Отговори
# 105
  • Варна
Аз купих Колев и Колев  Cry Sad ама така е като не един път не прочетох инфо  #Cussing out

http://www.k-k.bg/sport

Нали няма да навредя на детето  newsm78

Няма, спокойно. Синът ми имаше точно такива. На 8ми ден им правих рекламация за скъсан шев, след още 10 чисто новия чифт, с който смениха нашите също беше в това положение и аз реших, че повече няма да се разправям. Масово буйките са точно с такъв цип отдолу.

# 106
Юлианка, няма да ги носи цяла година я, ще ги надрасне бързо и тогава други, само където са с цени като за големи. В момента сме 17/18, а носи маратонки 18/19, пъхам на студа по два чифта чорапи и само се кикерчи, не стои много стабилно. Докато проходи знам ли кой номер ще е.

# 107
yulianka ,защо не ги харесваш?

Много противоречиви мнения видях вече,а и май не съм уцелила номера и са му големи

# 108
  • Пловдив
Не са лоши буйките на КК.Ако не му пасват като номер,ги пусни Продавалника

# 109
Пак благодаря мамчета Simple Smile Hug

За обувки - нашите не са буйки, от този тип но затворени [img] http://detskiobuvkinainai.unas.bg/shop_ordered/4079/shop_pic/A33 … me=1393600815/img].Брат и проходи с такива- но на happyfeet те са същите -сега погледнах че и на малката са happyfeet нещо съм се оплела  #Crazy.много да стабилни и нямат износване,отпред са с гума и като пълзят не се повреждат.

# 110
Обувам му ги сега с 2 чифта чорапи поне да му е топло на краката като излизаме 17-18 номер са и сте прави че бързо ще ги запълни

# 111
Здравейте и от мен.
Мама Сънчо, големи неволи с тези болести! Дано всички болни са оздравели.
За храненето - сутрин кърма, обяд зеленчуково пюре - правя като количество малко бурканче, но не винаги го изяжда, а когато го изяде, не давам повече Rolling Eyes, следобед - каша плюс плод, като кашата я правя 150-160мл вода в нея 2 с.л. брашно /каквото там ще давам за деня/ и варя. Прибавям пюре от плод на око, какъвто имам готов или каквото съм направила. Пробвах я със сурови преди 1-2 седмици, не искаше. Другата седмица ще пробвам пак. Вечер - кърма. До сутринта ако се наложи през нощта - също. Нямах намерение да замествам хранене до годинката, но малката категорично си иска пюрето и кашата и това е. От време на време хапва и кърма, но не всеки път. Не давам междинни хранения, защото пробвах с плодове, но после не си изяжда пюрето или кашата, така че ги махнах за сега от менюто  chef. Относно това какво ядем - малко неща, но аз съм изключително внимателна със захранването след перипетиите в началото. Зеленчуци - картоф, морков, пащърнак, тиква; плодове - круша, ябълка, банан; каши - оризова и елда, сега ще въвеждам киноа; месо - пуешко, но само захраних, не давам иначе. Включих зехтин и магданоз. Глутен и млечни ще е след годинката или към 11-ти месец. Вие какво давате?
Гледам обувки обсъждате. Ние още не се изправяме, така че за сега ще събирам само мнения. Обувки купувам още от тези за красота, които никога не стоят на краката /както и чорапите/. Мислех, че като обувам обувки няма да си сваля чорапите, но не е така - сваля ги направо заедно Laughing
Елфита, когато видях поста ти за пръв път ми се прииска да натисна бутона "харесва ми".
Любито, не зная за бойлер какво да ти препоръчам, но и в двете къщи сме с Теси. Нямаме проблеми за сега. И двата са купувани преди около 3-4 години.
Лаленце, много голяма сладуранка Еличка Heart Eyes Много сте пораснали.

Последна редакция: вт, 31 мар 2015, 23:46 от tara 2

# 112
# 113
  • Пловдив
Добро утро Simple Smile
И аз вчера взех на МС буики 19-ти номер големички са,но да изкара повече време с тях докато мога да му взема обувки.И за навън и за проходилката.

# 114
  • София
Добро утро! Днес май повечко ще попишем, дъждовно е.

Вкъщи Борко е обут с чорапи. Сега като ви прочетох, се засрамих и му обух и едни терлички. Че ще ги събуе е ясно на всички  Mr. Green Аз харесвам обувките на Колев и Колев. Не сме имали проблеми с каката, носила е буйки, обувки, ботуши, пантофи. За мен е важно обувките да са от естествени материали, да са с твърд форт и евентуално анатомична стелка. Кецове и маратонки не харесвам. Всичките спарват крачетата. С новите моди не съм запозната, не мога да кажа. Навън бебето е обуто с едни меки ботушки от Джъмбо, но те са само за топлина, ще взема нещо за да стъпва, защото му се иска.

Дали днес е подходящо за мол? Не съм стъпвала от януари. Софиянки, какво ще кажете за една среща на закрито в това дъждовно време?

# 115
  • Варна
Добро утро!
Ние пак имахме много тежка нощ. Дребната започна да приплаква насън след 10 вечерна и в 1 беше кулминацията като се събуди със зверски рев и писъци. Дра се повече от час. Баща й я разнасяше на ръце, оригна се, после хълца половин час. Много, много плака. Сигурно събуди половината блок, че е много гласовита. Идеми да я удуша тая докторка. Защо ни спря лекарствата при поставена и потвърдна диагноза?! Този супер скъп сироп, който пием, за нищо не става!

За буйките - Ади се изправя, но все още стъпва само на пръсти. Вкъщи е по чорапи и въпреки кривенето на крачетата така ще я оставя по прпоръка на ортопеда за превенция на плоскостъпие. Навън не я слагам да стъпва, но е с едни гуменки, които показах наскоро. Буйки за прохождане още не съм купила, защото не знам какъв номер да купя и за какъв сезон - пролет или лято. Като започне да стъпва добре и има смисъл да я оставям да стъпва и навън, тогава ще купя. Сигурно ще са на Колев и Колев. Малко я позакъсахме финансово.

# 116
Добро утро:-)

Гледам оживи се форума:-)

Марбела много ми е мъчно за вас и беби- няма ли начин да си върнете лекарствата.

Аз цяла нощ сънувах кошмари за малкия -мислех че съм се поуспокоила но вътрешно ще полудея. Ох незнам дано поне късогледство няма. Акъла не ми го побита нищо му нямаше до сега и сега изведнъж уфффффф
 За
Аз за МОЛ аз ходя само в Парадаиз най ми допада и е някак по спокойно. Има и забавление за децата.
Каблешков не ми е по сърце въпреки че ми е по близо.

Хубав ден от мен

# 117
Здравейте момичета, за МОЛ много далече са ми всички, там се ходи само в почивните дни семейно и то рядко, през деня сме в кварталните прерии.
Я да ви питам, с какво миете ръцете на бебковците, аз използвам един миещ лосион на Юриаж без сапун от техния комплект, защото пипаме навън по люлките и детските площадки разните там неща. Търся други щадящи гелове или нещо си там, течните сапуни на Бочко и сие нещо ме притесняват. Не знам колко е подходящ, но не намерих друго решение, няма проблеми по кожата, но миенето с него е само след разходки, че като знам аз къде пипам навън - брави, врати, пейки, люлки, здрависваме се с този онзи ....
Марбела, това с коремчето е гадна работа. Сигурна съм, че правите всичко по силите си. Дано надрасне тези проблеми скоро или да попаднете на кадърен гастроентеролог  Praynig
И, намерих две противоположни мнения в нета за бебешките буйки и прохождането. Едното е на известен ортопед, за който бънджита, проходилки, използвани буйки, високи глезени и т.н. не са проблем. И друго, според което всичко това е проблем и трябва да се оставя бебетата на самотек, когато природата си кажела думата за ставане, лазене и т.н. Ами то ако я чаках сама да седне, ревейки в опитите си да се поизправи, то кога ли щеше да стане и още не става де. Но сама си седна без подпорки, НО с моя помощ. Така седи и в количката, не се обляга назад, освен ако не спи. Та и за буйките с цип, без цип, такива онакива, да луднеш от информация  #Crazy
Днес ще предложа мучащото от пюре на Хип, къде да го търся чисто и неопетнено. На витрините всичко ми изглежда свежарско, ама знам ли какво е в действителност  Thinking. Рекламата ми идва в повече. Дайте предложения за "кравичката Милка", от къде я взимате?

# 118
Лили се придвижва и иска да ходи като е навън, само да я държа за ръце и си стъпва, затова на мен ми трябват сега. Мира от къде взехте кларкс? Аз се колебая между Nike airmax, Geox и Clarks. Къде в София има на тези марки обувки за прохождане?

# 119
За мен буйката е направена за удобство на майката ( прословутия цип улеснява пъхането на крачето). Ние навън сме с термочорап с парче кожа отдолу. Чорапчето топли, парчето изолира и не се хлъзга грам. Кецки или маратонки никога не бих сложила на бебе. Едно че спарва, две че е под глезена и дава лъжлива опора подметката а глезена се чанчи и три че са широки и кракът според мен се разпльоква и после бонжур дюстабан. За прохождане, ние ще сме по чорап и боса. После кожен сандал/обувка с придържан глезен и ортопедична подметка

Общи условия

Активация на акаунт