Отговори
# 375
  • София
Направление номер 7 е за хоспитализация при раждане, аз си взех вчера от ЛЛ, защото иначе се следя на частно. Иска се задължително само при планово секцио. При нормално раждане също е хубаво да имаш, но никой няма да те върне заради това, ако си с контракции и вече е тръгнало раждането.

# 376
  • София
Vitaminka, мерси за изчерпателния отговор. Определено ще сме на кърмене на поискване, имам доверие на всички съвети на ЛЛЛ, само за спането в общо легло имам сериозни резерви. Не мисля да давам вода  Praynig дано срещна разбиране от свекървата ми, тъй като живеем заедно и тя ще участва активно.
Nut_ella, благадаря за мнението ти.

В Св. София можеш да занесеш малък пакет памперси и пакет мокри кърпи, но може и да задържиш памперсите при теб и да слагаш по 1-2 бройки в креватчето всеки път, когато го взимат, а през останалото време да си ги сменяш ти Simple Smile Аз ще направя така.

Май вторият вариант отпада, за мамите със секцио, който първия ден ще са в реанимация...

sinq pti4ka, направление 7 е за раждане и важи 30 дена, още е рано да ти го дадат, ако те приемат по спешност няма проблем (знам, че в МД могат да ти го донесат с закъснение)

# 377
  • Варна
Добро утро! ММ ме глези с чайче в леглото и още се излежавам. Във ФБ засегнахме дрехите за изписване Simple Smile Споделяйте Simple Smile
Аз се надявам да се стопли добре, че да съм с дълга рокля, която ми е лятна, дънково яке и гуменки ( за чехли ще е рано)

# 378
Blinding споменава направление 7. За какво е? Когато ходих за 45 дневния преди раждане не са ми споменали нищо и взех да се тревожа да не пропускам някой документ. Питах ги ако тръгна за болницата по спешност какво да нося, казаха кръвната група, изследванията за спин, хив и т.н, тези на кръв и урина и амболаторния картон. Иначе за мен и бебето и аз приготвих да ми е спокойно и да не го мисля. Сетих се за дъщеря ми, че ще трябва да я будим и нея да разнасяме, ако тръгна да раждам посред нощ  #Crazy

Мен ме мъчи същата драма  Mr. Green Как ще събудя 5 годишно дете посред нощ, ако тръгне посред нощ де. Нищо че моите родители са на 5 минути пеш, на ММ родителите и те не са много далеч, обаче работата е там, че не искам никой да разбира  Grinning

За изписването хич не смея да правя планове. Миналия път си тръгнах с бременния панталон, ботуши, най обикновена блуза и яке. Мислех се за слаба и красива докато не си видях снимките  Mr. Green Сега поне няма да живея в заблуда, знам как изглежда жената след раждане, бледа със спукани капиляри, изостанал корем, потна и подгизнала в кърма  Joy Не се виждам с официални тоалети, може би удобните пролетни равни обувки, клин и туника.

# 379
Добро утро коремчета Simple Smile аз от вчера съм в 45-дневния, а на ЖК бебо беше 2.160 в 34 седмица. Доки се притесни че е малко ама иначе всичко друго е наред.

# 380
Добро утро май-чета и честит лазаров ден  Two Hearts

# 381
  • София
Направление номер 7 ще ви го издадат в приемния кабинет, когато постъпите за раждане, не го мислете, ако не са ви го дали  Wink
danielka_88, няма значение дали си родила със секцио или нормално, няма как да им занесеш памперсите по-рано, чак като те преведат в стая, така че не се притеснявай  Simple Smile

# 382
Здравейте  и от мен. Честито на майчетата с бебета.
При мен от няколко дни сутрин когато се събуждам и следобед по някое време  ме боли корема ниско долу, също като преди менструация. Някой има ли с подобен проблем?

# 383
  • София
Vitaminka, мерси.

Виждам, че някой от вас почнаха да перат и гладят. Аз също почвам сега, защото за Великден заминавам при наште в София и ще върнем след като родя и ни изпишат. Надявам се целия 9ти месец да изкарам, и се чудя как да опаковам дрешките, преди да ги поставя в скрина, за да ги защита от прах и др. през този един месец? Примерно количката я изпрах, изсъхна и я фолирах стабилно  Crazy

Ето една много интересна публикация "36 Ingenious Things You’ll Want As A New Parent"
http://www.buzzfeed.com/peggy/ingenious-things-youll-want-as-a-new-parent

# 384
Здравейте  и от мен. Честито на майчетата с бебета.
При мен от няколко дни сутрин когато се събуждам и следобед по някое време  ме боли корема ниско долу, също като преди менструация. Някой има ли с подобен проблем?
Руми и аз съм така от два дни... Praynig но ми се е случвало и преди и отмина от само себе си ....

# 385
Аз си чакам скрина да пристигне другата седмица.След великден мисля да започна с прането.Количката временно ще  е в свеки защото сме в малък апартамент и няма място за нея.Към края на месеца мисля да поосвежа стайте ,нанесохме се в този апартамент преди година и половина и не мисля да правя ремонт.

# 386
  bouquet
Аз мисля да започна с прането след Великден, защото няма да сме си в София по празниците. Идеята ми е да сложа повечето прани неща във вакумиращи пликове и така да ги запазя чисти. Преди раждането може само да се изгладят.  newsm78
 Само не мога да измисля с етикетите какво да правя - дали да изрязвам плътно, или да ги разшивам направо. Някой са много мекички и се чудех дали да не ги оставя.  newsm78

# 387
Аз обличах бодитата на каката наопаки.Така няма допир нито с етикет,нито с шевове.

# 388
  • Варна
Етикетите не са ни пречели никога, моят съвет е да не ги режете, за да може после да знаете кое кой размер е, също и ако решите да продадете дрешките, както мисля да направя накрая, също ще ви трябват.

# 389
  • Монтана
Здравейте момичета и честит празник   bouquet  Аз вече започнах с прането,вече 4 перални изпрах,видях че е хубаво времето,а и днес и утре са хубави празници и си викам,хайде може да започвам с  wash hang   Утре ще ги изгладим със свекървата,и ще започнем да чистиме и да подреждаме дрешките по креватчето,малко по-малко всичко да е готово вече.Днес си чакам и количката да дойде,след някой час да я вземем.Към нея съм купила отделно и чадър,дъждобран и комарник незнам дали ще ми потрябват,но по добре да ги има.И така трепетно върви подготовката за малкия член в семейството хихи.Това е от мен за сега усмихнат и слънчев ден  newsm44  Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт