Отговори
# 555
  • Пловдив
Добро утро,

да похваля моята беба,че на 10 м и 3 дни за първи път се обърна от гръб на корем.После без проблем от корем по гръб.Заданията ги взима по две поради напредналата си възраст  Joy .За нас това е голямо събитие,защото е първото й сериозно раздвижване-не пълзи,не се изправя още.Та спокойствието ми свършва вече
Направихме една Турция с двете деца и беше учудващо добре.Пътя се понесе много добре от беба.Онзи ден бяхме и на ДК-ковнала 10.500.На мама сладкото гюле  Heart Eyes

beb4eto ,започни да изцеждаш само малко,колкото да облекчиш напрежението.Достинекс или Бромокриптин ти изписаха?Имам и двата пъти опит с Достинекс-нямам оплаквания и странични реакции.Все пак ще изпиеш само две хапчета.Вече при мацките,които се лекуват с Достинекс продължително е друго

# 556
  • Варна
Привет!
Габс, честито бебче! Ех, как ми се иска пак и на мен, макар че с тези инциденти с родилси напоследък взе да ме хваща шубето. Но догодина живот и здраве ще се пробваме, пък каквото Бог реши.

При нас нещата са сравнително добре, при положение че чакаме 5 зъба наведнъж. Започна да се кривучи тези дни, но е било и много по-зле. Търпи се засега. Днес ще записвам на детска кухня, но ще вземаме от другата седмица.
Вчера направи много крачки навън като се подпираше на една дълга пейка. Ще купуваме вече обувки за прохождане. Харесала съм едни сандалси на Бефадо за 20-тина лв.
За пъпките по брадичката и бузите, на нас много ни помага интензивния балсам Нахткерцен на Д-р Тайс.
За гърнето - срам ме е, но още дори не съм я пробвала.

И за финал - днес голямото ми момиче стана на 11 месеца. Ех, как бързо минава времето!

# 557
Привееет  Mr. Green

Честита радост, Gabs!! Всичко добре ли мина?

Благодаря на всички за пожеланията  Heart Eyes

И да ви се похваля, с ММ сме вече горди собственици на ново жилище, скоро предстои да се преместим. Party

Mar_Bella честита месечинка !

Elfita: Йеййййй !! Айде честит край на спокойствието   Mr. Green почудих се аз къде се губиш, а то в зад граница  Mr. Green

beb4eto: Като отбих Виктор почнах по малко да спирам с малко изцеждане ала бала, но хич не ми се получи. Почнаха се едни буци и накрая си изпих достинекса и всичко мина супер. Никакви странични ефекти, почувствах се моментално добре. Но по-добре някой да ти ги изпише, че се пият по схема. Поне аз бях така. Май има 3 хапчета и ги пих в определено време.

бебе2   bouquet

Да ви питам - какви идеи имате за РД на дечицата? Какви хора смятате да каните и къде ще го правите? Simple Smile

# 558
Здравейте!

Първо да честитя на Габс новата радост! Живи и здрави да сте цялото семейство!

Елфи, ей сега като проходи Виви ще стане весело! Нали и Ивчо не ходи, те не се хабят нашите дЯца, направо ще си ходят  ха-ха.....Вече съм трайно в поза Г по цял ден!

Моника, честит нов апартамент! Пожелавам бързо да го превърнете в дом и да го напълните с детски смях!

Аз приключих с ражданията ха-ха....нямам мераци за трето, то след Ивайлото имам желание само за сън...
Вече и Никито е във ваканция и сега по цял ден ще се хайманосва. Скофтито е, че трябва да готвя две закуски сутрин, два различни обяда и три различни вечери, че всеки у нас е с претенции, ама тъй или иначе ставам в 5,30-6,00 та се надявам да се оправям до към 10 и да хукваме по улиците.

За спирането на кърмата - при мен не е минавал номера да изцеждам малко, колкото да облекчавам. Стават едни буци, боли..не ти е работа. Аз я спрях, като продължих да изцеждам, но плавно увеличавах интервала между изцеждането - 3 ч, на другия ден 3,5 часа, на другия - 4 часа и така за две седмици приключих без никакъв проблем. А иначе цедях на 2,5-3 часа по 100 мл от всяка гърда. Та при мен така се размина.

Ивайло спи, като стане ще го водя на ДК, че от януари не сме ходили.

# 559
  • Варна
Пак аз.  Laughing
Моник, честито ново жилище! Само щастие в него!
Елфита, забравих да ви честитя за постижението. Браво на Виви!

За РД - изведнъж много започнах да се вълнувам. Единственото, което ме притеснява е, че мястото, което сме избрали за празнуване е на 40 мин път с кола от Варна, а нашите приятели са доста несериозни и това може ада ги откаже.Та, ще бъдепод формата на градинско парти-барбекю. Писах и преди - баща ми има хубава вила с прекрасен двор с райграс и голямо каменно барбекю с пещ. Ще украсим хубаво, ще вземем люлка. Ще поканим много хора, макар че само няколко от тях имат деца. Биричка, месца, торта. Само не мвога да измисля детско меню. Остава и времето да е хубаво, разбира се.

Реших да купя на малката люлеещо конче или друга животинка. Обожава да се люлее детето! Като види люлки изпада в див възторг и акоги подминем следва рев, а като се люлее не ще да си ходим даже. Май ще е пластмасово, че са по-евтини и са подходящи и за по-малки дечица. Приемам предложения, някой ако има идеи.

# 560
Привет момичета!
Честито бебче на Габс
Моник@ честито жилище!
Елфита честито ви обръщане и на вас!
От днес сме с нов режим на излизане, досега излизахме някъде към 12:30 до 18:00ч. А сега преди обед и следобед пак. Надявам се вкъщи Деа да има един пълноценен сън от поне час и половина два, че навънка спи за около 20мин. Все иска да ходи това мъниче, хич не се изморява.Само ходи гони гълъбите в парка Mr. Green Рожденния ден ще в комбинация с кръщене, в едно малко семейно ресторантче, много харесвам обстановката и храната. ПОзнавам собственичката, тя прави и бутикови торти, така че и тортата ни вече е уредена.Половината ми украса вече пристигна, трябва да се захващам, че съм накупила и материали за другата половина от нея. Ще ви споделя снимчици като съм готова. Гостите са 30/50 роднини и приятели. Единствените възрастни са моята баба и на ММ дядо му,това ни останаха.
Мисля до месец някъде да отбивам Деа, засега имаме вечерно (22:00) и сутрешно(06:00)кърмене. Чудя се да заменям ли тези хранения с кисело мляко или АМ или да променям режима нахранене и направо закуска и вечерта манджичка за вечеря.Вие как ще процедирате с менюто след годинката?

# 561
Привееет  Mr. Green

Честита радост, Gabs!! Всичко добре ли мина?

Благодаря на всички за пожеланията  Heart Eyes

И да ви се похваля, с ММ сме вече горди собственици на ново жилище, скоро предстои да се преместим. Party

Mar_Bella честита месечинка !

Elfita: Йеййййй !! Айде честит край на спокойствието   Mr. Green почудих се аз къде се губиш, а то в зад граница  Mr. Green

beb4eto: Като отбих Виктор почнах по малко да спирам с малко изцеждане ала бала, но хич не ми се получи. Почнаха се едни буци и накрая си изпих достинекса и всичко мина супер. Никакви странични ефекти, почувствах се моментално добре. Но по-добре някой да ти ги изпише, че се пият по схема. Поне аз бях така. Май има 3 хапчета и ги пих в определено време.

бебе2   bouquet

Да ви питам - какви идеи имате за РД на дечицата? Какви хора смятате да каните и къде ще го правите? Simple Smile
да всичко мина за 45 мин със приемането,подготвяне за родилното и раждането!Утре ни изписват нямам търпение да видя каката!Не ми я водиха тук защото щеше да плаче много за мен!

# 562
  • Пловдив
Честити месечинки на всички  Hug
Моника честито жилище и бъдете много щастливи като се нанесете   bouquet
И ние не пълзим само се обръща по гръб и по корем опитва се надига дупе,но си е тежичък  Mr. Green
Май ще ходим без да пълзим преди това като го хвана под мишниците и тича и само иска да ходи и аз да го държа.Проходилката вече не е толкова интересна  Laughing
Утре сме на ДК
И аз се чудя за РД-то,нямам приятели много с деца и май ще сме само с приятели.Не знам все си казвам има време,но то ей го юли.Ще мисля Simple Smile
Лека вечер на всички Simple Smile

# 563
Габс, честита втора рожба, бързо възстановяване и много сили за отглеждането и на юначето   bouquet

# 564
Габс, честито! Да ти е жив и здрав!
Моника и на теб честито! Желая ти прекрасен и изпълнен с любов дом.
Елфита, браво и на вас.
Ще изпусна пак някой newsm78
Моята госпожица не проявява интерес към ходенето, но виж - лази здраво. Изпусна ли я за минута от поглед и трябва да обикалям целия апартамент, че се спотайва и все беля прави - я ще се опита да изяде нещо, което не е предназначено за ядене, я нещо друго - вчера ММ забравил да вдигне купичката с вода на котката и тя бърка вътре Laughing Котката още като я види будна и се скрива в най-закътаното място, което може да намери Wink
За рожден ден не съм мислила още. Предполагам, че ще поръчам торта и ще поканим няколко приятели в някой ресторант за обяд. Има време, ще го мисля другия месец, че сега сесия ме е налегнала. Кръщенето ни ще е есента. Държа един приятел свещеник да я кръсти, а той тогава ще може.
Марбела, вие хубаво сте го замислили РД-то

# 565
  • Варна
Добро утро!
Моята работа с кухнята се оказа дълга и широка. Досега ставаше за дна седмица работата, а сега въвели някакво правило, че трябва първо да ми изготвят картата, което ще стане най-рано след една седмица, след което ако е готова ще мога да купя купони по-следващата седмица. Обаче на бележката от педи някакъв номер трябвало да има, така че след една седмица може и да ме върнат и ще отиде работата за след един месец. Пълна простотия!  #2gunfire

Вчера обикаляхме за люлеещо конче, обаче никакъв избор нямаше нито в Рая, нито в Хиполенд. Пробвахме най-малкото конче, но нали сме нисички и ни висят крачетата. Освен това няма облегалка и детето се уплаши и се разплака. В крайна сметка харесах онлайн един модел и го поръчах. Утре ще ми го доставят. Дано да й хареса, но изглежда доста по-стабилно от високит кончета. Дават го за възраст 1-3 години. Ето го

# 566
Привет!

Благодаря ви момичета за поздравленията и милите думи. Дано наистина сме щастливи там. Много се вълнувам и нямам търпение да се преместим вече!

Ние може би ще празнуваме РД в една къща с градина в Банкя. Мисля, че ще е най-удачният вариант. Ще е спокойно, децата ще има къде да си търчат.
Иначе на самия ден(четвъртък ще сме си с бабите и дядовците) ще сме си на скромна вечеря у нас, а вече уикендът ще поканим приятели, деца... Първоначално мислих да е само с роднини и после си казах - е какво пък ! Първи рожден ден е. Може и да не запомни кой знае колко, но пък ще е хубаво.

И по тази тема още един въпрос : Какви подаръци? Вече почнаха да ме питат? Моля за помощ!

# 567
  • Телиш/Плевен
Елфита, браво на ваниловото кремче! Heart Eyes И какви хубави мерки - браво и за тях!!! Hug

Моника, честито за дома!  Hug Да сте много щастливи в него дълги години. Heart Eyes

Марбела, много е хубаво кончето. Heart Eyes Сигурна съм, че и Ади много ще го хареса. Hug

За рождения ден - вероятно ще е вкъщи с най-близките ни. Още не съм го мислила честно казано, далече ми е като че ли. Единствено за торта се ослушвам, защото не мога да реша каква. Друга подготовка няма засега.

За гърнето - още дори не съм купила. Blush Едва ли ще сложа хиенка скоро, понеже тя продължава да не ми дава никакви сигнали. Ще видим как ще я мислим тая работа, то има време, де. Thinking

Честити месечинки на порасналите дечица! Hug

# 568
  • Пловдив
Здравейте  Hug
Малкия спи и му направих супа с тиквички и морков и пилешка супа.Десерта е кисел с ягоди Simple Smile
Абе говорите за някаква бележка от педи за ДК,не че ще го записвам,но за какво е тази бележка?
Ние сме от 2 месеца на гърнето върви много добре,купих му гащички на Памперс само пикае в тях голямата нужда е в гърнето и малката нужда също като го сложа.Трудно ми е да го слагам постоянно на гърнето,но знам че после ще ми е по-лесно.Смятам лятото да махаме памперса,че чувам че за момченца не е много хубаво да са много време с памперс,не знам защо трябва да питам педи  Laughing
Днес сме на ДК в 16ч. да видим как вървят нещата.Абе като гледам хапва си всичко щастлив е,значи всичко е както трябва Simple Smile
Мисля цяло лято да прекараме на планина,тук в Пловдив е много жега лятото,в края на тази седмица заминаваме Simple Smile
Лек ден на всички.  bouquet

# 569
Ехааа, Иванела блазе ви ! И ние мислим цяло лято да прекараме на морето, обаче. Само чакам да мине РД на Виктор.

На моята бележка от педиатър за детска кухня пише, че детето няма алергии. Това е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт