Отговори
# 495
  • Варна
Аз ако бях на твое място, щях да съм пукнала досега...
То така, ама както каза жената от спешното - така и така съм тук, докато чакам ви обучавам. Детенце разчита на вас, животът му е във вашите ръце. Права е, но е много трудно човек да запази самообладание в такива моменти. Не че е добре, ама понеже баткото ми е правил афектно-респираторни гърчове гледката не успя да ме паникьоса. И все пак да не дава господ да си мерим уменията да се владеем.

elpet ами не, не е уроинфекция. Два пъти изследвахме урина, перфектна е.

Всъщност ето и доказателствата, че си е било вирус. Единствен симптом Т, ама каква...  Crazy Няма сопол, няма кашлица, няма разстройство, повръщане, болки в ушите, червено гърло, нищичко... При това кръвна картина перфектна, изключая хемоглобина и желязото(но това не е ново за нас), урина перфектна, посявките от секрет от нос и гърло вчера излязоха - чисти. И Т мина точно след 3 дни. И зъб няма.

Знам си аз, че вирусните инфекции са с три дни Т и ако не мине, тогава вече кръвни картини прочие се назначават, ама пусто с тия 40 градуса дето не мога ги вкарам в пътя, не издържах.. Пък да постъпиш в болница и да не ти включат антибиотик в нашата държава звучи като виц.

Здраве да е! Благодаря на всички ви!

tara2 пък с тия памперси съвсем по-друг начин се чува това..  Ама не е от фуража.  Laughing

# 496
  • Варна
Привет!
Тъкмо се похвалих, че прояде и пак спря да яде  Sad
Снощи сложихме тънкия летен чувал, че в стаята ни нощем е над 25 градуса и детето все беше потно. Мисля,  че й беше добре с него, макар че е почти като чаршафче тънък. Ето такова ни е чувалчето, но не сме го купували, а го получихме от друго детенце, на което вече е малко

http://papagal.net/index.php?route=product/product&product_id=932

# 497
  • София
Mira, добре е е минало, да не се повтаря! Милата душица!

Лаленце, стискаме палци да са неоснователни притесненията ти! И аз не разбрах какво те тревожи, дано не е сериозно.

Ние ходихме до морето за седмица, не става за плаж естествено, но за разходки е идеално. Борис се вози на корабче и ходи на остров. На връщане беше по-ветровито и повечето пасажери се бяха прибрали там на закритото, както се нарича, там бяха и нашите деца с баба им, а ние с ММ като невидели, горе на откритото, нека си вали, малко свобода. Като стигнахме Бургас, слизам да помогна на бабата с количката, тя препотена горката, държи бебето на ръце, той реве, а останалите гледат лошо. Така бил през целия път, ама майка му си вее д.то Wink Много хубав Бургас иначе, чак ми се прииска да живея там. Както предположих, Борисчо се уплаши от морето, ММ му натопи петичките, нашия се дере, пуснах го да поиграе с пясъка, той се дърпа и гледа подозрително. Имам предусещания за почивката...

Трябва да си припомням и прощапулник как се организираше, нашия пердаши вече  Whistling Много е смешен, става все по-добър всеки ден.

# 498
Трябва да си припомням и прощапулник как се организираше, нашия пердаши вече  Whistling Много е смешен, става все по-добър всеки ден.
Пиши задължително как си го организирала и как е минало. Ходила съм веднъж на подобно нещо. Имаше предмети на една масичка и бебо отиде и си взе нещо. За друго нямам спомен.  Embarassed Нали на всички ни предстои. Нашият няма да е скоро, защото сме далеч от ходенето, едва се изправя от няколко дни, но все някога и това ще се случи

# 499
  • Телиш/Плевен
елпет, радвам се да те видя тук отново! Heart Eyes Hug

Тони, и по-добре да не разбираш, а най-добре ще е, ако притесненията ми са напразни. Дано!!! Praynig Изтрих всичко, защото моите грижи са бели кахъри в сравнение с вашите тревоги. Peace Животът продължава, както казват хората. Аз ще се примиря, дори да трябва завинаги да се разделим с котката. Като няма избор човек, няма какво толкова да се направи... Sad
Браво за предстоящия прощъпулник! Hug И на мен ще ми е полезно да споделиш подробности. Елица е мноооого далеч от ходене, но както каза и Тара - все някога ще дойде и този момент.

Последна редакция: вт, 12 май 2015, 12:13 от Лале в дъжда

# 500
Здравейте  и от нас!
Мира,дано не ти се налага да преживяваш повече този кошмар,а и на всички.
 Днес водих Влади на проба манту и в четвъртък на консултацията ще видим дали ще повтаряме БСЖ.иначе много му е голям ината и почна да ми се тръшка,дърдори си неговите работи ,придържайки се за мебелите все по стабилно ходи и като се измори почва да лази.Аз съм в трескава подготовка за кръщенето.Лек ден.

# 501
  • Пловдив
Здравейте и от нас  Hug
Лале дано всичко е наред с малката и котарака да се прибере при вас Simple Smile
Авенсис и на мен ми трябва такава баба.Честито пък когато стане Simple Smile
Ние сме на село на почивка.Малкия е ужасно щастлив тук мисля даже да прекараме цялото лято тук.Къщата ни е голяма и той тича с проходилката навсякъде и двор голям,абе голяма веселба Simple Smile
Вече хапва вечеря към 19:30ч. и след това му давам малко АМ към 22ч. Отвори му се апетита тук много и спи много сутрин 2 часа и след обяд 2 часа.И през нощта спи като заклан  Laughing не помръдва.Явно добре му действа планината и чистия въздух Simple Smile Хапва само набрани неща от градината на леля ми,не са съвсем без пестициди,но са по-хубави от купешките.Не са много,но лятото ще има повече,леля ми ще се погрижи да има всичко Simple Smile
Честити зъбчета на всички,ние още нямаме и си чакам аз  Laughing
Това е от нас,наблюдавам ви постоянно,но тук нета е много слаб и гледам да не пиша,само шпионирам Laughing
Лек ден на всички  Hug

# 502
  • София
Mira radvam se che ste veche dobre sluchkata I pri opitna maika e goliamo predizvikatelstvo!
Molia pocherpete se virtualno za 11 mesechinja na kaloian dnes kato pojelavam na vsichki manici mnogo zdrave!
Yulianka I pri nas pravihme mantu ne se nali revaksinacia obiasniha ni che sega pri niakoi bebeta gi praveli po navutre podkojno vaksinite I zatova ne ostaval beleg. Stskam vi palci
bebe chestito zabche na am eto.! Na batko to chak ba godinka izliazoha taka che vie ste idealni.  Na kaloian mu izlezem sega 3 zabche a parvoto izbi na 9 m sushto.
Lalence gush za hienkata I teb
Pozdravi macki I pak sorry za latinicata

# 503
  • Телиш/Плевен
Милички, много съм щастлива!!! newsm44
Елица няма никакви проблеми с алергии към котешки косми или с котешки екземи. Има просто контактен дерматит и трябва да минем на козметика без сапун или на медицинска такава. Камък ми падна от сърцето направо. Утре или вдругиден котката ни се връща у дома и повече никой и нищо няма да ни раздели. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 504
Браво, Лаленце Hug. Много се радвам, че всичко е наред!

# 505
Браво, Лаленце, отдъхни вече и дишай спокойно. Много се радвам че всичко е наред.

# 506
  • Бургас
Тюх, набързо Ви изчетох.
Малееее MiRa^ ама то големи екшъни при Вас. Аз да си призная направо се разболявам с децата. Баткото като боледуваше и повръщаше и аз с него. Еми направо не знам всичко изживявам с тях  Tired Свива ми се стомаха като чета за болни дечица.
Честито зъбче на Амето
ToHu_ доколкото се сещам се прави погача, на масичка се слагат различни предмети и към който посегне детенце..такава ще е професията му. Аз лично не вярвам на тези ритуали и да си призная не ги спазвам.
За кръщенетата-Християнка съм и си вярвам по свой си начин, не се редя по опашки по празници да запаля една свещ, защото ми се струва прекалено комерсиално и изопачено. Ще кръстим малката фея, но кога още не сме решили. На баткото съчетахме кръщене с първи рожден ден.
Лаленце браво за хубавите резултати  Hug
Иванела83 важно е пространство за изява да има детето  Mr. Green Много хубаво, че имате от къде домашни продукти да взимате. И аз чакам свеки да произведе в градината малко домати и краставици, че тези вносните нещо безвкусни ми идват.
Днес бяхме на ДК. Ръст 74 см, тегло 9,940 кг. И опищяхме цялата поликлиника докато траеше процедурата. Чак на изпроводяк се усмихна и помаха с ръчичка на доки. Уф много е писклива и вреслива. Одеве баткото закъсня с прибирането от игра и аз естествено се набрах да му се карам, мърмоля и обяснявам с леко повишен тон и тази дребна буболечка и тя нещо му врещи насреща. Хем ми е смешно, хем гледам да се държа на положение, абе лудница... добре че третото дете е по задачи, та само с двете да се занимавам  Mr. Green
Лека на всички  Hug, отивам да метна и едно душче и да хвана една книжка, докато положението е под контрол...поне за сега  Whistling

# 507
  • Варна
Лаленце, супер, чудесни новини!  Hug

Аз пак да се оплаквам имам. Чак ми е неудобно.. Ама това да ни е проблема де. Не яде. Дали няма апетит, дали зъб(днес надничах в устата, май се задава един горен), период или следболнично, ама факт, че днес я кърмих в 7ч, в 10ч изяде лъжичка овесени ядки с круша, в 13ч 5-6 лъжички от основното в кухнята и след като към 16ч отказа ванилов крем(пак от кухнята) я накърмих. Чудя се дали е просто нещо от гореизброените или не харесва кухнята..  newsm78, понеже факт, че към 18ч изяде цял банан и в 19ч понеже бяхме в заведение и поръчах пърленка, която яде с голям апетит. Може пък и да е огладняла, след цял ден стачка.  Laughing

# 508
Добро утро   food010
Лале, браво за новините!
Аз каквато съм шматка захраних Марто с прясно мляко  ooooh! исках да чакам поне до след година. Ама в кухнята на менюто пише без прясно мляко и аз му дадох млечна супа като си помислих че е направена с кисело да ама не. Тези без прясното били само за деца с алергии които са дали бележка и така, ми аз ако знаех нямаше да я давам. Някои кихни пък до 1 година правят с АМ, но нашата не е такава явно. Сега ще взема да попрочета малко да видим как да процедирам вече. Има други бебковци захранени с пр. мляко?
Иначе вече почна да свиква с кухнята. Давам му половината супа и после колкото изяде от манджата. Събота и неделя вегетарианско че в кухнята всеки ден поне едното е месно. Готови му давам че аз нали не готвя, но като има нещо му давам. ММ ще прави телешко варено днес ще му делна преди да се осоли. На кухнята телето не му хареса. Има си и претенциите  Crossing Arms
Това е от нас май няма друго  Peace

# 509
  • Пловдив
Добро утро Simple Smile
Лале много се радвам,че всичко се нареди и ще си вземете котката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт