Нашите second hand находки - тема 28

• 63 005
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
Няма Сонатке Бултекс в нашия град.Жалко,че днес не погледнах дамските дрехи,а само дънките.Другият път ще ги погледна.В Хали има ли нещо свястно.Лили,честити играчки на малката ти дама.

# 511
# 512
записче  bouquet  bouquet  bouquetаз предимно във Фреа пазарувам и винаги съм доволна...

# 513
  • bad@ss
Намират ли се из ВУ двойни долни чаршафи, че голям гаф направих  Blush
Изхвърлих си всичките налични долни и ги замених с такива  Close
И сега всичките ми "нови" са с разшити ръбове и бримки за няма и 2 месеца ползване  Tired

# 514
Сонатке, намират се, само че са все с ластик, поне аз само такива съм намирала Peace

# 515
  • bad@ss
Точно с ластик ми трябват  Peace
Трябва да си заделя ден само за обиколка за чаршафи.
Те реално са ми нужни не повече от три, ама да са двойни.

# 516
Сонатке,зависи колко ти е голяма спалнята и повечето са изкуствени материи. Аз за нашата търсих 220-240 няма никъде поне във фреите. Минах през фраша на евмолпия да видя за играчки но вече нямали намаление само на дрехите.

# 517
  • bad@ss
На клик-клак спим, че ни е малък апартаментът и спалнята е детска  Peace
Тези, които съм показала по-горе са 160x200x25 см. и му пасват почти идеално.
Аз на Фреите се надявах, пу  Tired
Я да видя Икеа, ама много скъпа доставката май там  Confused
Може би по Маниерите трябва да мина. Там пак ще са икейски повечето. Че и много по-добри.

# 518
  • София
Икейските са много хубави, аз писах, но после изтрих, че не знам до колко е подходящ за темата поста. И за детето и за нас от там съм взела с ластик, здрави са, приятни на допир. Но така не мога да се ориентирам точно кои са нашите по картинки, мисля, че трябва да е този модел за спалнята, че помня, че не бяха мн скъпи http://www.ikea.bg/textiles/Bedding/Bed-linen/Sheets/22399/23530/

# 519
nanina_87_ аз в този на Евмолпия досега не съм виждала играчки,от всичките този ми е най-анти!Залагам надежди на този до Руския Клуб,ако утре времето е ОК,ще го посетя,ако ли не,оставям си го за петък,дано им важи до тогава намалението!Странно е,че не са имали 50% на всичко,понеже аз това го видях във фейсбука,пише си за всичко!

# 520
  • bad@ss
Има в Икеа като за нас, да.
И доставката не била чак толкова скъпа. Оставям като вариант  Peace

# 521
  • Пловдив
nanina_87_, какво е намалението във Фраша на Евмолпия? И знаеш ли до кога е?

Liliq_Zlatna Аз съм виждала там играчки /пред касата са обикновено/.

# 522
  • Gotham City
Намерих рокляяя!!! Във Фреята, страхотни неща има!!! 40лв беше, още я нямам на снимка, но е много сладка  Heart Eyes остава да намеря шивач за малка корекция

# 523
  • bad@ss
В коя от всичките Фреи?
Да ти е честита!  Hug

# 524
  • Пловдив
Сонатка,идва ли към Тракия да разгледаш магазините?

Мярнах сутринта на този в РУМ-а 50% на всичко Wink

Общи условия

Активация на акаунт