Нашите second hand находки - тема 28

• 62 977
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
  • bad@ss
ЛуДната Соната, Великденска елха ли ще украсяваш? Моят мъж по Коледа дразни щерката с упорито настояване да боядисват коледни яйца:)

Първо смятам да я боядисам. Още се чудя какъв цвят обаче. Но със сигурност ще я боядисам  Peace
Да, великденска елха  Mr. Green

Poliiii, там ще ми излязат ли по-тънко от 5 лв. за  брой? Щото съм много стисната  Blush

Едит: май я виждам в бяло. С едни фини лед лампички ще стане разкош. Аз обичам лампички - не само по Коледа  Sunglasses
Но засега ще е с яйца.

# 106
Този клин/панталон на Fishbone съм забравила да го снимам
http://prikachi.com/images/433/8007433y.jpg
Много ще си ходи с ризата в същия цвят,ама айде да се стопля вече,че да се поразхвърляме Simple Smile

# 107
Пак прекрасни находки видях!Със здраве да си ги носите и ползвате!
Сонатке,елхата я виждам бяла,а долната част обвита с канап+яйца в нежни цветове-розово,жълто,зелено,синьо.
http://mimkapz26.snimka.bg/other/vu.852584.35113717
Това са моите-купувала съм ги преди няколко години от Кауфланд,цяла кутия за 3-4 лева,а кокошките са от миналата година от Лидъл,мисля,че бяха 6 броя за 2-3 лева.

# 108
  • bad@ss
А, Мими, супер!
Тъкмо са ми един до друг, та другата седмица ще отида да видя   bouquet
Кокошките са много любовни  Heart Eyes

# 109
Тъкмо са ми един до друг, та другата седмица ще отида да видя   bouquet

Подушвам,че сме от един квартал  Sunglasses

# 110
  • bad@ss
Аз се сещам за поне два, където са един до друг  Mr. Green
Но пък са съседни  Wink

# 111
Всъщност, като се замисля си мноооого права   Peace

извинявам се за спама
Редактирам се с нещо, което не е точно по темата, но пак от там е купен материала.
Купих 2 чифта дънки за левче от Фреата, за да сътворя ето тази торба за играчки на племенника ми.
Скрит текст:
Скрит текст:

За подплата използвах една покривка също за левче /малко е с червеничко вътре, ама беше най-подходяща от наличните там/

Последна редакция: чт, 26 мар 2015, 20:34 от sharpy

# 112
Скрит текст:
ЛуДната Соната, Великденска елха ли ще украсяваш? Моят мъж по Коледа дразни щерката с упорито настояване да боядисват коледни яйца:)

Първо смятам да я боядисам. Още се чудя какъв цвят обаче. Но със сигурност ще я боядисам  Peace
Да, великденска елха  Mr. Green
Poliiii, там ще ми излязат ли по-тънко от 5 лв. за  брой? Щото съм много стисната  Blush

Сигурна съм, че за 5лв. цяла кора яйца ще си купиш  Laughing

# 113
  • София
sharpy, уникално готина торба!  Heart Eyes Имаш златни ръце!   bouquet

# 114
  • bad@ss
Аууу,  sharpy, талант!! Много красива и оригинална, браво!  Heart Eyes

Аз ще събирам xxl евтини дънки, за да съшия и да тапицирам един стар диван за детската  Peace
После ще показвам и аз.

Poliiii, объркала съм се, имах предвид 4 за 5 лв.
Една дружка към Джъмбо ме напрати  Peace

# 115
  bouquet Благодаря ви, момичета, чак талант.. силно казано. Следя подобни теми за шиене, защото съм любител шивач, ама съм много далеч от баш майсторите  Wink
Във Фреата, в залата по левче предимно за това ходя - да взема няколко чифта дънки, за да ги разрежа после и да сътворя нещичко.
Сонатке, и аз имам на идея да си правя нещо като покривало, ама за спалнята. Намислила съм го да е на квадтрати с различни цветове дънки /имаха някакво име тези квадрати, ама сега не се сещам/
Подобно на тази торба, която ших миналата година пак за едно детенеце /Деничка/, само че разбрах че майка и я ползва лятото и за плажна чанта  Laughing
Скрит текст:

# 116
  • Пловдив
sharpy, без да преувеличавам...
Защо не си направиш страничка и да ги продаваш? Лично аз с удоволствия пазаря такива неща, когато са на поносима цена, наскоро в една страница такава платняна торба с цип...30лв.  Shocked
Аз мислих напред да взема така нещо евтино и да дам на мама плата за направата на подвързия на книги, защото навсякъде се предлагат от 18лв. нагоре, а за мен това са много парички...освен това се включвам понякога в различни благотворителни базари и такива ръчно правени неща от нищо-нещо са благодатни...

# 117
  • bad@ss
Оо, от дънки стават много оригинални чанти и за рамо  Heart Eyes Heart Eyes
Лятото с едно бяло потниче и различен тон дънки - бижу.

sharpy, пачуърк май имаш предвид  Hug

Аз ей така - урбулешката ще я карам, че основно ме мързи  Blush

От мен една... коледна тава  tooth

Последна редакция: чт, 26 мар 2015, 21:25 от ЛуДната соната

# 118
  • о`майна лунна нощ е
sharpy - прекланям се пред таланта и креативността на хора като теб! За да може от нищо да излезе нещо толкова красиво, трябва да ти идва отвътре и да си сръчен в ръцете. Аз съм от категорията ахкащи. Не съм родена да държа ножица и игла, но това не ми пречи да им се възхищавам на воля.
ПП - споделям мнението и на другите момичета - превърни хобито в допълнителен доход.

Последна редакция: чт, 26 мар 2015, 21:46 от `ТуиГ

# 119
 newsm51 Лелеее, благодаря на всички Ви, направо се разчуствах, не знаех че така ще ви впечатля с тези торби. Много мило ми стана!   bouquet
Ще ви ушия по една и на вас  Grinning
Дънки по левче - бол.
Извинявам се пак за отклонението от темата

Общи условия

Активация на акаунт