Отговори
# 525
И при нас няма капчица,а Беко.Посъветваха в магазина да взема направо сандал.Пак е ортопедичен,започнаха да ми харесват.Като имам време ще го покажа.

# 526
  • София
На Колев и Колев има 19-20 и това са им най-големите буйки. После сандали. Те били с твърда подметка и затова казаха, че е по-добре буйки за прохождане.

# 527
  • Пловдив
Здравейте от нас  Hug
Взех по рядко да пиша само чета напоследък Simple Smile
постоянно сме навън то много хубаво времето и гледам да сме навън.
Честити месечинки на всички дечица ние преди два дни станахме на 10 месеца  Heart Eyes
Вече му купих гащички на Памперс постоянно върши работа на кукуто,е само пишка в гащичките.Вече сме с по 2 чифта гащички на ден и вечер си слагам памперс след баня Simple Smile Много добре върви за сега с кукуто да видим как ще е по нататък.Аз взех сандалки ортопедични отзад са затворени на петата с твърда подметка и свод.Имам и маратонки.Ами това е от нас Simple Smile
Лек ден на всички  Hug

# 528
http://cache.osta.ee/iv2/auctions/1_1_10008492.jpg ето ги като модел.Да Иванела,стабилни са на глезена и петичката.Ето марката http://valshebstvo.bg/themes/VSDefaultShoppingCartTheme/resource … ct_brand_57_1.jpg

# 529
Привет момичета !

Вчера опитах от кварталната държавна кухня и мноооого вкусно ми беше. Днес отивам с бурканите да го записвам. То цяла хамалогия бе Simple Smile Само докато ги измия с капачките ми се разказа играта хаха.

И ние направо сандалки ще купуваме. Вече си е топло.

Да ви попитам - знаете ли колко време след спиране на кърмене може вече да отидем на мамолог? Миналата година покрай бременността пропуснах, та ми се иска вече да отида профилактично. Мисля а отида при някой в Тина Киркова, там били сред най-добрите уж, а и вече имам сантимент към тази болница  Blush

# 530
  • Варна
Моник, за мамолог не знам. Аз ходя на ехограф на гърди и откак съм родила вече 2 пъти съм ходила. Казаха ми, че на тази възраст ехографа е достатъчен и едва при съмнение за нещо правят мамография.

# 531
Е да, де. Нали мамологът прави ехографията?  newsm78 Поне при мен е било така. И аз мислих за ехограф.

*Купихме сандалки на зизуу, много съм доволна !

# 532
  • Варна
Моника аз знам, че 6м. след края на кърменето се ходи. Макар че аз и като кърмачка съм ходила, понеже имахме организирани прегледи от офиса. Споделих на доктора, нямало проблем.

Аз съм с двамата тия дни, че баткото бори един сопол и е купон.  #Crazy

# 533
аз пък съм  мега зле в това отношение... на мамолог/ехограф не съм ходила никога. След първото секцио за сефте отидох на гинеколог след изписването.......след има няма....2,5 години Embarassed
Сега по-добре се представих, 7 месеца по-късно, ОБАЧЕ, каза че имам някакви работи и да си ръгам глобули и да ида след 10 дена за цито и така и не отидох.
Срамувам се и отивам в ъгъла  Confused Crazy
Чипици взехме кожени с мека подметка, балерини с каишка и Убави. Ама са май май най-вече зафасон, Амето вършее по крака... чисто, мръсно, т'ва е. Дива и щастлива. Аз така обичам, пълни ми душата Blush Heart Eyes
Благодаря на всички за поздравлението за зъбчето почвайте пак че има второ  Mr. Green
Инче при нас всичко е ток и жица. Амето е пич и аз съм пич с три дЕца в нас...опитвам се и аз да се вдетиня и нЕкои работи по-наедро да ги гледам  Laughing. За папкане- всичко, таз вечер домашна пица  Blush. За гърнето- мастъри, даже на разходка за макс 2 часа ( и най-вече със слинг) сме по парашутки. ДОма отдавна сме по гащи. Самостоятелно хранене, средна работа- сиреч аз нахранвам, после оставям да се оплеска ( и всичко около себе си- яде по гащи Rolling Eyes) изучавайки Mr. Green
Ходене- под мишнички, гоУем кеф, самостоятелно-нъцки. Пълзене- ако има нещо за баране, в стил " да отворим на мама работа" включва на шеста и забравя къде са спирачките Shocked Говорене- назовава кучето по име, другите-тотално отсвирване Rolling Eyes Омонатопеи всякакви, придружени с убедителен поглед, един вид " аз ти говоя, ти пак не чаткаш"
Иииииииииии....не знам май е това. Диви и щастливи, буквално, това е най точното. Плющи каквото има, митка навсякъде, по парковете и градинките е както на табелата "децата нямат спирачки"- стигаме, аз я разтоварвам от количката и тя се оправя и хич и не се сеща да се огледа за мен в близките 30-40 минути Laughing. Прибирам я проксубана ( знаете че сме с дооооста коса и вече на висока опашка...), с оклепана рокля и насиненени колена, няколко треви ( или друго подобно) в устата, доста кал под ноктите и мноооооооого доволни  Heart Eyes.

# 534
  • Варна
Иииииииииии....не знам май е това. Диви и щастливи, буквално, това е най точното. Плющи каквото има, митка навсякъде, по парковете и градинките е както на табелата "децата нямат спирачки"- стигаме, аз я разтоварвам от количката и тя се оправя и хич и не се сеща да се огледа за мен в близките 30-40 минути Laughing. Прибирам я проксубана ( знаете че сме с дооооста коса и вече на висока опашка...), с оклепана рокля и насиненени колена, няколко треви ( или друго подобно) в устата, доста кал под ноктите и мноооооооого доволни  Heart Eyes.

Ами честит ви втори зъб!
Направо ми напълни душата! Толкова описателно и толкова готино! И аз се стремя към щастливи деца, затова вчера направо ме усмихнаха в  Морската градина. Преди поливаха цветята по главната с една цистерна и маркуча и все се молихме на чичкото да пусне малко вода извън градинката, да пошляпат децата, пък сега сложили пръскачки - няма да се налага да се молим. Мине не мине се включват и почва мазалото.  Mr. Green И искренно се забавлявам как минавайки хората са се радвали на моето "диво и щастливо" дете, пък тяхното го държат за ръка и му викат "не, не"..  hahaha Ееее и много изумени и лоши погледи съм срещала...  Whistling

Иначе ние също сме с почти 2 зъба, че втория на половина избил. Един долу и един отгоре. Така беше и баткото. Обожава да ги мием.  Laughing Говора и опира до "да", за вода, или когато я попитам "искаш ли". Продължава да писитка на всичко де що мърда. Казва "тати" и "Диди"(на баткото му викаме Дидо). Безкрайно щастлива е когато последния е у дома и цял ден му се пречка и разваля играта.

Върви доста добре хваната за една ръка, а вчера баща и я излъга и направи 3-4 самостоятелни крачки от зор да стигне до него. Обаче хитруша ходи, ходи по мебелите и като свърши дивана, спалнята, сяда на Д-то и продължава пълзейки.

Отказах се от кухнята и вече давам от общата храна, яде и пушек се вдига.  Mr. Green  Laughing

За гърнето аз ще заставам в ъгъла.  Blush Иначе на гинеколог отидох месец и половина след раждането и сега пак се каня.

# 535
  • София
Как се пазите от кърлежи по паркове и градинки? Аз го пускам моя по поляните, но се оглеждам страхливо за кърлежи.  Wink Не мога да забравя 30 минути за него, защото драсва в обратната на мама посока и се налага да ходя да си го прибирам. Имаме буйки на КК, но за профилактика на дюстабан, го пускам бос или по чорапи. По асфалта е с буйките. Вчера бяхме на консултация, висяхме час и половина, пораснал бил с половин сантиметър, което ме съмнява и 330 грама, което не ме съмнява. Демонстрира как хубаво ходи, биха му последния Синфлорикс. Не яде нищо, много ме дразни. Никне му горен зъб.

Каката ни е за ортодонт  Tired Някой има ли опит в София? На академията за родители миналата седмица една зъболекарка ме застреля, че сме закъснели с лечението на проблема и съм притеснена.  Confused

# 536
  • Бургас
Ха Добър ден! Скоро не съм писала, ама си Ви чета редовно.
БЕБЕ2 пак ме разсмя с поста си  Laughing Айде честит втори зъб. Ние вече сме с 8. Хапи всички наред вкъщи. Яде всичко, което докопа, най-обича салфетки и торбички  Mr. Green Все още не ще да пълзи, то пък и за кога ли вече  Whistling само повдига дупето и забива главата, много е смешна. За вървенето-основно с паяка се придвижва. Като държим под мишнички плете яко краката, че се спъва  Mr. Green Ама всяко неща с времето си. то и как се носи това дебело дупе  hahaha
На кухня хич не съм записвала, плющи от нашите манджи вече, това разнасяне на буркани и ходене в някакъв час да взимам манджата хич няма да ми се получи. При нас е все волна програма.
Пък тез консултации май само да пишат ЛЛ в тефтерите. Нашата я мери 74 см в легнало положение, аз меря вкъщи права - 77 см. Колкото толкоз - да са здрави.
На гинеколог не бях ходила от раждането на баткото /9години/  Blush Сега пак от раждането на Дея не съм ходила. то дано не се и налага.
Уф тука се е заоблачило и сега съм в дилема, у МОЛ-а ли да ходим или в парка  Crazy
Хубав ден на мами и бебчета  Hug

# 537
Привет!

Аз да ви почерпя виртуално по случай моя рожден ден   Blush

По случай рождения ми ден Виктор ми подари цяла непробудна нощ спане ! Събуди се в 9, ММ закъсня за работа чак Simple Smile
Имаме си и 2 нови зъба - общо 4 !

Аз Виктор го пускам да лази по полянки ама върху одеалце, че ме е страх от кърлежи. Онзи ден бяхме с бебе2 на Народния и тя беше пуснала Амели да си щъка на земята и сложих и аз Виктор и 2 секунди по-късно го вдигнах, защото не издържах  Mr. Green Малко съм гнуслива и не мога да се пречупя и това е! Веднага се сещам за храчки, напишкано, акита и прочие и полудявам.

Вчера пък бяхме на една детска площадка в докторската и едно момченце се приближи до моя Виктор. Тъкмо Виктор искаше да го погали и за миг, буквално, момченцето му хвана ръчичката и го ухапа за пръста. Ама силно! Остави следа, добре че нямаше кръв. Едва го успокоих милото ми дете. Майката много се притесни ама как да се сърдя...деца. Явно трябва да съм на щрек още повече.

И Виктор хапва вече от нашите неща, но мен ме мързи да готвя и с ММ сме предимно на салати и таратор, затова кухнята за нас е много подходящ вариант. Особено сега лятото съвсем не ми се готви.  ooooh!

На гинеколог ходих вече 2-3 пъти, там винаги съм била много сериозна. Винаги ме е било страх от разни неща.

# 538
Моника, ЧРД,🍹🍬🍬🍬🌼🌼🌼🌼🎂🎁🎁 ние сме в парка,спи човека. Бяхме на люлките,"походи"  Wink малко,и тъй.Взех направление за ехограф,че не сме го водили,но закъсняхме.Сега пък ме разубеждават.Има ли др дечица които не са водени?

# 539
  • Пловдив
Моника ЧРД здраве и късмет  Hug

Общи условия

Активация на акаунт