Нашите second hand находки - тема 28

• 62 932
  • 755
  •   1
Отговори
# 60

Ти имаш някаква талант в "ровенето" из антиквариатите, Сонатке, според мен може да се получи един добър бизнес! Wink

# 61
  • bad@ss
Да вземем да се обединим и да си отворим едно сдружение, една взаимоспомагателна каса и да действаме освен  Joy

# 62
Ето пак снимка на якето,аз още търся дънки.Гадното е,че вече изнесоха лятната стока и дънки няма.Накрая детето се оказа затрупано с блузи,а всички долнища и дънки са малки.Ще видим тези,които съм поръчала какви са Praynig,че съм дала доста пари,но така от чуждите сайтове,поне аз никога не мога да улуча размера на дрехи и обувки.

http://www.img-share.eu/main/image_view/IMG_20150324_174146BI6yyaA.jpg.htm

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 20:16 от gitadam

# 63
  • bad@ss
Аз пак виждам кафявата пола  Simple Smile

За детски дънки... За Фрея се сещам - на четвъртъка.

# 64
  • София
Да вземем да се обединим и да си отворим едно сдружение, една взаимоспомагателна каса и да действаме освен  Joy
Да, само дето само ще купуваме и ще ни се свиди да продаваме после  Mr. Green

# 65
  • София
Ето пак снимка на якето,аз още търся дънки.Гадното е,че вече изнесоха лятната стока и дънки няма.Накрая детето се оказа затрупано с блузи,а всички долнища и дънки са малки.Ще видим тези,които съм поръчала какви са Praynig,че съм дала доста пари,но така от чуждите сайтове,поне аз никога не мога да улуча размера на дрегюхи и обувки.

http://www.img-share.eu/main/image_view/IMG_20150324_174146BI6yyaA.jpg.htm
Вижда се снимка на поличка  Thinking

# 66
Вече мисля,че оправих линка.Якенцето е Мads and Mette, a блузките на НМ LOOG и Warner Bros Studio Store

http://www.img-share.eu/main/image_view/IMG_20150325_201249LfbrZc3.jpg.htm

Чудя се,защо купувам толкова блузки,които ще носи чак след 2-3години?????

И този линк не ми излиза Thinking

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 20:29 от gitadam

# 67
Аз виждам само две тениски в линка Simple Smile
Явно ВУ е зависимост! Щом пазарите и занапред  Mr. Green

# 68
Здравейте! Знаете ли дали за всички магазини Мания важи промоцията им, която видях в магазина в Дружба - 40% намаление при закупуване на 50 кг?

# 69
  • о`майна лунна нощ е
Това ми пририча на промоция за прекупвачи. Как изобщо средностотистически клиент в лицето на 50 кг. жена би извлачила теглото си срещу 40%.

# 70
Здравейте. Искам да споделя с Вас една информация за любимата ми верига Шик-Шик в София.

Онзи ден ми дадоха нова рекламна брошура. Имат вече нов магазин в София на кръстовището на бул. Мария Луиза67 и ул. Кирил и Методий.

Ето адресите на другите Шик-ове и дните им на зареждане.

Красно село, бул. Цар Борис 3 номер 119
 ден на зареждане-понеделник

бул. Христо Ботев 85
ден на зареждане- понеделник

ул. Искър 4

ул. Искър 3
ден на зареждане- вторник

ул. Алабин 27
ден назреждане- сряда

ул. Софроний Врачански 25
ден на зареждане- четвъртък

кв. Надежда, бул. Ломско шосе 166
ден на зареждане- четвъртък

бул. Мария Луиза 67
ден назареждане- четвъртък

И да направя едно уточнение. В Шик-а на Красно село има втори етаж (нещо като зала Б при Маниите) и там се качва останалата стока от предната седмица, но килограма на половин цена.

А в Шик-а на Софроний цената в първия ден тръгва от 16лв/кг и стига до 2 или 4лв'кг не помня точно. Там са ми казвали, че се праща каквото остане непродадено от другите Шик-ове. Понякога се намират много интересни неща, но понякога са страшни парцали.

Ето и как вървят цените в Шик по дни

първи ден- 26.90

втори ден- 23.90

трити ден- 20.90

четвърти ден- 15.90

пети ден- 11.90

шести ден- 7.90

Дано съм била полезна.

# 71
Здравейте. Искам да споделя с Вас една информация за любимата ми верига Шик-Шик в София.

ул. Искър 4

ул. Искър 3
ден на зареждане- вторник

Зареждането на магазина на "Искър" 4 е в четвъртък. Wink На другия наистина е във вторник.

# 72
От време на време хвърлям око на темата и тези дни отново ме зарибихте с вашите попадения, та минавах покрай Хумана и реших да вляза. Беше ново зареждане и брутално се бяха оляли с цените - 22 лв. за дънки с 2 липсващи копчета от 3 и дупка на чатала, която няма шанс да се оправи и да не се вижда.. Ризи по 15 лв... едно ефирно (прозрачно) блузонче, което няма да го хване кантара ако е на кг. - 19лв.. май ще ми е за последно влизането в Хумана...

# 73
  • София
Зареждането на магазина на "Искър" 4 е в четвъртък. Wink На другия наистина е във вторник.
Това откога е? Сигурно е нещо ново... Но като се замисля, поне от 1 месец не съм ходила там.

# 74
  • Пловдив
Сонатке, почти всеки ден минавам покрай този асеновградски магазин, а след него има и за дрехи ВУ  Mr. Green
Намира се накрая на Асеновград посока Първомай  Peace
Може някой път да те натоварим с моя мъж и цял ден с теб да обикаляме ВУ, понеже нямам приятели тук /в Асеновград/, мъжът ми не влиза в такива магазини, а аз сама няма как да тръгна на разходка и ги пропускам....
Вчера таз кокошка не я видях в Маниер-а, видях едни малки пиленца  newsm78
До кога важат тези -25%

Общи условия

Активация на акаунт