Звездни компромати- 240 част

• 55 505
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
Николета винаги ми е излъчвала висока доза сексапил, докато не видях тази :
Скрит текст:
снимка. Просто да живее грима, фотошопа, фризьорските похвати и т.н.
За съжаление става вече банална с предаването си и целия си резил в личен план. Може би ако си беше останала само фотомодел на бельо щях да я харесвам повече, и не само аз.  Peace

# 136
Николета винаги ми е излъчвала висока доза сексапил, докато не видях тази :
Скрит текст:
снимка. Просто да живее грима, фотошопа, фризьорските похвати и т.н.
За съжаление става вече банална с предаването си и целия си резил в личен план. Може би ако си беше останала само фотомодел на бельо щях да я харесвам повече, и не само аз.  Peace
Не, че тук няма грим. Обаче снимката е един път  Mr. Green

# 137
# 138
Ни Ни, ни Ло, ни Алисия ме интересуват - ултра-мега-важно ми е баджанаците кво замислят... Например коя да е поредната им обща изгора за опрашване ли и кой ще го играе чичи-вуйчо-татко на бъдещия/ата  наследник/чка...
Трепетно очаквам включване на някой от тях - ей нА, признавам си, цяла нощ се мъчих да мисля за Валерковата кариера и да ми е специално належащо да знам какви са творческите му планове, ама явно не ми достига акъл за такива професионални висоти да питам и се лутам по други въпроси... ШмЪ извинява футболния титан,че чаршафът му е по-интересен от футболния чорап.

# 139
По Нова коментират, че Анджелина си е махнала и яйчниците след гърдите.

# 140
Ни Ни, ни Ло, ни Алисия ме интересуват - ултра-мега-важно ми е баджанаците кво замислят... Например коя да е поредната им обща изгора за опрашване ли и кой ще го играе чичи-вуйчо-татко на бъдещия/ата  наследник/чка...
Трепетно очаквам включване на някой от тях - ей нА, признавам си, цяла нощ се мъчих да мисля за Валерковата кариера и да ми е специално належащо да знам какви са творческите му планове, ама явно не ми достига акъл за такива професионални висоти да питам и се лутам по други въпроси... ШмЪ извинява футболния титан,че чаршафът му е по-интересен от футболния чорап.
В Спортал много се смях на коментарите на новината, че Валери и Божинов ще ся в една стая. Имаше един "Те доскоро една дупка делиха, с една стая ли няма да се оправят"  Mr. Green
 Не говорихме ли вчера за Анджелина?

# 141
По Нова коментират, че Анджелина си е махнала и яйчниците след гърдите.
Да, и ще изперка съвсем.Влиза в менопауза
не е звезден, но е компромат Joy+18
http://www.marica.bg/%D0%BF%D0%B8%D0%BF%D0%BD%D0%B0%D1%85%D0%B0- … 9-news384125.html

# 142
В Спортал много се смях на коментарите на новината, че Валери и Божинов ще ся в една стая. Имаше един "Те доскоро една дупка делиха, с една стая ли няма да се оправят"  Mr. Green
Joy Единия ще се отдаде на кариерата, а другия на опрашването!

# 143
 Обърках се, Валери и Ники:))))

# 144
Обърках се, Валери и Ники:))))
Че колко му е на Ники да стане Божинов - сега в една стая, скоро - на една спалня...

# 145
Никол Божинова тръгна по стъпките на майка си
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 146
  • Варна
А, каква Юнона? Че тази марка е битпазар за Николета. Няма ли рокличка от по - класна марка? Нещо от Филип Плейн, Версаче, Долче, Шанел, аааа?

# 147
  • Gotham City
Те встраницата на Юнона писали, че специално създали модела за Никол (прекрасно детенеце между другото  Heart Eyes )

А да питам и аз, в няколко сайта чета "Никол Лозанова", което звучи идиотски, някой знае ли нещо по въпроса?

# 148
Те встраницата на Юнона писали, че специално създали модела за Никол (прекрасно детенеце между другото  Heart Eyes )

А да питам и аз, в няколко сайта чета "Никол Лозанова", което звучи идиотски, някой знае ли нещо по въпроса?
Освен Николета да е прекръстила Никол, след като се разделиха с Божинов ..  Mr. Green

# 149
  • Варна
Ники Божинов(Михайлов) от снощи ,дали Валери му ги слага  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Some vitamins for good sleep Sweet dreams!

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт