Звездни компромати- 240 част

• 55 562
  • 759
  •   1
Отговори
# 240
# 241
  • Варна
Завиждам на Кристи Бринкли !

Що така синът на Лиз Хърли е зле облечен  newsm78 Обувките му големи, стари, панталонът и той харизан, сакото изкривено и наникъде. Някъде пак бях гледала тейни снимки - същата работа. И във фейса ми е неприятен.

# 242
  • София
Начи муци, ако искаш да си останем приятелки, ще те замоля да си гледаш Шиши и да не ми гледаш към мъжа. Аааааааааааааамаха. И Валерко и Ники и Благой ми взехте, за Шиши да не говорим, сега и тук се оглеждате. НЕНАСИТНИЦИ, начи!!!

# 243
Завиждам на Кристи Бринкли !

Що така синът на Лиз Хърли е зле облечен  newsm78 Обувките му големи, стари, панталонът и той харизан, сакото изкривено и наникъде. Някъде пак бях гледала тейни снимки - същата работа. И във фейса ми е неприятен.
как разбра,че обувките са му големи?

# 244
# 245
Начи муци, ако искаш да си останем приятелки, ще те замоля да си гледаш Шиши и да не ми гледаш към мъжа. Аааааааааааааамаха. И Валерко и Ники и Благой ми взехте, за Шиши да не говорим, сега и тук се оглеждате. НЕНАСИТНИЦИ, начи!!!
Тя нямаше предвид, че припада по Крис, а че си представя как с Шиши се люлеят и те на такавиа люлки.  Peace hahaha

# 246
  • Варна
"Николета, кой е любимият ти сериал?
- Фенка съм на "Дързост и красота", който си мисли, че е свършил, греши! "  Mr. Green ooooh!

# 247
# 248
Стефка Костадинова днес става на 50г

# 249
# 250
  • bad@ss
 hahaha Тая Сашка, тая Сашка  Heart Eyes Heart Eyes

# 251
# 252
Аз се зачудих, как се забременява, докато обсъждаш развод? Станало им е скучно и в паузата са решили да разнообразят ли  Thinking...

# 253
# 254
Сексът след скандал си е класика, а то и предните им деца май така се появиха.

Общи условия

Активация на акаунт