Нашите second hand находки - тема 28

• 62 927
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Leaves, благодаря за описанието!

Сонатке, имай предвид, че толкова големи елементи понякога не вървят добре на пердета. (Не знам какво е тишлайфер, но ако е покривка, стои чудесно на масата с кокошката  Peace)

# 31
  • bad@ss
Аз много по пердета не си падам, но това ми се струва, че е късичко кухненско перденце заради по-широкия и набран шев на едната дължина. Тишлайфер е покривчица, да, каренце  Peace
Това е много дълго, та ще го режа на две Simple Smile
Много пролетно и великденско ми се видя с тия китки.
Имаше и две бели на черни кучета, ама по пет и кусур на парче ми досвидяха. Това нямаше и два лв, а ще ми излязат две. Супер.

# 32
  • о`майна лунна нощ е
Да си призная заглеждала съм се по мебелите, но "твоят" ми се губи. Само си ги гледам и чакам да ме потърси "моята" холно/трапезна маса. От снимките на килима, скрита под покривката без трохи, се намира домашната масичка, която си отнася високоалкохолните сбирки и ежедневното хранене на семейството. Иска ми се да я сменя, че почна да се люпи фурнира на места, ама върши работа още и категорично няма да замине в камината скоро. Разтегателна е, има рафтче отдолу да си събирам натуриите от брошури и вестници и ако ще я сменям, ще е с нещо подобно като функции. Още не сме се запознали с него.

# 33
  • София
... домашната масичка, която си отнася високоалкохолните сбирки и ежедневното хранене на семейството.
Освен това на такива ниски маси ми се струва, че човек яде по-малко, понеже много се сгъва и коремът му пречи  Laughing

# 34
  • Варна, Пловдив
Ох, момичета, такива красоти показвате, защооо не съм в Пловдив! Аз си търся някаква ваза за коридора да стои на пода и трябва да е голяма, не знам какво искам, тя трябва да ме намери  Mr. Green
Да се включат момичетата от Варна за такива магазини, знам само за един до Чаталджа (тук разбрах за него), но ми е много далеч и още не съм го посетила.
Продължавайте, толкова ви се радвам на покупките Hug Grinning Grinning Grinning

Ех, че съм забравана - и магазина на колхозния знам.

# 35
Отново страхотни находки и отново едно памучно сако, оглави личната ми класация  Heart Eyes

jadi24 , казахме вече на Колхозния къде има едно такова магазинче, а там има и разни битак-дядовци и чичовци + доста антикварно-клошарски магазини, ако ти се занимава може да ги пообиколиш и знае ли човек ... някоя находка ...

# 36
  • bad@ss
`ТуиГ, още ги дъвчеш тия трохи, значи  hahaha
Аз казах, че моите покривки са вечно покрити с трохи  Peace

Колко висока е една холно-трапезна маса?  Blush

В другите Маниери погледна ли? Особено на "Преслав" - в мазето. Има маси там  Peace

Узи, не знам да се яде по-малко, ама мен после коремът ме боли повече  Laughing

# 37
  • Варна, Пловдив
Отново страхотни находки и отново едно памучно сако, оглави личната ми класация  Heart Eyes

jadi24 , казахме вече на Колхозния къде има едно такова магазинче, а там има и разни битак-дядовци и чичовци + доста антикварно-клошарски магазини, ако ти се занимава може да ги пообиколиш и знае ли човек ... някоя находка ...

Да, после се сетих за него, утре имам път натам. Благодаря,  Simple Smile

# 38
  • о`майна лунна нощ е
==
Освен това на такива ниски маси ми се струва, че човек яде по-малко, понеже много се сгъва и коремът му пречи  Laughing

Широко разпространена заблуда, чието опровержение съм лично Аз. Откак сме се събрали с благоверния, се храня на въпросната ниска масичка. До преди това при съжителството ми с родителите, масите у дома са били винаги високи-трапезни. Та - преди десетина години ме дадоха  47 кила, сега сигурно гоня 53/54. Вследствие на тази промяна, р-р S е все по-недостижим за мен, сприятелих се с М и открих топлата вода в лицето на любимите магазини за находки. Сега имам един жесток панталон в крещящ цвят, но чакам да се окръгля още малко и ще го сложа  Mr. Green

Сонатке, то майтап да става с тия трохи  Mr. Green Hug Нали трябва да разтриваме клавиатурите за нещо. Не съм гледала на Преслав, дори не подозирах, че имат катакомба с подобни неща. Грабнах си ония ракиени чашки от кристал и драснах.
Ти да се оправяш! Пари се вадят, но здравето никой не връща.

ПП - холно-трапезната маса трябва да е точно толкова висока, че да не пречи да гледаш "плазмата" в другия край на стаята, но и да не се сгъваш на 4, докато се храниш. С две думи - идеална височина няма. Всичко зависи кое на какво ще ситуираш  и да намериш идеалното разположение диван-маса-телевизор.

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 15:55 от `ТуиГ

# 39
  • bad@ss
Ем, да, мерси  Hug
Аз точно от ГГЗ си патя в момента. Сега ще ме огледат и отпред и отзад, та да видим къде съм се охлузила толкова  Confused И най-много ме тревожи не друго, мамка му, ами дали ще се ветролейкам по гол дирник пред арабските студенти  Blush

На Преслав значи отивай. Сега, докато са намалени. Аз днес си харесах много яка картонетка на "6 септември", ахх! Ама стига съм се правила на тъпа и кьорава. Нито ми е нужна, нито имам къде да я дяна. Ама, ха! Малко реализъм, хайде...

Сега те дочетох...

У мама като отидем, ям на холната маса - седнала на пода. Егати удобното. Много удобно. Сериозна съм.

Вижте на какво попаднах. В Асеновград. Ходил ли е някой?  Blush
И особено ме заинтригуваха столовете от гожа и метал  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 16:13 от ЛуДната соната

# 40
Чудя се къде избягахте,Сонатке,приятелка от там купи колелета на децата,много е доволна,аз още не съм ходила,но се каня!

# 41
  • bad@ss
Еее, супер!!

А цените? Сподели ли как са цените?

Секция "антиквариат" ме прободе в сердцето - съвсем буквално  Flutter

# 42
Ми нещо от сорта на 50-60лв бяха колелетата-16-ки,но това беше миналата есен,идея нямам и колко са им актуални снимките на сайта!

# 43
  • Пловдив
Ха... Laughing ММ ми показа тоя сайт и да сме ходили,че и той искал колело Peace

# 44
  • bad@ss
Я идете! Угоди му на ТМ  Mr. Green
И после да кажеш как вървят джунджуриите и мебелите   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт