Звездни компромати- 240 част

• 55 508
  • 759
  •   2
Отговори
# 600
  • София
По принцип мисля, че Николета е красива, но напоследък ми прилича на препечена скумрия  Tired

# 601
Има данни в нея, но май всичкото данни ще отидат по дяволите заради глава море, акъл шамандура...така ли беше лафа?
Акъл море, глава шамандура Mr. Green

# 602
# 603
  • Варна
Има данни в нея, но май всичкото данни ще отидат по дяволите заради глава море, акъл шамандура...така ли беше лафа?
Акъл море, глава шамандура Mr. Green
А! Тенкю, баба!  Mr. Green

# 604
На меркантилница конкурентките  Joy
Още си пия кафето, за това ще се въздържа от злобните коментари, които ми идват наум  Mr. Green

Ей, не се спряха с тези обувки като на магистралки  Whistling

Николета и Цвета как не са се сбили заради Шиши?

# 605
На меркантилница конкурентките  Joy
Още си пия кафето, за това ще се въздържа от злобните коментари, които ми идват наум  Mr. Green

Ей, не се спряха с тези обувки като на магистралки  Whistling

Николета и Цвета как не са се сбили заради Шиши?
Примирили са се,че той е за Меркантилница.

# 606
Зоуи Дешанел от вчера
Голяма сладурана е с тази престилчица Laughing
Скрит текст:

# 607
  • Gotham City
Не им ли мина модата на тези отвратителни обувки? newsm78 Колкото и нежен цвят да са, примерно Николетините, пак грубо изглеждат. Харесват ми обувките на Янева, но самия и крак ми изглежда много широк за такива и не и стоят добре. Роклята на Николета е прекрасна, само да не беше така разтворена отпред, имам чувството, че специално за нея е направена, че да покаже, че само тя има цици.
Според мен не случайно са се снимали заедно, сигурно искат да кажат, че Николета няма връзка с мъжа на меркантилница, ама знае ли човек, не са си в ред с главата  Flutter

# 608
На Николета не са й толкова фини краката както на обработените снимки. Thinking

# 609
Прекрасни снимки!
А за тази Ким май вече ми стана ясно защо понякога я виждам дебела, друг път с манекенски размери (поне краката де). Явно си похапва добре, после ходи на корекция "всичкатамасвдупето" и така поне 2 пъти в годината.

# 610
  • в 1001-та нощ
На Николета не са й толкова фини краката както на обработените снимки. Thinking

И на мен това ми направи впечатление  Crazy

А като се има предвид колко време прекарва пред огледалото  така ли не изтренира красиви пози  ooooh! На нито една от снимките не ми е красива, а би могла  Thinking

Тук например дори раменете й излизат грозно и "в тази буква Ф" изглежда се заканва на меркантилница  Laughing За позицията на краката - да не говорим  Crazy

# 611
  • Бургас
Янева доста се е наляла.
Джой е права,че само китката зад ухото и липсва.

# 612
На меркантилница конкурентките  Joy
Още си пия кафето, за това ще се въздържа от злобните коментари, които ми идват наум  Mr. Green
.

Ясно е коя е с Шиши. Вижте кой държи Шанел.

# 613
Бях на бала с подобни на 'звездните' обувки и мнението ми е, че в повечето случаи седят като копита /включаем и моя/. И Николета изобщо не си помага с тази поза 'Аха да падне'.

# 614
  • Варна
Тези обувки са запазена марка и разпознаваемо лого на всички ниски бръмчалки.

Общи условия

Активация на акаунт