Balea, Alverde, Catrice, Essence - 19 (Козметика от ДМ и Лили)

• 86 238
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
  • София
И аз си харесах някои неща от тази колекция на Есенс, но не съм оптимист по въпроса за зареждането в България  Tired Да питам, новата лим.колекция на Катрис има ли я вече заредена, че вече в два магазина проверявам и я няма  newsm78 Харесах си много едно червило от нея  Blush

# 16
вчера я нямаше в Елитис, но видях стелаж на Гош там  Heart Eyes

# 17
В Лили е заредена новата колекция на Катрис.И аз си харесах едно червило....

# 18
  • Щастлива мама на 3 слънца
Може ли да се пробват спирали на мейбълин?

# 19
Ако има тестери - може. Но пробата на спирала от тестер...  Rolling Eyes Честно, не бих пробвала!

# 20
И аз си харесах някои неща от тази колекция на Есенс, но не съм оптимист по въпроса за зареждането в България 

И правилно да ти кажа  Laughing  Писах на Essence Bulgaria и ми отговориха, че на този етап няма да я зареждат тук.

# 21
  • София
Tsukihime, не съм изненадана  Laughing Но следващата скучна и безинтересна колекция ще я заредят естествено  Crazy   Доволни ли сте от душ-геловете на All Nature, правят ли хубава пяна? Нямам много опит с марката, имам само един лосион, средна работа, май сгреших с ароматът, който е ужасно нетраен, освен странен  Grinning

# 22
Благодаря за темата bouquet
На анкетата отговорих с друго,защото си имам продукти на she,които си ползвам редовно и съм доволна,най-вече от бронзиращата пудра.Не искам да ги махат,а p2 са ми интересни.
Аз ли нещо съм нацелила дефектен,или вече апликаторите на гланцовете на есенс се мяткат здраво насам-натам? Shocked Сравнено с преди,сега са си доста подвижни  Laughing

# 23
  • Бургас
А тази красота има ли шанс да я видим при нас? Whistling
http://www.essence.eu/trend-editions/brit-tea/

Оле, колко са сладки  Heart Eyes  Поне половината неща си харесах, дано да я заредят и тук
Олее,дано

# 24
  • София
Ще помоля Карчева като се появи, да каже пак за моливите с телесен цвят. Не успях да открия нито един такъв, а уж добре огледах в Лили, но съм и доста разсеяна де, та може да съм го пропуснала. Blush
Ето ме. Моливите са на Катрис: този и този са. Нямат тестери за съжаление, но съм им хвърлила очо и мисля да се сдобия с втория. Ако ме изпревариш свиркай, да кажеш как е. Wink

raz_nejena пробвай СС крема на Есенс, просто е чудесен. Ако държиш на ББ, за мен най-хубав е на Гарние дългата тубичка.

Кой беше хваления по напред в темата някакъв серум за лице на Балеа? Помня че авторката беше написала, че бил намален на 6.69 или нещо такова... newsm78

# 25
  • Щастлива мама на 3 слънца
Ако има тестери - може. Но пробата на спирала от тестер...  Rolling Eyes Честно, не бих пробвала!
абе то и аз не обичам да пробвам ,ама се заринах вече със спирали ............. искам да пробвам за да знам какво да купя

# 26
Още няма нова брошура на ДМ, а мислех утре да ходя

# 27
Ето ме. Моливите са на Катрис: този и този са. Нямат тестери за съжаление, но съм им хвърлила очо и мисля да се сдобия с втория. Ако ме изпревариш свиркай, да кажеш как е. Wink
Hug Мерси!   bouquet Като нищо утре ще се разходя до Лилито  Flutter Просто гледах, гледах и не ги видях онзи ден. Сега вече ще ги открия със сигурност. Дано поне един от двата има де. Мернах някакво такова светло нещо, но по-дебело и май пишеше хайлайтър пен. Зачудих се да не е то, но то не е за очи, затова реших пак да питам, за да съм наясно какво търся този път. Crazy И ще пиша, ако взема. Peace

# 28
Аз имам ето този коректор - писалка, накрайника е четка http://www.catrice.eu/bg/produkti/lice/korektor-i-korektor-stik/ … oncealer-005.html . Определено съм доволна от продукта, използвам го за тъмни кръгове под очите, върши чудесна работа. Simple Smile

Някой дали е ползвал ето този продукт - моля за мнение http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pro … _foehnlotion.html

# 29
Niniel, моливите не са коректори. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт