Balea, Alverde, Catrice, Essence - 19 (Козметика от ДМ и Лили)

• 86 294
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Здравейте, ползвали ли сте Део кристал био дезодорант и дали го има в ДМ?

# 676
мнения за слънцезащитата на SUN DANCE?

# 677
  • Стара Загора
Две години с приятеля ми използваме слънцезащитните продукти на Sun Dance и не сме имали проблем. Тази година отново ще заложим на тях.
Скрит текст:
Миналата седмица отново използвах слънцезащитен на Sun Dance, тъй като имах работа по двора на вилата - там където се намазах няма нищо, но забравих някой да накарам да ме намаже на гърба - имам изгоряло в X образна форма (заради потниче с такива презрамки) Laughing

# 678
Две години с приятеля ми използваме слънцезащитните продукти на Sun Dance и не сме имали проблем. Тази година отново ще заложим на тях.
Скрит текст:
Миналата седмица отново използвах слънцезащитен на Sun Dance, тъй като имах работа по двора на вилата - там където се намазах няма нищо, но забравих някой да накарам да ме намаже на гърба - имам изгоряло в X образна форма (заради потниче с такива презрамки) Laughing

мерси    Peace

# 679
Мацки от Варна, търся единичните сенки на Catrice Liquid Metal Eyeshadow- Gold'n'Roses
Всичките Лили-та са ми много далеч, знаете ли въобще някъде в Гранд Мол или около Мак Драйв/Пазара да продават Катрис? В крайна сметка и в Лили ще отида, но ако може свирнете, ако ги видите, да не бия път напразно.
10х!     bouquet  bouquet  bouquet

# 680
Момичета, не намирам информация за грим-сесия на ДМ през юни, някой има ли представа дали ще има и къде ще я обявяват в сайта ?  newsm78

# 681
Момичета,някоя ползвала ли е BB крем Balea и с какви впечатления е? Има и някакъв BB крем с Q10 и 15 SPF
Скрит текст:
...  newsm78

# 682
  • Стара Загора
Майката наприятелями използва този ББ крем, даже скоро ме кара да й взимам (точно 1-2 дена преди да го намалят). Това й е е 2 или 3 опаковка. Гледах, че в германския сайт на Balea този продукт липсваше, може би са го спрели от производство.

# 683
  • Варна
Мацки от Варна, търся единичните сенки на Catrice Liquid Metal Eyeshadow- Gold'n'Roses
Всичките Лили-та са ми много далеч, знаете ли въобще някъде в Гранд Мол или около Мак Драйв/Пазара да продават Катрис? В крайна сметка и в Лили ще отида, но ако може свирнете, ако ги видите, да не бия път напразно.
10х!     bouquet  bouquet  bouquet

Продукти на Catrice има в Елитис до Практикер, който също явно ти е далеч....  Може да провериш и на Колхозния, защото всеки Елитис е различен  Peace

# 684
Някой взе ли си преса или сешоар Remington с точките за лоялни клиенти в Лили?
Някакви отзиви?

# 685
Някой взе ли си преса или сешоар Remington с точките за лоялни клиенти в Лили?
Някакви отзиви?

Аз си взех машата, сешоара и епилатора. Харесват ми, само не ми харесва, че на сешоара кабелът му е къс и трябва да седна някъде, докато се суша, иначе не стига.
Машата е много добра, загрява бързо и къдриците издържат много време.
Епилаторът също е добър, хваща доста къси косъмчета.

# 686
  • Сливен
може ли модела на епилатора,че моя е за смяна и се чудя какъв да си взема

# 687
Сиси,благодаря за отговора за ББ крема-ще го купя и се надявам да ми хареса... Вие от кои ББ кремове сте доволни?  Crazy

# 688
  • София
Момичета, от новите (поне за мен) балсами за устни с малина и ягода на Балеа има ли някой, който придава цвят на устните? Добре ли хидратират?

Малко встрани от темата, но да изкажа възмущението си от м-н Елитис в Халите. Купих си червило Катрис с допълнителен стикер, лепнат отстрани, за да го предпазва от отваряне от несъобразителни клиенти  Mr. Green . Прибирам се, махам стикера и какво установявам - червилото е пробвано  ooooh!. Не ми се занимава да ходя да им го връщам, но повече няма да си купя козметика от там.

# 689
  • Пловдив
Момичета, да ми препоръчате някой от околоочните кремове на Балеа. Скоро ще ми свърши кремът, който ползвам в момента, и трябва да го заместя с по-бюджетен вариант. На 38 съм, с фини бръчки около очите( не са много), и винаги са ми леко подпухнали(генетично си е). Тъмни кръгове нямам. Приемам всякакви идеи.

Общи условия

Активация на акаунт