Balea, Alverde, Catrice, Essence - 19 (Козметика от ДМ и Лили)

• 86 320
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
  • При децата ми
Sisi_91,  видях /в друга тема беше май/, че си взела базата на "Essence". Ползва ли я вече? Можеш ли да споделиш някакви впечатления?

# 691
  • Стара Загора
Момичета, от новите (поне за мен) балсами за устни с малина и ягода на Балеа има ли някой, който придава цвят на устните? Добре ли хидратират?

Имам този с малина - според мен придава съвсем лек цвят, даже е незабележим, мирише ми на сироп за кашлица с вкус на малина  Laughing Има и нов с диня, но не са го внесли в България още.
В момента имам два балсама, които придават червен цвят на устните - единият е на Хималая с ягода, на моменти малко ми мирише на развалени ягоди, другият е на Мейбалин Бейбилипс Cherry me - има приятен аромат. За хидратацията не мога да кажа,не мога да определя.

Hrispa76, само веднъж съм си слагала базата. В момента съм с нея. Някак си по-гъста е, почти веднага изсъхва и ноктите не стоят лъскави. За трайност не мога да говоря още, в петък се лакирах, в неделя имах градинска работа и лакът на някои пръсти липсва от мястото, където се "запечатва" нокътя с лак. Има си го блясъкът от топ лака, но сякаш не ми е достатъчен, искам още  Laughing

# 692
  • При децата ми
Сиси_91, благодаря за отзива! Hug Значи издържа колкото базата на "Перфект", така да се каже, а и аз така си мислех. Simple Smile

# 693
Момичета, да ми препоръчате някой от околоочните кремове на Балеа. Скоро ще ми свърши кремът, който ползвам в момента, и трябва да го заместя с по-бюджетен вариант. На 38 съм, с фини бръчки около очите( не са много), и винаги са ми леко подпухнали(генетично си е). Тъмни кръгове нямам. Приемам всякакви идеи.

Аз много харесвам този  Peace
https://www.google.bg/search?q=balea+%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0 … 4.495%3B359%3B480

# 694
  • Стара Загора
Сиси_91, благодаря за отзива! Hug Значи издържа колкото базата на "Перфект", така да се каже, а и аз така си мислех. Simple Smile
Като се случва понякога да извършвам кофти работа няма как да искам лакът ми да стои непокътнат  Grinning А и като цяло толкова често ми се случва лакът да ми се развали бързо по някакъв нелеп начин.. Трябва и някой друг да изкаже мнение, но като цяло повече са хората,които купуват само топлакът (макар че като я търсех ходих в два Дм - в единия нямаше,  в другия само 1 и аз си я взех).

# 695
взех от това

хубаво мирише, дано свърши работа
не ми хареса че не е запечатан

# 696
От продуктите на Sun Dance има ли такъв за лице с висок фактор - 35+ или 50+?

# 697
  • Бургас
Като се случва понякога да извършвам кофти работа няма как да искам лакът ми да стои непокътнат  Grinning А и като цяло толкова често ми се случва лакът да ми се развали бързо по някакъв нелеп начин.. Трябва и някой друг да изкаже мнение, но като цяло повече са хората,които купуват само топлакът (макар че като я търсех ходих в два Дм - в единия нямаше,  в другия само 1 и аз си я взех).
Аз си купих базата на Катрис, която е от аналогичната серия. Няма нищо общо със стандартните бази като тези на Перфект. Доста по-гъста е и стои много странно, леко лепкаво като гел лаковете, когато ги нанесеш първоначално. Прави лакът ми изключително траен. Издържа над 10 дни, което за мен е направо невъзможно. По принцип е не повече от 3-4 дни, макс. 5, а понякога още на втория започва да се лющи. Освен това ноктите ми много се цепят. Пробвала съм базата с различни марки лакове. При всички работи. Също така със и без топ лак - в момента ползвам топ лака на Есенс от гел колекцията, за който се говореше по-горе и също много го харесвам.
Лошото, обаче, е, че състоянието на ноктите ми се влоши още повече и подозирам, че е от тази база. Толкова нацепени не съм ги виждала отдавна и това го виждам, като си изтрия лака, който иначе стои на ноктите ми, без да пада. Мисля да спра да ползвам тази база временно, а по-нататък ще пробвам отново, за да преценя дали тя е причината.

# 698
взех от това

хубаво мирише, дано свърши работа
не ми хареса че не е запечатан

На SunDance опаковките никога не са запечатани. Миналата година взех от този вид с по-висок фактор, малко трудно попива, иначе пази, не изгорях. Ползвала съм го няколко пъти  Peace

Аrdente - има с фактор 30 и 50.
Аз вчера си взех 2 опаковки боя за коса от дм, има доста видове в намаление, доволна съм Grinning

# 699
От продуктите на Sun Dance има ли такъв за лице с висок фактор - 35+ или 50+?

ами от този дето аз взех имаше и 50 фактор
пише че е добър за лице

# 700
Аз от изброените имам само на Аlverde - балсам, крем за коса и тоалетно мляко (последно си взех). От крема за коса, обаче, не съм много доволна, защото много слепва кичурите и после пада като бял прах  Rolling Eyes Млякото май е най-ок Simple Smile Ааааа, взех си и спирала за очи, кафява, но хич не ми харесва - почти нищо не прави Sad

# 701
  • Пловдив
Здравейте, може ли да ми препоръчате нещо, което да ми помогне след като си измия косата (тъй като е на пластове) върховете "фръкват" и ми се иска нещо, с което да ги заглаждам. Ако има нещо на Балеа или в по-бюджетния сектор. Благодаря Simple Smile

# 702
  • виртуално
Здравейте, може ли да ми препоръчате нещо, което да ми помогне след като си измия косата (тъй като е на пластове) върховете "фръкват" и ми се иска нещо, с което да ги заглаждам. Ако има нещо на Балеа или в по-бюджетния сектор. Благодаря Simple Smile

аз съм доволна от това:

# 703
  • Пловдив
Благодаря Рапунцел   bouquet

# 704
Момичета, в ДМ има лакове за нокти на Loreal по 6 лв и сенки (единични)на Maybelline под 2 лв  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт