Отговори
# 720
  • Варна
Пчеличке, много е тъжно това, което се е случило с приятелката ти. Но в такива случаи е неизбежно съчувствието и съжалението на околните. Ето, дори ние го правим. Хубаво е, че са открили проблема навреме. Сега тя трябва да бъде силна, да остави тялото си да се възстанови и да започне нови опити. Вероятно е млада и има шанс скоро да се сдобие с бебче. Ако си спомняте, тук също имахме едно юлско майче, чието бебче имаше малформация и се наложи да направи аборт, но ето че вече си има ново здраво бебче.
Моята колежка от работа род няколко месеца преди нас, но бебчето и почина. Тя е на 42 години вече и не зная дали има шанс отново да стане майка. Беше съсипана, озлоби се, напусна работа и никой вече не знае нищо за нея. Ох, отплеснах се.

Габс, искрено ти се възхищавам как се оправяш с 2 бебета и намираш време и за други неща.

Моята мома най-после започна да ходи като я държа за ръце. От вчера прекосяваме така целия апартамент. Имам надежди пълзенето навън скоро да приключи.

Подготовката за РД върви с пълна пара, но за лош късмет дават точно в неделя да е студено, мрачано и дъждовно. Отиде ни целият замисъл за градинско парти. Ще трябва да сме вътрею а не знам какво ще ги правим децата там.

Тези дни реших да се поглезя. Утре имам имен ден, в четвъртък рогденичка, в неделя парти, а другия четвъртък аз имам рожден ден, така че си заслужавам. Отдавна не съм си купувала нищо. Вчера си купих 2 рокли, нови сандали. Купих и бански на малката, че има всякакви извратеняци, не искам да ми я гледат гола. Утре съм на фризьор. Дано само не ми дойде дотогава, че предния път не ми хвана хубаво боята.

# 721
Дано всяка жена успее да стане мама на здравичко детенце и Господ да ни пази.
На мен ми закъснява  с 12 дни и днес ходих на АГ няма бременност,няма кисти,няма туморни образувания,изписа ми хапчета за предизвикване на цикъл,каза ако искам да изчакам още 2-3 дни и да ги почна. Не знам вече на какво се дължи,няма промяна в ритъма на кърмене,хем бях на лекар и пак съм неспокойна.
Относно подготовката за РД очертават се около 20 възрастни,смятам тези дни да направя някоя семпла покана(не съм от най-сръчните) и да подхващам организацията че време не остана.
В събота сме на РД на детето на кумата(8г.) и съм в чуденка какво да купувам,тя си пада по рисуването..... newsm78

Последна редакция: вт, 23 юни 2015, 12:58 от yulianka

# 722
  • Варна
Пчеличке, предложението, което са ти дали е добро! Нека наистина някой предупреди гости/приятели. Моя колежка беше забременяла няколко месеца преди мен, при това доста чакано бебе, но пък се оказа неуспешна бременност. Когато се връщаше на работа шефа предупреди всички ни, че тя не желае изобщо да се повдига въпроса - все едно не е било. Пожелавам на приятелката някой ден да бъде дори многодетна мама и споменът дотолкова да избледнее, че все едно не е било.  Hug

Чудя се защо си мислите, че от догодина по-скромно. Моите наблюдения са баш обратни относно рождените дни. На първия на баткото бяхме само с родителите, на втория - на заведение се почерпихме с 4-5 деца и на третия - в детски кът с 8-9 деца. Тази година, ако го питам сигурно ще покани цялата градинска група.  Laughing Mr. Green

Габс, браво на теб! Супер е, че имаш помощ!

Марбела да не те отчайвам, ама пълзенето навън продължава често дори при проходили дечица. Поглези се, човек има нужда. И аз днес си спретнах нов маникюр.  Wink 4470

yulianka след раждането на баткото цикълът ми се появи на 1г.5м. - все още го кърмех. Трябва да ти кажа, че при относително редовен цикъл на около 30 дни, тогава поне половин година беше на 35, 60, 40 дни - а бе какво дойде, ама идваше.  Mr. Green

Ние не сме се хвалили, но се кърмим вече само сутрин и вечер, през нощта - не. Ако се събуди, давам биба. Аз поех инициативата да оставим нощните кърмения, че много ме тормозят. Осъзнах идеята да не спя няколко вечери и така. Всъщност обаче на първата нощ да е плакала по 10-15мин, на втората - по 5мин и на третата вече нямаше рев - давах биба и готово. Можело значи, а?!
Иначе става все по-смела и все по-инатлива.  Mr. Green Heart Eyes

# 723
Мира - Аз го мисля така, защото на този 1ви РД бяхме поканили всичките ни близки приятели, а беше ненужно. Догодина ми се иска да са само деца с техните родили +/- някой друг човек.

Браво за нощното отбиване !!

Аз да ви се оплача, че малко се притесних. ВИкторчо е хремав. Мислих, че сме го простудили, но от вчера ми се вмъкна една мисъл в главата да не би да ми прави някоя алергия. Постоянно търка носленце и очички. Моля се да не е алергия. Днес ще го водя при педи да видим.

# 724
Добро утро и благодаря момичета! Знаех, че тук ще срещна разбиране,макар да не съм се включвала скоро   bouquet
Аз също като Моника имам предвид рд на Деа, много приятели и роднини ще присъстват, защото и кръщене ще правим. А догодина само дечица с придружители;)
Деа все още няма зъби,ама и не я мъчат. Дано леко избиват. Тази сутрин за първи път не се събуди за кърмене, ами чак в 9:00 за закуска. От седмица се кърмим само сутрин,мисля до края на месеца да отбивам. Тази събота ще ходим на басейн,майка ще я гледа.
Габс браво бе момиче, ти си герой.
Марбела браво на Ади
Моника дано е нещо временно Peace

# 725
  • Телиш/Плевен
Моника, дано не е алергия! Praynig

Марбела, браво на Ади! Heart Eyes

Знам, че е време за нова тема и съм я подготвила, но планирам да я пусна утре. Тази я пуснах на 25 март, а утре е 25 юни, та затова. Mr. Green Разбира се, ако я изпишете до довечера, ще я пусна още днес. Hug

# 726
Почват жегите пак  ooooh! започнах сериозно да подготвям и аз,че както има време,така и ден след ден си минават.Фотографа уреден,само за църквата искам,украсата се двуомях,ама сама ще си я подготвя.Семпло,изчистено понеже ще е +кръщене.Та едни букви birth day ,другото едноцветно.Искам бял тоалет на младежа след церемонията,а не намираммм.За момиченца що красоти има....Нашия пак се буди в 6ч,почнах гранулките за зъбарите,лекооо подобрение само.Събуду се,бай,лек ден.
леле,забравих,черпя за годишнината ни с ММ вчера.5г брак.аз бях забравила,добре,че той ме подсети,ама може и от фейса да е разбрал.Колко сме издухали вече  :35:left]

# 727
.Искам бял тоалет на младежа след церемонията,а не намираммм.За момиченца що красоти има....
Влади беше с това облечен след кръщенето    http://bebeshkidreshki.com/product.php?ProductID=27765 ,може да разгледаш и за други дрешки

# 728
Здравейте!
Започвам отзад напред - след кръщенето мислех да е облечен с бяло боди с къс ръкав и бели чорапки - толкоз - чисто, бяло и хубаво, но в деня преди това му харесах лятно боди - тип костюмче с къси крачолки и отгоре потник - светло синичко с малко жълто, и бялото остана само за чорапките  Grinning
За първият рожден ден ще сме основно роднини - и то колкото и да не ми се иска да сме много, най-близките пак сме си много, но няма как - 1 годинка си е важно събитие в живота на цялата фамилия, та не мога да ги лиша от празненство Simple Smile След 2-3 години и аз мисля да е само деца и придружители, пък какво ще стане реално - ще видим.
Остава по-малко от месец - никакви подготовки не съм правила, а май нямам и намерение - ще направя торта за него и една за мен - защото моят рожден ден е два дни преди неговия и ще ги празнуваме заедно, не мога да си представя голямо събиране през два дни  #Crazy Ще има готов надпис Happy birthday!, подходящи салфетки, балони и толкоз - за момента това стига - като започне да разбира и той от РД си - ще се старая повече, сега не виждам смисъл. По-скоро искам основната част от деня да си я изкараме двамата заедно, пък другите да се оправят с масите  Joy
За цикъла, и аз още кърмя - редовно закъснява с 10-15 дни, веднъж даже тест си правих, но се оказа, че просто не е дошъл още Simple Smile
Гледам, че няколко мами ще отбиват около годинката въпреки, че е лято - безопасно ли е, и за бебоците, и за нас?!?  newsm78 Най-малкото като се сетя, че трябва да намаля количеството вода, което пия и не се виждам. За малчо да не говорим - той е като пристрастен, особено вечер - а и сутрин, явно компенсира отсъствието ми през деня... Пробвах само с гушкане и отделяне на внимание, но не става за сега. Днес така ме захапа от кеф като се прибрах от работа, че чак ми раздели една бенка на ръката на две - потече кръв и се чудя да ходя ли на лекар, трябва ли да се притеснявам?!? Леко ме боли като пипна мястото да си кажа честно и малко ме е шубе...

# 729
Иди на лекар,бенките са доста опасни!

# 730
  • Варна
Привет!
Точно преди една година в 8.55 станах мама. Истината е, че тогава не осъзнавах ни най-малко какво ще последва, но въпреки безсънните нощи и напрегнатите дни, не хсъжалявам нито за минутка. Моята палава малка принцеса промени живота ми напълно, но днес не мога да си го представя по друг начин и без нея в него. Да ми е жива и здрава!

Черпя виртуално с тази торта, па макар и крадната от нета!

# 731
Mar_Bella: Да ти е жива и здрава, много щастлива и игрива !!  newsm59

Ние днес сме без вода  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 732
Честит рожден ден на малката Марбелка  Heart Eyes, каквато и да е била тортата, нетна или не, сигурна съм, че сте си хапнали сладко сладко. Как лети само времето - мигнеш, на една годинка станали, мигнеш още веднъж, в първи клас, и още веднъж - абитуриенти (от опит говоря  Crazy).
Браво на празнуващите по всякакви поводи   bouquet.
Джулката, има един антибиотичен крем за бенки го изписват дерматолози - Фусидин, ползвала съм го за мойта. Но, първо консултация.
Ние боледувахме дълго с кашлици и заден ринит, зъби растат на килограм, палави сме, нощем се будим по n пъти от въртенето в леглото. Спасението е разходки навън, игра по детските площадки. Вътре слуша песнички от компа, побутва някои играчки и главно седи и лази по ламината, дупето й винаги е студено  Crossing Arms, по килима не може да се плъзга така. Качваме я на врата навън, голям кеф (е, оставаш малко без врат), днес я пробвах на конче, лазейки по пода.

# 733
Честити Рожден Ден на Адрианка,нека има слънчево детство с много игри и да е много здрава. newsm59 newsm3
Днес времето е ужасно и малкия откача вътре,но поне успях да му изпера количката,станал е страшно своенравен,когато му кажеш "не" или "не може" прави тъжна физиономия и почва да реве в захлас,ревнува като съм на лаптопа или говоря по телефона  Whistling
Лек ден и весел празник на празнуващите

# 734
  • Телиш/Плевен
bdbaloni
Честит първи рожден ден на Ади!
Да е жива и здрава,
да расте щастлива и обичана
и да има прекрасно детство!

baloni baloni baloni

Много хубав ден е днес. Heart Eyes Моят татко също има рожден ден. Tada Черпя ви виртуално:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт