съм била мъж?

# 1 652
Сравнението е безпочвено, ЧеКа. Обществените нагласи никога не са безпричинни.

# 1 653
Някои хора се опитват да водят интелегентен спор, други обаче са го обърнали на махленска седянка с елементи на клюкарене.  ooooh!

Темата е в клюкарника Shocked   Sunglasses ...

# 1 654
Я виж ти.
Че кога съм била мъж?
Извинявай, нещо сериозно съм се заблудила. Понякога така звучиш..де да знам..

# 1 655
Я виж ти.
Че кога съм била мъж?

Laughing Laughing Laughing

ЧеКа, хранещите с биберон нали не се разголват до кръста. Sunglasses

Аз не съм кърмила, но никога не съм излизала с гладно бебе.
И съм си правила сметка колко ще съм навън, така че да се прибера за храненето.
Даже и памперси не съм сменяла по улиците.
Носех само вода.

# 1 656
Герри не е мъж, но е страхотен пич. Не звучи типично женски, ако под това се разбира "лигаво".

# 1 657
Имаме ли информация за колко кърмачки са били на организираното събитие в мола? И какво е станало

# 1 658
Герри не е мъж, но е страхотен пич. Не звучи типично женски, ако под това се разбира "лигаво".

Да, да, разбрах. Пич е, да

# 1 659
Колкото до мола - на мен лично ми прилошава и много се уморявам в молове, ако трябва да остана там повече от час, заради липсата на свеж въздух, изкуственото осветление, шумовете. Не знам с кой акъл са седнали да защитават правото си да кърмят в мола...

Предполагам със същия, с който хранещите с биберон биха си защитавали правата да хранят децата си където намерят за добре, ако имаше подобна обществена нагласа и към тях. Само не ми казвайте сега, че майките които хранят децата си с адаптирано мляко, не го правят в моловете, а ходят само по пейките в парка на свеж въздух.   Wink

Не бих правила такива обобщения. Аз нямам претенциите да съм била супер майка, но не помня да съм хранила или преповивала детето си в мол, нито да съм настоявала за хубави условия, за да мога по цял ден да кисна там. Демонстрантките, обаче, (подчертавам, не всички кърмачки), имат претенции да са супер майки и в същото време настояват обществото да приеме нещо, което не е особено здравословно за детето. Това противоречие отбелязвам.

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 13:48 от Lucy in the Sky with Diamonds

# 1 660

Предполагам със същия, с който хранещите с биберон биха си защитавали правата да хранят децата си където намерят за добре, ако имаше подобна обществена нагласа и към тях. Само не ми казвайте сега, че майките които хранят децата си с адаптирано мляко, не го правят в моловете, а ходят само по пейките в парка на свеж въздух.   Wink

Абе, а къде е моето право циците да са сексуален обект, а не хранително-образователно-умилително помагало...

# 1 661
  • София
Имаме ли информация за колко кърмачки са били на организираното събитие в мола? И какво е станало
Да. Казаха, че са си дали съгласието 1500 бр, да присъстват,  а се оказаха само 5...къде ли са другите  и къде ли е причинителката на това събитие... newsm78 Тя се е отказала вероятно.  Що...??? Ми..... писна й.

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 13:54 от marchеva14

# 1 662
Да. Казаха, че са си дали съгласието 1500 бр, да присъстват,  а се оказаха само 5...къде ли са другите  и къде ли е причинителката на това събитие... newsm78 Тя се е отказала вероятно.  Що...??? Тя май се е отказала вече, писна й.

Сега за да се измъкне от ситуацияте, ще измисли един куп оправдания.  Я, че детето е болно, я нещо друго. А ние доматите ги ядем с колците  Laughing

# 1 663

Нали отдавна се разбрахме, че кърмачетата са особени същества - те огладняват на 15 мин. и трябва моменталически да им се вкара цица. Кърмачките нямат време дори да потърсят подходящо място.  Докато с АМ е дълга и широка  - търсиш удобно място да забъркаш млякото.

# 1 664
Във Варна минало ли е вече масовото кърмене?

http://www.moreto.net/novini.php?n=284515

Общи условия

Активация на акаунт