Нашите second hand находки - тема 28

• 62 990
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
sharpy, наистина се замисли /когато си направиш страничката, моля сподели я с нас   bouquet /. Бързо ще я разпространим. Hug значи пред вас на опашка за торба, а Сонатка лятото като отиде на море отиваме да й разграбим находките  Mr. Green  Hug

# 121
Първата торба с надписа и на мен много ми хареса, браво за сръчните ръце  Heart Eyes Аз правих коледен венец веднъж с материали от ВУ и стана  Crazy , ако намеря снимка ще ви пусна.

Формата за коледен сладкиш е супер!

# 122
sharpy, и аз подкрепям всичко казано до тук  bouquet

# 123
  • София
Браво, Шарпи!

# 124
Сонатке, много хубава тавичка! Ти първо елхичка, сега коледна тавичка....  Grinning да не идва скоро дядо Мраз, и аз да си турна чорапчето под елхата  Hug

# 125
  • bad@ss
Влетях набързо във Фреата да огледам левчетата. Грабнах 4-5-6 неща, но нищо не си струва да снимам, за да показвам. 2 най-обикновени слим дънки, два комбат панталона - един бежов и един каки, 2 памучни блузки с 3/4 ръкав. Наистина нищо особено... НО! Най-после открих така мечтаната бархетна пижама  Heart Eyes Бяла на звездички. Тъкмо и за болницата. От години не бях докосвала бархет, толкова е мекичка и уютна  Heart Eyes Имаше адски секси пижамка за лятото. С боксерки и потниче. Бонбон. Ама тя тая пижама е за пред гости, пък аз за момента нямам любовник.

sharpy,
тя тая тава беше 1.80, оставя ли се  Mr. Green
Елха съм украсявала през юли. В градината до беседката, когато живеехме в къща. Децата искаха и аз украсих. Два месеца стоя, изгоря от слънцето, та направо я изхвърлихме  Sunglasses

# 126
  • Пловдив
А аз да питам във Фреята срещу ПУ има ли неща по левче и къде се намират?

# 127
Няма,там е само луксозна стока,разбирай бая скъпа. По левче има на четвъртък пазара, на Азия,нна Гео Милев в дясната част.Лявата пак е луксозна

# 128
  • Пловдив
nanina_87_    bouquet да за цените онзи ден коментирах в темата....

# 129
Малко се изхвърлят вече гонят тези на ремикса.

# 130
  • София/Севлиево
Стрaхотни дънкови торбички, върнaхa ме в детството. Нaвремето беше модерно да се ходи с тaкивa рaници и мaмa беше ушилa на мен, сестрa ми и всички приятелки по еднa...Sharpy ,aко решиш да прaвиш стрaничкa и да ги продaвaш и аз искaм еднa.

# 131
Много ви се радвам на находките! Аз напоследък нямам никакво време да обикалям и ми е много мъка. Но ще се поправя! Simple Smile

# 132
  • Пловдив
Ако има асеновградчанки скоро ще отварят Маниа...забравих датата, хем докато гледах билборда си повтарях да не я забравя  newsm78

# 133
  • Пловдив
Момичета, знам, че не е по темата, но ми се иска вашето мнение.Лятото сме канени на "тежка" роднинска сватба в София - много скъп и луксозен ресторант.Аз се нося изключително спортно и ми е много трудно да преценя.Тази рокля как ви се струва - става ли или е малко "лелинска" newsm78

http://remix.bg/womens-clothes-dresses-pr832134.html

# 134
  • о`майна лунна нощ е
Малко ми е скучна. Сигурна съм, че ще намериш нещо по-хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт