Нашите second hand находки - тема 28

• 62 932
  • 755
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Мими26 , шалът е страхотен  Peace

Аз днес съм мега доволна  Crazy

При една дузина найлонови торби, които имам, купих тази заради десена
Скрит текст:
Фрея Четвъртък пазара - 0.99лв.

Риза чисто нова
Скрит текст:
магазинче в една от уличките на малката главна - 2лв.

Това нещо ще го ползвам като саксийка, за клонка с хартиени цветя
Скрит текст:
Маниер - 2 и нещо
От там взех една страхотна порцеланова панда /сестра ми събира панди, подарих й я преди да успея да я щракна и тя беше 2 и нещо/

И една страхотна блуза/риза долу с ластик  Heart Eyes като се облече се вижда красотата й
Скрит текст:
Маниер - 5.30лв.
Вече си имам и карта  Mr. Green

Ходих и до Фрея срещу ПУ...е няма такива цени  #Crazy те и преди бяха завишени, но сега са се оляли просто...влезнах и в едно магазинче в близост на Капитан Райчо набелязах си едно по-късо сакенце...ако другата седмица ме чака може и да го пробвам...търся си някакво по-ежедневно и или якенце до под бюста...ама удрям на камък. Харесах едно розово сако в Куин-а на Пешеходния мост...30лв.  #Crazy ooooh! и там са се взели много на сериозно, ризите масово бяха по 15лв., а нещата повечето са им HM, аз при намаление чисто ново ще го взема на тая цена/та може и на по-ниска/.
В Манията /Поща/ мерих един летен дълъг панталон, но дъното беше много изсулено и не го взех.

ЛуДната соната   bouquet за темата!

# 16
http://prikachi.com/images.php?images/961/8003961k.jpg
В петък сме на Рожден ден,днес си намерих страхотни находки. Излязоха почти без пари, а днес е ден на зареждане. Ризката няма 100 гр,а полата излезе 4лв.  Като се накича ще постна. Peace

# 17
Sharpy,направо се влюбих,  всичко ми хареса!
Благодаря за новата Тема!

# 18
Благодаря за новата тема!Страхотни неща сте показали! Simple Smile Да са ви честити!

# 19
  • София
Leaves, за Света Троица в София ли говориш? Къде се намира магазинът? Мога ли да стигна с метрото?

Сонатке, мисля, че от Маниер трябва да ти издадат една златна карта и да си пазаруваш на воля.  Mr. Green Толкова клиенти им изпрати...
Понякога много ви завиждам, че си имате такива магазини, но в повечето пъти тайничко си казвам, добре че нямам наблизо. От около 6 години живеем в настоящото си жилище, но вече е препълнено с всякакви неща и ако трябва да внеса още нещо, благоверният или децата ще трябва да напуснат  Crazy

Мими, много са хубави детските дрехи!

(От предната тема), не се изразих правилно - много обичам да гладя - това ми е любимото домакинско задължание, просто с ризите не се справям много добре.

# 20
Ellah, вчера мернах един магазин до Трапезица, на който имаше надпис "Мебели", ходила ли си до там  Rolling Eyes

# 21
  • София/Севлиево
И aз блaгодaря за новaтa тема. Остaнaх приятно изненаданa, че в Габрово има два Мaниерa, проблемa е че идея си нaмaм как да нaкaрaм мъжa ми да идем до тaм щото кaто знaм Гaброво колко е голямо и aко не сa близо до ценрърa едва ли ще искa. ..А пък и кaто рaзбере, че сa ВУ съвсем ще се откаже. Ей сега отивaм да събирaм дрехи дето няма да ги нося, които ще идaт в кошa, ама кaкво да се прaви, кaто ми постaвихa условие, aко искaм нещо ново да изхвърля нещо стaро. ..Та тaкa. Хубaв и успешен ден от мен Simple Smile

# 22
  • bad@ss
Ха ха, идвам с радостни новини точно от Маниер  Joy Joy

От днес - -25% на мебели и дрехи.

До няколко дни отварят магазин в Русе. На улица "Липник" 52  bowuu

А до месеца - два и в Стара Загора ще си имате Маниер (адрес не ми казаха, но ще ми кажат)   bouquet

И с една великденска кокошка си дойдох.

И с един тишлайфер, който ще кръцна и ще си направя два, щото май е перденце  Mr. Green

И с много положителни емоции от посещението и престоя  Peace Обичам ги тези двамата на "6 септември". При такова посрещане и отношение, не ми трябва златна карта   bouquet

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 11:19 от ЛуДната соната

# 23
  • Пловдив
Чудесни находки, момичета! На мен мипредстои разчистване на зимни дрехи и пролетен тур. Дано сепохваляс нещо. Бедата е, че почти винаги бързам, та не ми се съблича да меряя и се отказвам от покепка, а после си страдам за пропуска, защотото дрехата обикновено не ме чака Naughty

# 24
Leaves, за Света Троица в София ли говориш? Къде се намира магазинът? Мога ли да стигна с метрото?

Можеш, ако от К. Величков хванеш нещо за 2-3 спирки или от Вардар повървиш пеша. Търговски център Глобус се води сградата, може да видиш в гугъл точно къде е и как ти идва разстоянието. В същата сграда има бонус Мания и Мъпет маг.  Crazy

# 25
  • bad@ss
Е! Курдисах ги предпразнично  Flutter

Да боядисам яйцата в различни цветове? А? Или да си ги оставя така?  Blush
Много ми харесва така кокошката... Май ще я запазя, за да мога после да си я кича в кухнята и да не е толкова тематична, да.

Да кажа само, че видях 3 термокани на "6 септември". Двете са чисто бели, а третата има и шарки. Точно тя най-много ми хареса, макар че беше леко поочукана. Ама след двете алфи-та, просто вече си е натрупия да купувам и още. Хубави са, да знаете! Около 3 лв. Подобни на тази   (по спомен  Blush Трябва да се науча да снимам по-интересните неща) Heart Eyes

А, сетих се още какво ми направи впечатление  Blush Две гърненца, много сладки, пълни с много ефектни червени и сини боровинки. Амааа - много сладурски!!! По 2 и 20 някъде. За някоя по-рустик кухня  Heart Eyes В моята няма да са си у дома  Confused

# 26
  • Пловдив
Ей,Сонатке...ти на работа не ходиш ли  Laughing Wink

Нали в четвъртък е зараждането в този на 6-ти септември Rolling Eyes Освен довечера да замъкна ММ до там  Thinking

# 27
  • bad@ss
Така, като ме гледаш с каква скорост харча, дали не ходя  Joy
Щом знам, че днес е сряда  bowuu

Болничка съм  Confused

# 28
  • о`майна лунна нощ е
Да оздравяваш бързо!
Като има намаление на мебелите .... да си дойдем на думата с твоя бюфет. Там ли го фиксира и не ти ли е по джоба вече?

# 29
  • bad@ss
Там е, да Simple Smile
Може да си го видяла  Peace
В момента е тикнат в ъгъла до вратата към по-малкото помещение (с пробните).
150 лв. ще е с намалението, НО ми предстоят едни болнични процедури, които ще ми струват двойно  Crazy
Вече няма да събирам - винаги се отваря дупка  Confused
Днес го гледах, нарочно - за да си втълпя, че вече не ми се струва тъй хубав  Sunglasses

От този тип е:
https://img1.etsystatic.com/049/0/7825084/il_340x270.710984233_cjb7.jpg

Но доста по-светъл и поизносен, с много готини чекмеджета  Peace

Общи условия

Активация на акаунт