Нашите second hand находки - тема 28

• 62 959
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
ЛуДната соната, имаш си термокани, не съм ги гледала отвътре  Heart Eyes термоса и термоканата се различават само по това, че първото е само с капаче отгоре, а другото си има улейче, т. е. е с формата на кана  Joy отвътре са еднакви  Peace

# 91
  • Пловдив
 ЛуДната Соната, този магазин в посока св. Петка, ми е най-близо / аз съм в Тракия/.
Аха, сега видях че си писала, сигурно за същия магазин става въпрос  Party Ще се ходи

# 92
Там са си, ама аз докато евентуално ида до Пловдив, я камилата, я камиларя  Tired

# 93
  • bad@ss
Ех, мамка му  Rolling Eyes

Някой ако има ходене днес, утре, вдругиден да ти вземе едната освен.
На мен физически ми е невъзможно. Щях да ти взема. Дори да не ти хареса особено, за 3 лв. щеше да ти върши работа поне.

mystic woman,
ти холна маса намери ли си? В ХОБИ съм писала, че има мнооого мебели, ама пък точно холните маси масово са покрити с... фаянсови плочки  Crazy Иначе на височина са точно като за Туиг  Mr. Green Но какви скринове имааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 26 мар 2015, 10:38 от ЛуДната соната

# 94
  • Пловдив
Не съм...ама и не знам какво искам,та  Crazy Blush чак си мисля,че аз не съм редовна...Само за нас няма ни маса,ни пердета,ни килим  ooooh!

# 95
  • Пловдив
Сонатка, мисля, че тези гърненца с боровинки ги видях предния ден /стояха на масата  до входа посредата където е/...
аз пък като ходих до пробната видях един огромен куфар от едно време...ама не видях цена и не питах...много ми хареса  Heart Eyes
и да те питам нещо, като събера 10 стикера трябва наведнъж да ги използвам нали?
Аз ходя само на този Маниер на 6 септември, защото ми е удобен.
Оня ден се загледах по онзи на Рум-а през автобуса, но едва ли скоро ще сколосам до го посетя.

# 96
  • bad@ss
Видяла си едно подобие на сандък, което някой безмилостно е оплескал с розово по катарамите, а аз планувах да превърна в холня маса? Качено върху едни шкафове, нали? Около 100 лв. цена ми се върти  Peace
Кокошката може да не си видяла по-рано, понеже клиентка я е съборила, но не я е платила и са я прибрали, за да сглобят и залепят едното яйце. Сега е по-ефектно дори  Heart Eyes

Да, минимум 10 стикера и покупката да е за толкова поне  Peace

И пак да повторя - картите не важат за намаленията  Confused

# 97
  • о`майна лунна нощ е
Сутринта излезнах със синьо-зелен панталон и лилава блуза. Шалчето май мен е чакало  Mr. Green
Скрит текст:

Ходих да видя термоканите. Всички имат по нещо, което ме отказваше да купя някоя от тях. На едната в дъното на стъклото се виждаше някаква резка - дали е пукнато или се е получило при изливането на стъклото ... не се знае. Уплътнителната гума на капачката също даваше фира. На втората капачката беше декоративно пукната. Всички имаха олюпвания на защитния слой - не пречи по никакъв начин на напитката /няма допир с нея/, но се нарушава топлоизолацията на каната по този начин и ефективността й спада. Тази, която беше на рафта горе - най-скъпата /цели 4 лева/ и тя беше в подобно състояние.

# 98
Вярно теб е чакало шалчето, супер си отива ...

# 99
  • bad@ss
Ходих да видя термоканите...

Ще си умра от срам  Embarassed

В интерес на истината ги видях, но не съм ги разглеждала  Blush

Повече нищо конкретно няма да обявявам, че да не стават така пътеки напразно, съжалявам  Peace

# 100
Здравейте. Искам да споделя с Вас една информация за любимата ми верига Шик-Шик в София.

ул. Искър 4
ден на зареждане- понеделник

ул. Искър 3
ден на зареждане- вторник

Зареждането на магазина на "Искър" 4 е в четвъртък. Wink На другия наистина е във вторник.

Написала съм това, което пише в новата им брошура, може там да са объркали нещо.

Аз не хода точно в тези два магазина и нямам лични впечатления кога е зареждането.

# 101
  • София
Обаче пък си намерих елхааа...
Човек, ако някой ми донесе в къщи нещо такова, го изгонвам със все него и сменям ключалката  Mr. Green

Чух се с човека от Асеновград, в събота отиваме, ако оправят колата. Ще гледам за барометри.

# 102
  • bad@ss
И часовниците!

Попитах къде да потърся по-евтини стиропорени яйца, за да я украся. Самата елха не съм я предлагала на никого  Peace

# 103
ЛуДната Соната, Великденска елха ли ще украсяваш? Моят мъж по Коледа дразни щерката с упорито настояване да боядисват коледни яйца:)

# 104
ЛуДната соната, в магазините по 1лв. няма как да няма такива яйца  Wink

Общи условия

Активация на акаунт