Звездни компромати- 240 част

• 55 508
  • 759
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Ауууу, тцтцтц, такова събитие. А аз не знам, че имало мач.

# 706
Не съм очаквала точно от Златка да си купира кучето. Не случайно е забранено от закона. Кане Корсо както и за Дого Аржентино сума идиоти смятат, че не са красиви с "наличните им дадености" и ги подлагат на това. Ако е казала пък, че е за да го води на изложби да целуне зелената черга за чао, защото не се допускат купирани кучета на киноложки изложби. Наистина се изненадах супер неприятно, че го е направила. Милата животинка беше голям сладур и с уши и опашка. Не знам и кой ветеринар се е навил.

# 707
Отидоооох. С анцуг-потури съм, със стрешено дъно.  Наваля ме та съм нагоре мис глиган мокър потник. Обаче имам парфюм, някой да не се усъмни.
Да се женим с Малкия баджо , ама той още е с Найлона. Да се разведе пък ще му се разпиша.

# 708
# 709
  • Gotham City
Валери Божинов х2 и Н. Михайлов, като щастлива гей двойка са  hahaha

# 710

Тия двамата да се взимат накрая и край със сериала!  Joy

# 711
  • София
Точно влизах да пусна тая снимка! Мамини златни сладички! Той Валерко сигурно се обърква вече на кой как да вика!

Много са сладки  хлапетата на  Бекъмови! Абе и шестимата са много сладки!

Последна редакция: нд, 29 мар 2015, 02:08 от tzvety26

# 712

Тия двамата да се взимат накрая и край със сериала!  Joy
   А кой ли го е завел там докато ритат Михайлов и Божинов Wink

# 713
Горкото дете ... вижте какво объркано изглежда (и тук не проявявам никакъв сарказъм или ирония, ами съм съвсем сериозна) Naughty

# 714
Хайде сега, горкото дете!
Какво има да го жалим, има си баща, има и Ники Михайлов, с който очевидно още са в добри отношения, въпреки раздялата с майка му. В много случаи собствените бащи не си поглеждат децата след раздялата. Похвално за Ники Михайлов, че още поддържа отношения с детето, което най-вероятно е привързано към него.

Николета дали е била наоколо за лов на следващия баджанак сред футболистите  newsm78

# 715
Най вероятно са си още с Валери и разиграват циркове.

# 716
  • Пловдив

И аз през цялото време това си мисля.

# 717
И аз така мисля. Той още си носи халката, ако беше толкова сърдит щеше веднага да я свали, а и онзи снимка за "Дързост и красота" подсказва, че ще се правят още на интересни.

# 718
Анджелина Джоли с две от красивите си деца Шайло и Захара Heart Eyes

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtp1/v/t1.0-9/ … 3a9de8f42644d0148

Последна редакция: нд, 29 мар 2015, 09:50 от Stellaaa

# 719
 Поне от тази "раздяла" сега и той има позитиви, взеха го в националния, едва ли иначе щяха да са "братя" с Николай.

Общи условия

Активация на акаунт